Top service! Veel keuze

Veel keuze uit verschillende soorten kaarten en cadeaus. Top service! Snelle bezorging. Fijne handelingen op de website zoals je eigen adres boek etc.

Wel mail geen kaart

Heb extra betaalt voor snelle bezorging. Heb een mailtje met dat de kaart is afgeleverd maar zelf de kaart niet gezien... Wel extra betaalt. Al de tweede keer dat er iets zo ontzettend mis gaat (eerste keer werdt mijn product niet bezorgd omdat hij uitverkocht was hebben vrij genomen voor de bezorging) nooit meer hier bestellen dus...

dik tevreden

mijn pakketjes zijn op 1x na altijd netjes bezorgd op de aangegeven datum. Toen dit 1x mis is gegaan(mijn pakje was kwijt)is het direct goed opgelost. Dus prima geregeld bij Greetz.

Erg leuk, origineel en persoonlijk

Zoals mijn titel meld☺️: Erg leuk, en origineel en persoonlijk!!

Grote sortering kaarten

Veel keuze en het wordt op tijd bezorgd.

Erg mooie kaarten van kwalitatief goed papier

Erg goed bevallen, ga in de toekomst zeker vaker gebruik maken van Greetz

top

kan niet beter

Leuk en makkelijk

Altijd goed geregeld via Greetz

Prima!!

zeer correct en vriendelijke bediening

Ik ben mindervalide, om op zoek te gaan naar een cadeau is soms moeilijk. Dankzij Greetz kan ik ook leuke cadeau's sturen naar de mensen waar ik van houd.

Fijn dat er greetz is

Ik vergeet nooit meer een verjaardag.

Handug

Komt regelmatig niet op de bezorgdag Jammer

Ik ben heel tevreden met Greetz

Ik ben heel tevreden met Greetz, het gemak, de bezorging en verzorging van de kaarten. service helemaal top.

Helemaal happy

Goede afspraken en ik kan ervan opaan dat t ook werkelijk die dag bezorgd wordt

Altijd leuk

Blij met greetz Maak vaak fotokaarten, schrijf ze wel zelf want dat vind ik wat persoonlijker Mijn laatste bestelling helaas niet gekregen maar dat zal aan het postbedrijf liggen, kreeg namelijk wel een mailtje dat ze hem verzonden hadden. Ook over de cadeaus en ballonnen zeer tevreden. Leuk om iemand mee te verrassen.

Ik wil chatten met jullie over een kaart die niet aangekomen is,maar ik word steeds achteraan gezet!

Die hierboven. Ik mis een klantenservice waar ik gehoord word .

Super !

Tevreden met de service, snelheid en overzicht op de website. Veel keuze en dat maakt het online bestellen toch wat persoonlijker! Greetz is mijn Go To bij alle momenten van vreugde maar ook van verdriet.

Super ervaring

Vlot verloop

3 dagen later nog altijd niets ontvangen!

Voor verjaardag van een bijzonder iemand heb ik 2 weken van te voren een kaart besteld. Het zou 3 dagen geleden bezorgd worden, maar vandaag nog altijd niets binnengekomen. Klantenservice vertelde dat het normaal is, want 1-2% van bestellingen komen te laat en het staat ook op de website. Deze informatie kon ik helaas nergens vinden. Het feit is dat het geld afgeschreven is, maat niets geleverd.Voor mij dus geen Greetz meer.

Makkelijk, veel keuze en op tijd

Ik vind Greetz top

Online bestellen, ruime keuze en goede afhandeling

Online bestellen, ruime keuze en goede afhandeling.

Dankzij Greetz ben je bij elke gebeurtenis aanwezig!

Grote keuze uit kaarten, mooie teksten, veel mogelijkheden om de kaarten nog persoonlijker te maken, je kunt de kaarten ver vooruit maken, kaarten worden in mooie kwaliteit afgedrukt en op tijd bezorgd. Ik ben al jaren fan.

Jammer

Negen van de tien keer gaat het goed. Alleen de laatste keer dat het niet goed gaat, blijft het oorverdovend stil. Behalve dan de standaard e-mail dat je zsm een reactie krijgt. Je bent gewoon een nummer en dat ze dan verschuilen achter het feit dat ze afhankelijk zijn van PostNL is wel erg makkelijk. Wel cashen, maar niets leveren.

makkelijk te bestellen! Goede informatie over de bestelling! Volgens degeen die ze kreeg erg mooie boeket!+ Dus tevreden

Super tevreden

Veel keuze makkelijk te verwerken Top

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam