top

Duidelijkheid en mooie site goede service

altijd alles goed

zie boven

Super gebruiksvriendelijke app

Heel simpel om de kaart te bewerken. Fijn dat je adressen in de app kunt opslaan en een herinnering voor volgend jaar erin kan zetten. Ideaal!

Mail over volle Stampzkaart

Ik ontving die mail vandaag van u, over een volle Stampzkaart: binnen vijf dagen verzilveren à e 2,50. Ik maakte een fotokaart en verstuurde die, maar bleek geen volle Stampzkaart te bezitten. Als dit uw manier van inkomsten genereren is, ben ik niet meer van de partij. Jammer overigens in dat geval! Ik probeerde te chatten tijdens de bestelling, maar dat wilde helaas niet vlotten. Of bent u de mist in gegaan met het verzenden van deze mail? Graag reactie.

Voldoende

Hele fijne site met leuke mogelijkheden. Maar als ik 3 pakketjes voor dezelfde persoon op dezelfde dag en locatie wil laten bezorgen betaal ik ook 3 keer de verzendkosten wat ik niet begrijp.

Iedereen altijd tevreden

Ik ervaar altijd positieve reacties. Hoop dat dat niet enkel uit dankbaarheid is, want ik weet uiteraard niet wat de levering in houdt. Ik vertrouw op jullie! Heb wel eens een fotoke gezien van de levering en dat was wel in orde. Groetjes, Nadine

Prima site en prima levering

Geweldige keuzes en prima levering

Matig

Matig omdat ik niet kan terugkijken hoe de kaart er aan de binnenkant uit ziet. Of ik doe iets fout maar ik heb nu een kaart verstuurd waarvan ik niet heb kunnen zien hoe het er uit ziet.

Prettige site van alles wat ook de kado,s

Het is een mooie site leuke kaarten De bezorging gaat prima Ik mis het telefonisch contact

Duidelijke informatie. Mooie site , kaarten goed te bewerken. Top service en communicatie. Eenmaal besteld hoef ik nergens meer aan te denken. Chapeau

Handige site met snelle levering!

Makkelijk kaart kiezen, tekst erop en verzenden maar! Helemaal top

Via greetz een kaartje of cadeautje versturen is makkelijk en snel. Leuke kaarten en cadeaus.

De foto zat niet op de kaart

Bij het maken van de kaart kon ik een foto plaatsen. deze is helaas niet op de kaart afgeleverd.

Slechte communicatie naar de klant

Na een bestelling ontving ik de mail met als titel: "Beste Greetz Klant, we hebben jouw bestelling op de bus gedaan" Om 6 uur later het bericht te ontvangen dat het product helemaal niet op voorraad was en er niets op de dag zelf meer geleverd kon worden. Als klant sta ik mooi met lege handen.

Zeer goede ervaringen met GREETZ, juiste informatie, op tijd geleverd en keuze uit voldoende kaarten

zie boven

Ik word altijd netjes geholpen bij ‘n probleem

Altijd leuk om persoonlijke kaarten te maken en versturen.

Betrouwbaar

Wordt geleverd zoals gevraagd,met klachten bereikbaar en beantwoord,en een uitgebreide keuze

Alles klopt!

Alles klopt altijd!

Tevreden dik

Superleuk om iemand een aardigheidje te sturen Of te ontvangen natuurlijk!!

Helemaal leuk als er een cadeautje bezorgd wordt! En fijn om te laten weten dat je aan iemand denkt!!

Geweldig!

Ik ben een kaarten-schrijver...haal ik de brievenbus niet op tijd...Greetz is mijn redder!! Ik kan tot 20.00 uur nog een Geschikte kaart versturen! Geweldig!

Betrouwbaar

Ze doen wat ze beloven en zijn op tijd. Niets op aan te merken.

Leuk om ,zelf een persoonlijke (foto)/kaart te maken.

Veel keus,leuk om iemand te verassen met een persoonlijke (foto) kaart.

2 kaarten besteld, maar 1 bezorgt??

2 kaarten besteld, inclusief chocolade, naar hetzelfde adres. Een kaart bezorgt, een niet. Heel jammer. 2 Jarig in 1 gezin. Balen!!

helemaal tevreden

altijd heel mooi keuze