hoezo kortingen

Zie hier mijn vraag, oa. Waarom moet ik elke keer vragen aan jullie stellen, om mijn kortingen te krijgen. Ik heb nu al zo veel kortingen gemist omdat ik blijkbaar een andere browser moet gebruiken. Maar dit slaat alles, ik heb al heul wat tijd gespaard voor gratis stampz , nu blijken mijn gratis stampz maar tot 11-09-20 geldig te zijn. Hoezo, dit is echt belachelijk. Deze moeten toch tenallertijden geldig blijven. Dit moet voor jullie aan te passen zijn. Groetjes Ellis. Ben benieuwd wat jullie hiermee doen. Stampz Wat zijn Stampz Stampz is een spaarprogramma voor iedereen met een MyGreetz-account. Bij iedere verrassing die je verstuurt, krijg je van ons één of meer Stampz cadeau. Zo spaar je automatisch voor korting van € 2,50 op je bestelling. Sneller Stampz ontvangen? Voeg vijf momenten toe aan je MyGreetz-kalender en je ontvangt een gratis Stampz. Hiermee kun je tot wel drie extra Stampz ontvangen per spaarkaart. Mooi meegenomen, toch? Volle Stampzkaart Negen Stampz verzameld? Dan heb je een volle Stampz-kaart, en die blijft zes maanden geldig. Dat geeft je mooi een half jaar de tijd om die € 2,50 korting te gebruiken voor weer een leuke Greetz-bestelling. In het winkelmandje staat je volle spaarkaart klaar om ingeleverd te worden. Je volle stampzkaart is niet te gebruiken tegelijk met andere kortingen.

Mooie kaarten

Betaalbare kaarten en leuke kaarten

Gemak en grote collectie!

Heel fijn om van Greetz gebruik te kunnen maken, gewoon in je stoel met een paar drukken op de knop en heel leuk dat de tekst in leuke verschillende schrijfstijlen wordt aangeboden.

Een vriendelijke en leuke manier

Greetz vind ik een leuke, handige en vriendelijke manier om zelfgemaakte Kaarten en Cadeautjes te sturen als je zelf de deur niet uitkunt.

Makkelijk thuis alles regelen

Ik heb al diverse kaarten en kadootjes opgestuurd. Handig, leuk, makkelijk, ruime keuze, zelf kaart maken (heel leuk).

bestelling dag na opgegeven bezorgdatum nog niet geleverd

Op maandag besteld voor donderdag. cadeautje op vrijdag nog niet geleverd. In "chatgesprek" opgelost (hoop ik) maar medewerkster verlaat het gesprek zonder op mijn opmerkingen te reageren.

Niet geleverd op de aangegeven datum

Kaart op 12 september besteld en aangegeven dat ik het op vrijdag 18 september geleverd wil hebben in België omdat diegene dan jarig is. Komt het gewoon niet aan, krijg ik op de dag zelf dat de bestelling goed is ontvangen door jullie en dat ik een mail ontvang wanneer deze op de post gaat. Nu gaat er volgens mij iets flink mis. Anders had ik net zo goed zelf een kaartje op de post kunnen doen

Mooie boeketten en op tijd bezorgd

Zo gemakkelijk om een boeket bloemen naar een andere stad te laten bezorgen zonder problemen en gedoe.

Greetz is keigoed

ik vind Greetz keigoed om zijn snelle bezorging en goede service

uitstekend!

Ruime keuze uit kaarten en kado's (al bestel ik die zelden), gemakkelijk, je kan prachtige kaarten samenstellen en je hoeft de deur er niet voor uit. Voldoende informatie w.b.t. de bezorging.

Makkelijk, origineel, gepersonaliseerd

Greetz werkt prettig als je wat wilt sturen. Je kan veel personaliseren en dat maakt het een stuk specialer. Prijzen zijn goed te doen.

perfecte service

perfect

Zeer slechte kwaliteit bloemen

Greetz garandeert voor de bloemen 8 dagen versheidgarantie. Het boeket wat wij cadeau ontvingen viel na 4 dagen al uit en sommige bloemen waren ook binnen een aantal dagen verdord. Dit kan echt niet!! Tevens staat de prijs van het boeket totaal niet in verhouding voor wat ervoor wordt geleverd. Na een klacht hierover werd het wel snel en netjes opgelost.

postzegels

k zou de postzegels gratis krijgen, heb het aangegeven, maar zie ze nu toch gerekend. Jammer.

Ideaal! Eenvoudig te personaliseren.

Ik maak geregeld gebruik van Greetz voor (verjaardags-) kaartjes. Slechts eenmaal een klacht gehad over de bezorging en ook dat is perfect opgelost!

Makkelijk en veel keuze

Ik heb nu 3x een boeket laten bezorgen door greetz. Nu eenmaa meegemaakt dat het verkeerde boeket werd bezorgd maar dit werd meteen opgelost! De volgende dag werd alsnog het juiste boeket bezorgd. Vriendelijke klantenservice

Niet geleverd op verjaardag

Supereasy te bestellen. Levering zou voor 18:00 bezorgd worden. Om halfnegen savonds nog steeds niets en klantenservice wil wel verzendkosten terugstorten maar zijn volledig in gebreke en jarige krijgt haar kado dus niet op tijd. Superslecht, zal nooit meer product van Greetz aanschaffen. Als vanavond niet meer geleverd wordt zal ik het totaalbedrag terugeisen

voldoende keuze van kaarten en cadeaus . Bestellingen worden tot nu toe op tijd bezorgd.

Heb mijn kado helemaal kunnen volgen en toen de kado verkeerd was gesorteerd hebben ze dit heel goed opgelost en hebben laten weten dat de kado wat later aan de jarige wordt geleverde.

Goede sortering, service en op tijd geleverd!

Goede service en sortering! Levering op tijd!

Goede service, makkelijk te maken en leuke cadeautjes

Ik bestel al een langere tijd via Greetz en heb nog nooit gehad dat de bestelling me niet beviel!

Nvt

Altijd super leuke kaartjes

Greetz krijgt van mij a big, fat zero.

Pakket helemaal niet bezorgd, en geld niet teruggekregen. Ik geef ze een 0.

Jullie zijn perfect

Laarderhoogtweg 20