Keurig verzorgd en prachtig op tijd afgeleverd.

Na een tip van een kennis een kaart verstuurd met Greetz. Heel makkelijk aan te maken, nette prijs en afhandeling geheel naar tevredenheid. Ik kom zeker nog terug. :)

Een brief is zo gepost en wordt direct afgeleverd

Ik stuur weleens een briefkaart naar mijn vader. Je kunt de kaart zo maken als je wilt en hoeft er geen aantal winkels voor af. Daarnaast kun je hem personaliseren wat erg leuk is.

SUPER

Goede service en kwaliteit en mooie aanbiedingen. Erg tevr een aanrader voor Iedereen.

Super.

Eigen (foto)ontwerpen zijn simpel te maken en de bezorging is altijd correct en op de juiste datum.

Zeer tevreden.

Goede wijn behoeft geen krans.

zeer tevreden klant

heel veel keuze en altijd op tijd geleverd

Zo leuk om een persoonlijke kaart te krijgen! En even zo leuk om een kaart te sturen En iemand te verrassen

teleurstellend.

Mok bestelt vrijdag 11 september, normaal voorzien om zaterdag 12 te leveren. Tot op heden nog niets ontvangen.

Zeer gebruiksvriendelijke site.....

Veel keuze en veel mogelijkheden om de kaart persoonlijk te maken, vooral de collage voor fotokaarten!!!

Het is een leuk cadeautje om aan iemand te geven

Een goeie ervaring ik zou het nog vaker doen

Super blij

Gemak doent de mens

Goede website duidelijk en makkelijk te bewerken

Het is een mooie website met veel mogelijkheden om te zoeken. Veel mogelijkheden kaarten aan te passen en de aflevering gaat altijd prima. Leuke kado's die ook weer persoonlijk kunnen worden gemaakt.

Helemaal goed

goede kwaliteit snelle levering

Extra betaald voor bezorging op maandag, maar niet geleverd!

De extra betaling voor bezorging op maandag was duurder dan de kaart, maar niet bezorgd op deze dag!!

Hoop gedoe en dan alsnog geen korting

Account aanmaken... Kalendermomenten invullen... Tekst in het kadertje proberen te krijgen...Alles ingevuld, lukt eerst het mobiel-bankieren-betalen niet (geen idee waarom), dan maar met PayPal... "Oeps, er ging iets mis, ga terug naar de homepage"... werkt daarna je kortingscode niet meer :-(

Super !

Mooi op tijd op de bestelde dag mooie kwaliteit kaart

Geen aanmerkingen, klasse! ga zo door!

Ben dik tevreden en degene die iets krijgen opgestuurd ook!

Heel makkelijk uitgezocht en verzonden.

Blij dat het op zo'n manier kan met Greetz.

Leuk om een fotomoment te delen!

Door het digitaal fotograferen, zien oudere ( opa,s en oma,s ) en mijn uitwonende verstandelijk beperkte zoon bv weinig foto,s. Zij gebruiken geen iPhones end. Door deze kaarten deel je foto,s meer en geef je ze iets tastbaars.

Top bedrijf

Alles wat ik bestel is perfect verzorgd en altijd op tijd bezorgd. Greetz besteed veel aandacht aan de bestellingen TOP

Registreren vanuit Duitsland

Hoi, Ik stuur vaak en graag kaarten via Greetz, maar woon in Duitsland en kan me daarom niet registreren. Jammer!!!!

Super snel geleverd

Heb al een paar keer ballon en kaarten verstuurd. Op tijd geleverd Makkelijk vanaf je Computer Rustig thuis winkelen

Uitstekend!

Super goed geregeld! Alles duidelijk en overzichtelijk en netjes op de hoogte gehouden.

De bezorging is altijd keurig en op tijd

Altijd leuk om een kaartje en of bloemen te bezorgen en of ontvangen.

2 kaarten voor de prijs van 1 dat is nog eens positief

Goede site kan zelfs ik mee uit de voeten zeker aanbevelen

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam