Het zou wat gemakkelijker moeten zijn

Ik vind het heel fijn maar soms wat onduidelijk Met schrijven en plaatjes of foto . Plaatsen Ik houd heel vaak op omdat het wat moeilijkIs om het blokje met text op zijn plaats te krijgen, En zo nog wel meer onderdelen,

Mega slecht

De bezorging wordt gedaan door Packs bezorging, en dan weet je 1 ding! Je pakket komt nooit aan. Geven aan dat ze aan de deur zijn geweest maar vervolgens geen briefje of niks! Compleet waardeloos! En dit is als vaker gebeurd bij Greetz. Voor mij nooit meer een bestelling bij Greetz!

Taart was te klein voor de prijs

Taart besteld voor 25 personen. Was nog best klein voor 22 personen die taart zouden krijgen in het verzorgingshuis van mijn moeder die 80 jaar zou worden.

niet goed

Het is een waardeloos bosje bloemen

Op de site stond dat de taart de volgende dag bezorgd zou worden

Op de site stond dat de taart de volgende dag bezorgd zou worden. Het was belangrijk voor mij dat de taart die dag bezorgd zou worden. Het bleek de volgende werkdag te zijn. Erg jammer. Veel geld kwijt. Was ik bereid te betalen voor snelle bezorging.

Leuk en goed.

Het is zo leuk om er wat van te maken om vrienden en familie iets leuks op te sturen, het word wel een verslaving om te doen.

Goedzo

Goede Service

Slechte organisatie!

Voor iemand die uit het ziekenhuis komt hadden we een een pakket samen gesteld, extra betaald omdat we het dezelfde dag nog wilde bezorgen. Bezorger is niet eens langs geweest, anders zou er een kaartje in de bus zijn gedaan. Via de mail kregen we bericht de de persoon niet thuis was en de buren ook niet. Leugens, de persoon was thuis, ook de andere gezinsleden waren thuis. En dan wordt het nog eens na het weekend geleverd. De extra kosten worden wel gedeclareerd, maar ja de verrassing is er af en dan mag je ook de bestelling annuleren, maar dat doe je ook niet, we hebben het persoonlijk gemaakt. Echt we zijn heel erg teleurgesteld in Greetz. P.s. dit is al meerdere keren voor gekomen bij diverse andere mensen.

Helemaal TOP

vanuit thuis toch iemand kunnen verrassen

Perfect geregeld

Heel goed geregeld

Mooie fotokaart gemaakt

fotokaart gemaakt en naar verschillende gestuurd door iets de tekst aan te passen. Makkelijk

Normaal 5 sterren

Deze kaart was voor mij heel belangrijk omdat ik deze dag niet bij mijn moeder kon zijn op de sterfdag van mijn vader. Dat hij niet geleverd is op die dag, maar nu, 2 dagen later nog steeds niet, vind ik heel vervelend. Daarom nu maar 1 ster

Superservice en assortiment

Voor originele kaarten moet je bij Greetz zijn! Fijne service met verjaardagsherinneringen die ruim op tijd zijn.

Leuke fotokaart ontwerpen en nette bezorging

Mooie kaarten, veel keuze.

Geweldige service en volop keuze

Alles verliep naar wens niks verder op aan te merken bedankt Greetz

verrassing was compleet

Bouquet bloemen voldeed aan de verwachting en de garantie van 8 dagen ruimschoots voldaan.

Niet bezorgd en geen reactie op mail

Weken geleden fles wijn besteld voor een 50-jarige. Reeds twee dagen later en nog steeds niet bezorgd of zelfs maar een reactie ontvangen op de mail. Chatsessie duurt ontzettend lang door de wachtrij. Heb ik uiteindelijk maar opgegeven. Bijna 22 euro betaald voor deze fles incl bijna 6 euro voor bezorging!! Zeer slecht!

heel goed

alles goed geregeld

Teleurgesteld

Normaal tevreden.. Echter zou vandaag 10 september een kaart worden bezorgd extra voor betaald.. Echter niet bezorgd!!! Balen!! Wel toegezegd.. Maar niet aan woord gehouden. Ben teleurgesteld! Kaart nr was CTDTX2H5EX...

op tijd

Duidelijk Makkelijk Op Tijd

Veel te laat bezorgd

Had hoge verwachtingen maar weer Niet nagekomen. Dit was de laatste keer.

Teleurstellend

Boeket bloemen besteld en kleuren totaal anders dan foto op de site, ipv roze vnl rood/oranje. Hierover gechat met een medewerker en zij dekte de bloemist wbt voorraad. Elke bloemist heeft roze bloemen! Heel teleurstellend deze reactie van Greetz

Ze leverden niet op tijd en zelfs totaal niet

Niet bezorgd op tijd en in totaal niet bezorgd. Ondernamen zelf geen actie. Daarna slecht gesprek met klantenservice. Reageerden slecht en losten niet op. Moment en geld kwijt.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam