Altijd goed

Goede service, leuk dat je een kaart kan personaliseren met stickers, goede bezorging, handig om adresboek in account te hebben.

Alles perfect afgeleverd geen klachten

Perfect geregeld en voor een lage prijs

Mooie sortering kaarten, goede service!!

Zeer te vrede over de mogelijkheden om mooie de kaarten te maken, service goede ervaring!

geweldig!!!!

Top, Dankjewel aan jullie,GREETZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

super service

Foutje gemaakt in tekst Chat gestuurd of dit hersteld kon worden Hebben ze onmiddellijk gedaan Hartelijk dank voor deze service

Heel blij met greetz

Stuur veel kaarten via Greetje. Gaat altijd goed, ik ben heel tevreden.

geweldig

ik raadt ook aan kense en vrienden en familie

Ben blij dat jullie bestaan!

Leuke en goede dienstverlening

Snelle levering en uitgebreide text invoer met leuke plaatjes

Geweldig leuk

Mijn ervaring is dat ik super tevreden ben, en deze site regelmatig gebruikt.

Prima service en kwaliteit!

Makkelijk mooie kaarten maken of kiezen, heel vriendelijke site en de kwaliteit van de kaart is ook goed. Wordt op tijd verzorgd. Ik gebruik Greetz regelmatig en het is altijd goed.

super

altijd de post op tijd. Prachtige kaarten en cadeaus. Alles zeer uitgebreid.

Superfijne aktie en hele fraaie kaarten

Fantastisch, veel keuze en altijd op tijd.

De keuze. in kaarten is geweldig. De keuze in bloemen is geweldig met veel variaties. De keuze in een cadeau vind ik wat kostbaar. Het is een prettige en heel overzichtelijk site om te zoeken naar een leuke verrassing voor je medemens. Als laatste, de verzorging is geweldig. Rinske Mes

Leuke site, leuke aanbiedingen

Gemakkelijk leuke kaarten maken, regelmatig een leuke aanbieding

Mooie kaarten. Bloemen ook prima verzorgd. Doen niet moeilijk om geld te retourneren, als een kaart niet bezorgd is. PRIMA!

OPLICHTING/DIEFSTAL

Op 3 september voor een 25 jarige huwelijk een kaart en chocolade besteld. Dit gelijk betaald incl verzendkosten. Op tijd besteld voor maandag de 7e. Op maandag de 7e kijk ik op de track en trace code. Krijg de melding dat het naar een verkeerd sorteercentrum is gestuurd en dat het de 8e wordt. Krijg ik op de 7e rond 1645 een sms van GREETZ dat het bezorgd is. Heel vreemd. Vlgs track en trace was het toch echt de 8e. Vandaag toch eens aan het bruidspaar gevraagd of ze iets ontvangen hadden. Beide zeer verbaasd. Niets. Ze zijn beide zowel op de 7e en 8e thuis geweest. Geen briefje op de deurmat, niets op de stoep en niets bij de buren. Zeer vreemd. Ik heb zeker 4x gemaild naar GREETZ, GEEN ANTWOORD terug. Dan maar chatten, lukt ook niet. Telefonisch niet te benaderen. Nu dan?? Ik ben mijn bedrag wel kwijt en niets geleverd. Oplichting?? Zeker diefstal. Betalen maar niet leveren.

Geweldige manier om iemand te verrassen

Ik heb al n aantal mensen, gezinnen blij gemaakt met n kaartje van Greet. Het is makkelijk en zo leuk om iemand blij te maken, daar wordt ik zelf ook blij van!

Slecht

Het kaartje wat gisteren 8september had bezorgd moeten worden is nu 9september nog steeds niet bezorgd

Goede kaarten, rare kortingsmethode

Wij bestellen regelmatig kaarten via Greetz, erg handig en het gaat altijd goed! Wat ik wel bijzonder vindt, is dat we nu een mailtje krijgen dat we gratis postzegels bij de kaart krijgen. Dus ik bestel twee kaarten en reken af net als anders maar dan blijkt dat je alsnog een code in moet voeren om die postzegels gratis te krijgen. Voelt niet helemaal fair. Als ze er automatisch bij berekend worden, lijkt me ook dar ze er automatisch afgehaald kunnen worden, zonder eerst de code op te moeten zoeken en in te voeren.

Teleurstellend

Van de laatste 3 bestellingen die wij plaatsten gingen er 2 gigantisch in de fout. En niet een heel klein beetje dus. Erg erg jammer. Zo verdwijnt het vertrouwen in Greetz.

Is goed,gebruik het regelmatig

Vind het persoonlijk erg goed

Greetz komt altijd hun beloftes na

gemak en goede service

snelle goede service

vrijdag om 20:05 uur een kaart besteld, zaterdag 07:40 uur bezorgd :)

Ik ben zeer tevreden over Greetz

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam