Gemakkelijk en snel

Ik maak al jaren gebruik van Greetz en sinds ik niet meer in Nederland woon is het voor mij de makkelijkste manier om op tijd een leuke kaart met of zonder cadeautje bij familie en vrienden te krijgen.

Ruim assortiment en snelle levering

Veel keuze uit kaarten en cadeaus en eigenlijk altijd de volgende dag geleverd!

Uitstekende service

Als ik de bestelling maak en alles wordt naar wens afgeleverd bij de begunstigde. Dan is dat precies waarvoor je het doet als het even niet in persoon mogelijk is. Perfect geregeld! Iedereen blij..

Een zorg minder ook met weinig tijd zo geregeld

Goed en problemen worden opgelost

Goede service Overzichtelijk Word op tijd geleverd Vaak een aanbieding

Goed.

Heel erg tevreden over de bezorging

Altijd netjes op tijdbezorgd

Altijd correct bezorgd

Nog nooit problemen gehad, altijd alles op tijd bezorgd!

Prima levering, maar wel aan de prijs

Alles wordt prima vermeld ook de levering en verdere communicatie. Blij in deze tijd (corona) op deze manier toch een presentje kunnen sturen. Het enige minpuntje is de wat hoge prijs.......

Nvt

Ruime keuze , snel , makkelijk en altijd op tijd bezorgd !

Ik ben al jaren een zeer tevreden klant . Ruime keuze in alles , goede bezorging en dat lekker vanuit je eigen luie stoel. Van mij een hele dikke tien !

Ik had een korting code gekregen voor een gratis postzegel. Code werkte niet? Netjes via wass geholpen. Lukte nog niet? Uit eindelijk gaf de meneer een code voor een gratis kaart. Ze gaf aan dat ik lang genoeg bezig was op hun website.

Netjes verzorgt, Op tijd Sparen gratis kaart Leuke actie gratis postzegel.

Makkelijk en leuk om te doen

Je eigen creativiteit uiten in een kaart vind ik leuk om te doen. Een cadeau erbij doe ik alleen bij bijzondere gebeurtenissen zoals een geboorte of huwelijk. De bloemen vind ik moeilijk het plaatje klopt vaak niet met de bezorgde bloemen.

TOP geregeld! zonder zorgen.

Op de juiste dag, de perfecte kaart geleverd zoals besteld.

prima service, gemakkelijk te bedienen

ik heb alleen maar goede ervaringen met Greetz. bij al mijn bestellingen.

Geweldig!

Greetz is efficiënt, gebruikersvriendelijk en gemakkelijk in gebruik. Je hoeft de deur niet meer uit om een gepersonaliseerde kaart snel te versturen. Ik gebruik het zowel zakelijk als privé! Ik kan het iedereen aanbevelen.

Gemakkelijk via de telefoon snel kaarten en cadeaus versturen. Gemakkelijke afhandeling van de betaling en snelle levering. Super!!

Gewoonweg super geregeld door Greetz

Mijn ervaring met Greetz is super, gaat precies zoals het gaan moet en je wordt per mail op de hoogte gehouden

Geweldige side en service

Kaarten zijn altijd op tijd.

Leuk voor een snel cadeau.

Betaalbare kleine cadeaus. Ideaal wanneer je iemand een klein pleziertje wil doen.

Van Greetz word je vrolijk

Niet alleen als je verrast wordt door iets afkomstig van Greetz (prachtig ingepakt, goed bezorgd, leuk en kleurrijk). Het is ook leuk om zelf iets te bestellen en kiezen om iemand te verrassen.

Verwachting bijstellen

Hele snelle service, de goederen worden op de afgesproken tijdstip afgeleverd. Alleen lijkt de luxe gebak heel wat luxer op de reclame fotos dan in de realiteit.. Heel jammer.

Te laat bezorgd

Een week van te voren een kaart gemaakt en aangegeven wanneer hij bezorgd moest worden. De kaart was echter niet op de juiste dag geleverd, ondanks een mail naar mij dat dit wel was gebeurd. Teleurstellend!

Snelle goede en toch een beetje dure servies

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam