Heerlijk gemakkelijk!

Vanuit je luie stoel een mooie kaart sturen, gemakkelijker kan niet en volop keuze.

Pakket

Pakket nooit ontvangen zeer ontevreden! Mijn dag verpest en voor de gene die een cadeautje zou ontvangen! Bedankt!

Goed, maar kan nog beter

Er is al veel verbeterd sinds Greetz de site vernieuwde, maar er is nog wel wat te wensen over zoals bijvoorbeeld een raster als tool, waarmee je foto's netjes op hetzelfde niveau kunt plaatsen, meer mogelijkheden om getallen en teksten te personaliseren en een aanzienlijke uitbreiding van de stickers, want dat is, vind ik, hard nodig. De pakketdienst waarmee Greetz werkt, Packs, laat nog wel eens een steekje vallen, ook een punt van verbetering. Lest best: de service van Greetz is top! En dat is ook heel veel waard...

leuk om op afstand een kado te kunnen geven

goede keuze, goed geregeld, netjes bezorgd, ontvangen blij.

Ik waardeer Greetz heel erg. Ben ook al lang lid.

Altijd bevestigingsmail. Altijd bericht wanneer het op de post wordt gedaan. De kaarten kan je verpersoonlijken.

Gaat nú geweldig!

Er was het e.e.a veranderd bij het maken van kaarten, was even wennen, maar nu gaat het super! Leuke kaarten, mooie kaarten met goeie, grappige teksten erop, veel categorieën, kortom, heel prettig voor mij omdat ik aan huis gebonden ben en nu niet meer afhankelijk ben van derden om 'ergens' een leuke kaart te kopen.

Altijd zeer goede service

Als ik een klacht had dan werd die ook gelijk opgelost zonder dat men moeilijk deed

Top kaarten

Top, easy peasy! Niet meer naar de winkel zoeken naar speciale krt en naar de brievenbus. Hup achter je computer kaartje in elkaar flansen en versieren met leuke stickers. En het wordt thuisbezorgd. Makkelijker kan het niet!

Goede klantenservice

Geweldige kwaliteit kaarten, aanrader!

Greetz is great, voor het versturen van gepersonaliseerde kaarten.

Greetz is geweldig voor het maken van speciale gepersonaliseerde kaarten en nog op tijd kaarten te kunnen versturen. Mocht je zelf daar geen mogelijkheid voor hebben. Het assortiment is te filteren wat het kiezen van de kaart zoveel makkelijker maakt.

Veel keuze en mogelijkheden om iemand te verrassen en eenvoudig te versturen

Goed geholpen

Nou had verkeerde datum ik heb toen gechat en is helemaal goed gekomen Medewerkers heel vriendelijk en behulpzaam. Ben echt tevreden Nou nog even afwachten als de cadeautjes goed aankomen Groetjes Liesbeth

Breed assortiment van leuke kaarten ook last minute

Ik maak al jaren gebruik van Greetz. Ik stuur best veel kaarten. Ik vind het heel gemakkelijk in gebruik. Ik kan kiezen uit een breed assortiment van kaarten en kado’s. Het meest blij ben ik met de mogelijkheid tot 21:00 uur ‘s avonds een kaart te kunnen sturen. Een leuke bijkomstigheid is dat ik heel vaak een gratis postzegel krijg of andere kortingen. Ik ben dus heel tevreden.

Goede service.

Tevreden over mijn bestelling.

Aanrader

Grote sortering geweldige kaarten. Ook met speciale kadoos, aanbiedingen. Goede communicatie. Perfecte verpakking en verzending met track en trace.

Altijd alles op tijd bezorgd, leuke kadoos om iemand te verrassen!

Schandalige service

Ruim op tijd bloemen besteld voor mijn jarige zus echter heeft de bezorger er 4 !! Dagen over gedaan om te bezorgen 1: te late levering 2: bloemen van 4 dagen oud 3: na diverse mailtjes een cadeaubon van 5 euro aangeboden gekregen 4: weigeren mij restitutie te geven van mijn aankoopbedrag

Leuke kaarten

Als ik een leuke kaart zoek voor een verjaardag, trouwdag of geboorte kan ik altijd iets vinden wat ik leuk vind.

Goede site, leuke artikelen, snelle bezorging en leuke kortingsacties

Het is een goede site, waar veel voor allerlei verschillende onderwerpen te vinden is. De bezorging is stipt en snel, ook word je via de mail goed op de hoogte gehouden hoe het met de bestelling staat. Tot slot zijn er geregeld leuke kortingsacties.

Prima afgehandeld, service op en top..

Meerdere keren een bestelling gedaan en altijd tot volle tevredenheid afgehandeld.

Waaaaaardeloos!!!

Van de 6 bestellingen, 4 nooit aangekomen! Je krijgt geen geld terug maar een tegoed, maar als je met je tegoed dus weer een bestelling doet komt dat ook nooit aan, oftewel je bent gewoon je geld kwijt. Klantenservice telefonisch niet bereikbaar alleen chat, krijg je 8 x dezelfde vragen van computer medewerker en als je al een “echte” medewerker krijgt wordt er niks opgelost, Alleen maar ergernis, voor mij nooit meer, laat me al te vaak in de maling nemen, wat een slecht bedrijf!

Helaas een hele slechte ervaring met Greetz

Helaas een hele slechte ervaring met Greetz. Ik heb een cadeautje besteld (handzeep) met een kaartje, maar per ongeluk het verkeerde huisnummer ingevoerd. Nu is het pakketje retour gezonden (door hun in ontvangst genomen), maar krijg ik geen geld terug. De kaart en de verzendkosten snap ik. Maar de handzeep kost 14 euro. Klantenservice zegt dat het mijn eigen schuld is, dus ik krijg 'geen compensatie' zoals zij dat noemen. Volgens mij is dit wettelijk niet toegestaan en heb ik recht op mijn geld voor een niet gepersonaliseerd product. Retourneren kan wel, maar het is anders als het postbedrijf het terug stuurt in plaats van jij zelf.. Melding gemaakt bij het ACM, hopelijk doen meer mensen dit en krijgt Greetz hier een boete voor.

Uiteindelijk goed

In eerste instantie moest ik, met code, een bedrag afrekenen van €4,-…. Later kreeg ik een mail van Greetz dat er nog een bestelling open stond en toen kon ik het naar tevredenheid afronden. Super!

Slecht!

Een leuke ballon als verjaardagscadeau besteld. Deze kwam alleen half leeg aan. Een berichtje gestuurd naar de klantenservice maar ze konden niet goed beoordelen of de ballon zacht was ondanks drie toegevoegde foto’s. Ronduit schandalige service, ik zou hier dan ook nooit meer iets bestellen.

Mooie site, veel keus, snel geregeld, goede betaalwijze

Gebruik deze site graag...mooi, makkelijk en snel

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam