Op mijn tijd en uur kan ik gebruik maken van Greetz.

Als post.nl meewerkt komt de kaart tijdig bij de geadresseerde aan! Fantastisch toch!

Leuke kaartjes, goed te personaliseren

Ik bestel graag bij Greetz. Ruim assortiment en de kaarten zijn goed te personaliseren. Kaartjes worden vlot verstuurd.

Makkelijk

Snel en makkelijk een kaartje sturen bied Greetz een ruime assortiment aan kaarten, mis alleen de ruime assortiment aan stickers, bv. Een hondenpoot afdruk die zat er voorheen wel bij maar nu niet meer.

Alle keren al perfecte ervaring! Volgende keer zeker weer!!!

zelf fotokaart maken is geweldig!

Veel variatie in kaarten en leuke creatieve mogelijkheden om zelf een kaart te maken.. Vrienden en familieleden verheugen zich steeds en bewaren de foto-collage-kaart of lijsten hem in.

Altijd een correcte levering

De ballonnen van GreetZ toveren telkens weer een glimlach op de lippen van de ontvanger.

Zo makkelijk en veel keus.

Al vele jaren verstuur ik al mijn kaartjes via Greetz. Verjaardag-of beterschap wensen, het gaat allemaal zo erg makkelijk en snel. Leuke kaarten waar je ook een eigen foto aan kan toevoegen, en altijd netjes bezorgd. En het allerleukste is dat je om de zoveel tijd je een gratis kaart mag sturen of de postzegel wordt voor je betaald.

Greetz, fotokaarten zijn zo leuk!

Via Greetz een fotokaart maken is makkelijk en leuk om te doen! Voor de ontvanger een feestje! Ook is Greetz handig om cadeaus te versturen om iemand te bedanken, daar maak ik graag gebruik van. Ik ben al jarenlang een trouwe klant en blijf dit zeker nog jaren!

Snel, makkelijk en professioneel!

Mooie kaarten en goed kwaliteit, wordt heel snel bezorgd.

Perfect!

Fijne website, je vindt gemakkelijk wat je zoekt. Handig is ook de verjaardagskalender. Mooie kaarten, correcte verzending. Ik ben heel tevreden.

Niks ontvangen

Kaartje besteld maar niks ontvangen. Mail gestuurd, maar ik ontving een reactie dat mails niet gelezen worden. Klantonvriendelijker kan het niet.

voor de tweede keer een verjaardags kaart niet op tijd bezorgd

wederom een verjaardag verknald , ongelofelijk hoe jullie zo slecht zijn geworden in zo'n korte tijd. verwijder mij aub als klant, ik zal nooit meer gebruik van jullie maken.

Slechte klantenservice en IT koppeling koerier

Als je een bedrijfsnaam achter laat komt dat niet door bij de koerier.. gevolg dat het pakket niet wordt geleverd. de Klantenservice kan dan alleen maar zeggen.. Oh ja sorry.. beetje jammer als je er vanuit gaat dat iets wordt geleverd op de dag dat het er moet zijn.. Ontvanger is pas vrijdag weer op de locatie.. Beetje jammer met bederfelijk waar... Dat iets mis gaat snap ik maar dat je klantenservice zo kansloos slecht is zorgt ervoor dat ik nog wel even nadenk voor ik weer wat verstuur.

Nooit meer.

Vroeger met liefde kaarten gekocht via Greetz. Het is een bende nu. Kaarten zijn moeilijk te schrijven en de app doet vaak lastig. Daarnaast is mijn kaart 4 dagen te laat binnen gekomen en boven op alles ... is er geschreven op mijn envelop!! Niet normaal ... Ik krijg niet eens mijn geld terug .. Ik raad het niemand meer aan om hier kaarten te kopen.

Vréselijk!

Vréselijk! een kado'tje besteld voor vriendin die haar gouden huwelijk vierde gisteren. op de tracking stond er "wordt geleverd tussen 11 en 16 uur. ... niets. Dan stond er "uw zending werd afgeleverd 18:18 en ontvanger door" Hier stond geen naam achter. Mijn vriendin en haar man hebben NIETS ontvangen. Zijn links en rechts bij de buren gaan kijken en niemand heeft iets gezien. Bij een vorige bestelling verleden jaar kwam de surprise ook al een dag te laat. NOOIT MEER!!!!!

Slecht

Er wordt niet op de aangegeven datum bezorgd waardoor een cadeau te laat aankomt.

Bloemen niet geleverd

Echt waardeloos dat de bestelde bloemen zijn nooit ontvangen. Volgens track and trace geleverd terwijl er niemand thuis was. Bezorger heeft ook geen briefje achtergelaten. Waar de bloemen gebleven zijn is nu een raadsel. Kortom een verrassingsboeket voor de jarige is nu uitgelopen op een teleurstelling. Waardeloos dat je niet op een normale manier contact kan leggen met Greetz. Spijt dat ik niet van te voren de reviews gelezen heb voordat ik een bestelling geplaatst had. Ik hoor hoe dit opgelost gaat worden..

Afstandelijk en onbehulpzame klantenservice/bedrijf

Greetz was voorheen mijn favoriete website om kaartjes mee te versturen. Er waren zoveel leuke kaartjes en mogelijkheden om de kaartjes te personaliseren. Sinds een jaar is het een onmogelijke website geworden. Maar nog belangrijker, ik had facturen nodig voor mijn belastingaangifte. Hier heb ik 3 maanden geleden voor het eerst naar gevraagd. In de tussentijd ben ik tientallen mails verder en heb ik nog steeds geen facturen. Want, zeggen de medewerkers van de klantenservice, een andere afdeling in het buitenland gaat hierover. En zij kunnen op geen enkele andere manier dan per mail deze facturen opvragen. Ze zijn ook niet bereid om zich extra in te zetten om deze facturen te krijgen. Alles gaat per mail en per chatbot, want telefoneren doen ze niet meer. Het was geweldig, maar nu hebben ze hun eigen product om zeep geholpen.

De leukste kaarten snel verzonden

Greetzfan vanaf het eerste moment. Het bedrijf heeft een enorme groei doorgemaakt en luistert goed naar de klant. Regelmatig enquêtes en goede aanpassingen. Groot assortiment leuke kaarten, met regelmatig nieuwe. Speelt goed in op de actualiteit. Makkelijk verzenden vanuit adresboek en bijv stapel (Kerst)kaarten. Vaak korting voor trouwe klanten, al mis ik de stampz spaaractie nog steeds.

Simpelweg waardeloos

Net als een hoop andere reviews hier is ook mijn bestelling van 02/02 tot op heden niet geleverd. Waardeloos. Begin er niet aan aub. Klantenservice hebben ze ook nooit van gehoord.

Altijd wel een moment om Greetz te gebruiken

Als 'grootgebruiker' vind ik Greetz een fijne app, eenvoudig, goede betaalkoppelingen, leuke cadeaus al mag dat iets uitgebreider (puzzels, -boekjes, babyspulletjes -sokjes - rompertje oid) Leuke kortingen, heel breed assortiment kaarten. Kortom: keep up the good works!

Geen verjaardagen meer vergeten

Het is niet de goedkoopste site, maar wel handig. Het personaliseren van kaarten is leuk. De keuze uit cadeaus is ook verbeterd. Het is vooral handig dat je van te voren kaarten klaar kunt zetten, zodat je geen verjaardagen meer vergeet,

Waardeloos bedrijf en klantenservice

er zouden vandaag bloemen worden bezorgd bij mijn buren vanwege de verjaardag buurvrouw en als dank voor hun hulp na mijn grote operatie. Ze waren de hele dag thuis, maar ik kreeg de melding dat ze niet thuis waren toen de bloemen bezorgd werden. Regelrechte leugen en ook bij hun buren (ikzelf) niet afgegeven. Dus gewoon niet geweest en nog liegen ook daarover. Waardeloos gewoon en ik mag zelf proberen om het opnieuw te laten leveren, terwijl ik niets fout heb gedaan. Laatste keer besteld en ik zal mijn account gaan opheffen nu.

Bagger

Nu 5x een bestelling gedaan, waarvan de laatste 3 bestellingen nooit aangekomen zijn

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam