Gemakkelijk altijd een kaart voor elke gelegenheid

Gemakkelijk, groot sortiment en gebruiksvriendelijk

Gemakkelijk en persoonlijk

Het is zo eenvoudig en wordt enorm gewaardeerd, een persoonlijke kaartje versturen vanuit je luie stoel.

Leuke kaarten!

Genoeg keuze qua ontzettend leuke kaarten, die je zelf kan bewerken en volgende dag bezorgd optie, dus top! Helaas wel wat minpuntjes: * Bepaalde bestaande tekstvakken kun je niet verwijderen. Hierdoor eigen bewerkte, tekstvak toegevoegd, maar pas bij voorbeeld goed te zien wat je nou eigenlijk gemaakt hebt. Elke keer naar voorbeeld en weer terug om eventueel bewerken is niet heel praktisch. * Tijdens het bestellen beter aangeven wanneer het geleverd wordt is een aandachtspunt! Bewust alleen een kaart gedaan en nog werd er tijdens bestellen extra geld gevraagd ivm volgende dag bezorgen. * Het zou leuk zijn als er meer keuze is qua stickers etc.

Misleidende reclame wat betreft levering

Zogenaamde belofte qua levertijd klopt niks van. Teller op de website met hoe lang je nog hebt om te bestellen zodat je product morgen in huis is. Na 2 dagen nog niks binnen. Contact opgenomen met de klantenservice die je gelijk doorverwijzen naar de algemene voorwaarden en zeggen dat je hier helaas akkoord met bent gegaan. Niet bestellen als je zeker wilt zijn dat je morgen iets hebt en zeker niet als je geholpen wil worden om het probleem op te lossen.

Geen kaart ontvangen helaas

Fotos toevoegen werkte niet gemakkelijk. Donderdag een kerstkaart besteld om 21:19. Voor 22:00 besteld is volgens greetz volgende dag in huis. HELAAS zaterdag nog niet in huis dus zal hopelijk/waarschijnlijk dinsdag aankomen net ff jammer na de kerst een kerstkaart ontvangen.

Annuleren van bestelling bezorgdatum

Ik had een kaart besteld met een cadeau erbij voor een hele speciale dag (omdat de persoon onlangs zeer slecht heeft gelegen). Nu was het cadeau niet leverbaar en hebben ze de hele bestelling op de dag dat het geleverd moest worden geannuleerd. Ik kreeg hier bericht over nadat ik had gevraagd of de kaart met cadeau geleverd zou gaan worden omdat in het systeem stond dat het nog niet was verzonden. Nieteens het fatsoen om te vragen naar een alternatief cadeau wat meegestuurd kon worden! Zeer teleurstellend en slechte service! Nu wachten dat mijn geld teruggestort wordt!

Heel slechte keuze als je meerdere kaarten wil versturen

Je moet voor elk adres een aparte kaart aanmaken en je adres boek is een drama. Sommige adressen staan er 20 keer in, ik hoop dat ze met je persoonsgegevens beter omspringen als met je adresboek.

Doe het niet !!!

Ze blijven je eeuwig achtervolgen met hun spam! De link om geen mail meer te ontvangen is nep... je komt er nooit meer vanaf

Een leuk kaart makkelijk gemaakt, en snel bezorgd!

Een kaart van greetz is makkelijk gemaakt en snel bezorgd! Super handig!

Makkelijk

Leuke kaarten en erg makkelijk

SUPER SLECHT

De bestelling bij Greetz wordt niet op de afgesproken dag geleverd Bedrijf is telefonisch niet bereikbaar en de chat is geautomatiseerde rotzooi! Dat was 1 keer maar nooit weer!

Super slechte klantenservice

Klantenservice telefonisch niet bereikbaar. Op de chat krijg je geen reactie. Verschillende pogingen gewaagd. Het enige wat telt is nieuwe orders schrijven en cashen. Aftersales is super slecht!!

Nieuwe website & editor stap achteruit

Ik was een tevreden klant van Greetz die de site regelmatig gebruikte om zakelijk en privé kaartjes te bestellen; soms met een cadeau erbij. Cadeautjes kwamen niet altijd niet aan; dat werd dan via de klantenservice opgelost. Een groot pluspunt waren de vele creatieve mogelijkheden om een kaartje te maken; de mogelijkheid om een eerder verstuurde kaart nogmaals te versturen en het STAMPZ programma. Dat alles is met de nieuwe website verleden tijd; de editor heeft nog maar de helft van de mogelijkheden; oude bestellingen kunnen niet worden bekeken en het STAMPZ programma is beeïndigd. Dit lijkt me niet de juiste weg voor een tot voor kort uitstekende dienst als Greetz; ik hoop dat ze dit tijdig inzien en op hun schreden terugkeren.

Geen bezorging van bloemen op de afgesproken dag

Bloemen zijn niet bezorgd op de afgesproken zaterdag tussen 9.00 en 18.00 uur. Dan wil je verhaal halen maar niemand aanwezig na 18.00 uur. Dus dat wordt maandag (zijn ontvangers niet meer ziek of jarig) Dit slaat nergens op als je op zaterdag niet kan bezorgen zet het dan niet als optie op de site

Drama

Drama! Twee dgn geleden ballonnen en kaart besteld voor jarige. Gister mail gekregen met daarom de bezorgtijd tussen 10-15 uur. 17.30 nog niets bezorgd. Greetz en Packs niet telefonisch te bereiken. Je wordt doorgeschakeld met chat service waar je vervolgens eindeloos moet wachten en wanneer je aan de beurt bent afgescheept wordt met het standaard antwoord dat er tot 20,00 bezorgd kan worden!? Waarom dan een mail met een andere bezorgtijd??? Om 19.15 wordt de tracking site in ene bijgewerkt. Zou er dan toch bezorgd zijn??? Nee hoor, ‘ wegens een calamiteit wordt het pakket morgen afgeleverd’. Jaaaaa daaaggggg!!!!!! Greetz heeft gewoon teveel orders aangenomen die niet volgens afspraak met de pakketdienst geleverd kunnen worden. Ik wil mij geld terug! Een verjaardagscadeau afgeleverd op een dag na de datum mag Greetz houden. Voor mij nooit geen Greetz meer. Waardeloos bedrijf!

Waardeloze service

Cadeau met kaart besteld. Cadeau aangekomen, maar geen kaart dus geen afzender. Charter wordt je eruit gegooid na een half uur en mails worden niet beantwoord. Helemaal klaar met Greetz!

Dubbel betaald, kaart te laat, geen antwoord

Klaar met greetz

Bestel geen condoleance kaarten!

De condoleance kaarten van Greetz worden in een nogal ongepaste envelop verstuurd, een vrolijke envelop met de tekst ' een kaartje voor jou' Ze zijn zelf trots op hun nieuwe logo, maar ik krijg niemand aan het verstand dat dit niet gepast is voor een condoleance kaart...

Wederom weer niet geleverd

Al 2e keer, is dus niet de laatste keer, dat er weer niet bezorgt wordt, niemand thuis volgens de bezorger….. kan niet en deurbel video toont dit ook aan. Zeer slechte service bij klantcontact …. Moet maar weer een nieuwe afspraak maken met koerier….. Wie is hier de klant…?

Heel ongelukkig van de customer service

Na maanden ben ik erachter gekomen dat er een aantal bestellingen niet zijn geleverd. Hier moest ik per toeval achterkomen in mijn account. Geen notificatie en wel alles betaald. Daarna was er contact met 2 verschillende CS medewerkers. Van allebei kreeg ik een kortingscode. Bij allebei heb ik aangegeven dit geldelijk vergoed te willen hebben. Bij 1 kreeg ik dit, kwestie afgerond. Bij de andere heb ik inmiddels 3 keer gemaild dat de code niet werkt. Waarbij ik heb aangegeven het zat te zijn en ook een geldelijke vergoeding wil. Daarna is het namelijk klaar. In plaats daarvan krijg ik steeds een code die niet werkt (probeer niks raars te bestellen) en krijg ik vragen als: waarom werkt de code niet? Probeer je XXX te bestellen? Ik kan wel huilen van deze service. Want inmiddels ben ik al een paar maanden over en weer aan het mailen. Zonde, dit is het van beiden kanten niet waard. Greetz, alsjeblieft, fix het probleem. Dan kunnen we er klaar mee zijn.

Levering 9 juli op 12 juli nog steeds niet geleverd. Anti-klantenservice roept ‘wat vervelend’ en do

Cadeau zou op 9 juli worden bezorgd. Postnl gaf aan dat indien ontvanger niet thuis was, het bij de buren zou worden afgegeven. Lang verhaal kort: pakket is zaterdag 9 juli aangeboden om 13:20, ontvanger even niet thuis, Postnl neemt pakket mee en zou het bij steunpunt Karwei afleveren… 12 juli: nog steeds geen pakket. Chatdienst gesproken: biedt geen oplossing ( je kunt toch een vervangend pakket met spoed sturen, of een aanvullende geste voor het ongemak o.i.d. Anti-klantenservice heeft alleen geleerd om ‘ach wat naar nou’ te roepen….. en doorrrrr! Dit is al de zoveelste keer dat een cadeau (met name fruit) niet op tijd wordt bezorgd door Greetz. Advies: stuur geen fruit of cadeaus met Greetz: het komt toch niet op tijd aan en het moment is weg.

Bezorgen is een vak

Wilde iemand feliciteren met zijn nieuwbouwwoning dus dacht een leuke kaart te sturen. 3 chatsessies en 5 e-mails verder en nog steeds is het niet duidelijk waarom de kaart niet is bezorgd. Tijd op mensen aan te nemen die wel antwoord kunnen geven en bezorgers kunnen gidsen.

Waardeloos…

Zeer slecht. Ga hier nooit meer bestellen. Nu al de 3e keer dat het niet op tijd geleverd wordt. Heb al een week geleden 3 kaartjes verstuurd voor moederdag die zaterdag zouden aankomen. Deze zijn zoals gewoonlijk bij Greetz weer niet op tijd geleverd, waardoor nu moederdagkaartjes worden afgeleverd na moederdag. Ze proberen het steeds goed te maken met een tegoedbon, maar het gaat mij erom dat het kaartje op tijd aankomt en niet steeds om achteraf een tegoedbon te krijgen om weer een nieuw kaartje te sturen die niet aan komt. Waardeloos…

Niet besteld maar moet toch betalen

Helaas is er tijdens de bestelling van een boeket bloemen een vas in rekening gebracht, die ik niet besteld heb maar wel heb moeten betalen. De vaas staa ook niet op de rekening welke ik van greetz heb ontvangen. Klantenservice is totaal niet onvangkelijk voor de klacht en vindt het alleen vervelend dat de vaas niet op de rekening staat en gaat dus volledig voorbij aan het feit dat de vaas niet besteld is. Is niet de eerste keer dat ik gebruik maak van greetz. Prettige site maar deze actie is verre van netjes.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam