Na tientallen kaarten in het verleden te hebben verstuurd, dan nu een kaart met Tony’s Chocolonely verstuurd voor een vriendin die 60 jaar werd. Het pakketje is niet bezorgd. Wel € 23,73 afgetikt, en als doekje voor het bloeden van Greetz een tegoedcode gekregen van € 5,-. Geen enkele actie om te checken wat er met mijn bestelling gebeurd is, en verschuilen achter ‘achterstanden bij Post.nl’. Gelukkig is er nog Kaartje2go, maar dit was wel een dure les.
In 30 dagen tijd 2x laten bezorgen bij Greetz. Begin maart ben ik 3 dagen bezig geweest met chatten ( want bellen kan je niet ) - uren ingestoken om mijn "verrassingscadeau"- fles wijn, kaartje en boeket laten bezorgen. Maar liefst 5 dagen later is het cadeau geleverd! ik was boos en heb klachten ingediend op mijn klachten is geen enkele sorry of berichtje voor teruggekomen.. een hele stomme fout van mij - heb ik afgelopen vrijdag weer een boeket en kaartje laten bezorgen - leverdatum stond weer netjes bij - 2 april tussen 11 en 16 uur ... helaas heeft mijn vriendinnetje tot heden geen boeket en kaart mogen ontvangen! en ik ben weer eindeloos aan het chatten! - kan je beter tegen de muur praten ! zo hopeloos! Klaar mee! ik ben zo teleurgesteld in Greetz en raad ik het iedereen af!!! mijn Greetz app is bij deze voor ALTIJD VERWIJDERD! Nooit meer!
Vers garantie van 8 dagen. Op de 2de dag gaan de bloemen al hangen en worden bruin. Gelijk weggegooid en Greetz netje geïnformeerd. Krijg een aanbod om “kosteloos” een nieuw boeket op te laten sturen. Was een Valentijns cadeau. Of een tegoed bon voor 31 euro. Ik heb aangegeven dat dat niet echt een oplossing is. Ik ga geen kaarten verzinnen om die 31 euro op te maken of een boeket Bestellen welke weer de eindstreep niet zal halen. Greetz geeft aan dat dit echt de enige 2 oplossingen zijn. Ik ben klaar met Greetz. Het ging te vaak fout afgelopen jaar.
Weer voor de derde keer is een door mij bestelde verjaardagskaart niet ontvangen. Zeer teleurstellend . Absoluut geen vertrouwen meer in.
Greetz is zeer slechte site komen.hun afspraken niet na Zou kaartje krijgen op.14 febr vandaag nooit gezien. Wel.gaf die koerier dienst aan dat het afgeleverd was nooit gezien Wil mensen adviseren te stoppen met deze site in zee te gaan. Zijn enkel.uit om.zoveel mogelijk geld te verdienen met zeer erbarmelijke service. Je geld zie je niet terug Voor mij is greetz stelletje oplichters
Vandaag voor Valentijn een verrassing voor de vrouw laten bezorgen. Bloemen zijn oud en verlept. Gipskruid was geknakt, takje van de rozen gebroken. Is 1 knijpertje geleverd in plaats van 2 om de kaart op te hangen en de kaart zat er niet bij. Ook andere jaren was het met Valentijn een teleurstelling.
Prima site totdat er iets misgaat.. Je bestelling kwijt? Pech.. Is uw bestelling niet afgeleverd? Niet hun schuld... Klanten service is waardeloos. Ze geven Post NL de schuld, Post NL geeft hen de schuld en je blijft met niets anders over dan een bittere smaak en lege handen.
Mijn bestelling had gisteren geleverd moeten worden. Niet gekomen. Ruim op tijd besteld (bijna 2 weken geleden). Bezorgkosten bijna 10 euro en niets. Gezien ik het gisteren had moeten hebben aangezien mijn partner vrachtwagenchauffeur is en nu 2 weken van huis heb ik aan heel het cadeau niets meer. Ballon en kaart besteld. Ballon is al lang leeg als hij terug is over 2 weken. Hoe gaan jullie dit oplossen? Het antwoord: een standaard knip/ plak bericht waarin ik een kortingscode van €2,50 kan krijgen. Al met al dus €30 in de vuilnisbak. Tevens was mijn bestelling gewoon niet meegegeven met de post en was zelfs dat de schuld van PostNL. Heerlijk dat afschuiven.
Dure kaart met geluid laten bezorgen, het geluid kon alleen in een grote kaart a 10 euro, nou vooruit dan maar, komt de kaart aan doet het geluid het niet, en de service? 5 euro korting op je volgende bestelling!? Echt belachelijk, voor mij geen greetz meer!
Tekst overelkaar gedrukt. Niet te lezen. Bij klacht zeggen ze bij greetz...mijn eigen fout. €20.45 voor grote kaart met chocolade. Nooooooit meer Greetz!!!!!
Ik had een ballon besteld met kaartje, Deze is nooit aangekomen en mail is er niet over gestuurd, dat er iets niet klopte. Als het bedrijf er heen was gereden was het aangekomen. Heb contact gehad op de bezorger op de datum maar die mocht niks doen. En van greetz hoorde ik niks. 2 dagen later chat gesprek aan gegaan. Zij zeiden mail was fout, vreemd ik krijg wel reclame en hup daar kwam mail weer binnen. Het speet haar dat de mail niet was verstuurd en dat er iets mis was gegaan. Voor een bij betaling van 4,95 zou het opnieuw worden verstuurd. Dat had weinig zin diegene was allang niet meer jarig. en zo was de kous af. Ik vind dit niet netjes aangezien ik al jaren klant was. Ik ben vast niet de enige met dit probleem met greetz
Het pakje komt niet aan en niemad weet waar het is. De onvanger staat daar maar omdat eerst word het gezecht dat het aan komt dan weer niet, dan wetenze niet waar het is.. Maar ze hebben wel de beziging kosten trug gegeven...of dat wat oplost!?! En dat is meer keer gebeurt. Nou, mijn fout, ik had ze al tijd geleden moeten vermijden!
Al jaren bestel ik kaarten via Greetz. De prijzen zijn goed, in de winkel betaal ik meer. Ook zijn de kaarten origineel en er is echt iets te vinden voor iedereen. Het leukste: zelf de kaart bewerken met foto's en stickers en zelfs muziek zodat iedere kaart een uniek exemplaar wordt. Tot nu toe de bezorgdatum altijd. Ik raad Greetz absoluut aan! Maar...ik heb nooit cadeautjes verstuurd, dat kan ik dus niet beoordelen.
Op 23 sept zou een vriendin van mij voor haar verjaardag een leuke verrassing gaan krijgen. Het is helaas uitgelopen op een totale ' soap' waarbij zelfs gesteld werd door Greetz dat zij was verhuisd en ik het verkeerde adres had gegeven. Hiervoor zijn zo' n 10 bestellingen wel goed gegaan via Greetz. Ook een jaar eerder had Greetz bij haar, namens mij, een attentie afgeleverd. Bijkomend is dat deze vriendin al meer dan 2 jaar kampt met ernstige gezondheidsproblemen. Ze knokt op dit moment voor haar leven. Het is dan heel vervelend als een verrassing dan geheel om zeep geholpen wordt door Greetz zelf. Bij de eerste bezorging trof de bezorger haar niet thuis. Er werd geen briefje achter gelaten. Op de site van de bezorger was geen mogelijkheid om een nieuwe afspraak in te plannen, dit terwijl dat volgens Greetz wel moest kunnen. Ik heb naar het e-mail adres van Greetz (support) de bewijsstukken gestuurd dat het niet kon. Pas na een verhaal via facebook komt er beweging. Greetz gaat het nog een keer aanbieden. Dat was gisteren. Weer niet gelukt. Mijn vriendin is volgens Greetz verhuisd. Flauwekul en Zucht Wat ik zorgelijk vind is het feit dat Greetz slecht bereikbaar is. De communicatie als het mis gaat loopt via een chatbox of een e-mail adres. Er worden dan beloften gedaan, die ook niet worden nagekomen. Zo werd in de chatbox gezegd dat ik per mail een bevestiging had ontvangen. Dat bleek niet zo te zijn. Een telefonisch bereikbare klantenservice, is er niet bij. Echt een stuk menselijk contact is blijkbaar te veel gevraagd, dit bij een Service die juist inspeelt op de menselijke emotie. Er is net aangeboden dat ze toch nog iets leuks gaan doen naar mijn vriendin, dit terwijl ze mij schadeloos gaan stellen. Ik wacht dit nog even af in het bepalen of ik bij Greetz blijf, al weegt het ontbreken van een 'menselijke' klantenservice wel zwaar voor mij. En chat Barbel, het is per mail aan mij bevestigd. Zucht, ook die bevestiging komt niet bij mij aan.
Adverteren met ‘voor 22.00 besteld, morgen in huis’ is valse advertentie. Jammer, als je een jarige een bos bloemen wilt sturen die geleverd zou worden op de verjaardag zelf. Greetz werkt met Packs, een onbetrouwbare bezorgdienst (zie reviews, is al langer bekend) en schuilt zich hier achter. Greetz heeft namelijk de bestelling op tijd klaar gezet, gaven zij aan via de klantenservice chat en ‘mogelijk is bestelling later vanwege drukte’ (indien dat waar is moeten ze op de website aangeven: ‘wegens drukte kunnen wij niet garanderen dat het pakket op tijd wordt bezorgd’). De klantenservice wilde mij tegemoet komen met €5 korting op de volgende bestelling. Maar die komt er niet zolang zij deze service bieden. De niet-meer jarige vond de bloemen wel mooi ;)
Al meerdere malen producten besteld bij geeetz waarbij beloofd word op de dag van verjaardag te leveren maar keer op keer is het cadeau te laat! Lekker mosterd na de maaltijd. Vervolgens krijg je een mail dat er een brief in de bus is gedaan voor het maken van een nieuwe afspraak maar die zat er dus niet in en was de persoon gewoon thuis op het moment dat ik een sms krijg waarin aangegeven word dat er niet werd open gedaan. De persoon wist dat er iets van Greetz aan kwam dus zou altijd open gedaan hebben! Kortom, als je een belofte maakt, kom deze dan na! Je betaalt er immers genoeg voor!!!!
Ik heb een ballon verstuurd, die kwam ik halfleeg aan. Omdat het geen verrassing meer was heb ik liever mijn geld terug. 2 keer klantenservice aan de lijn. Of 50% van de aankoopbedrag terug of een nieuwe ballon. Ik wil mijn geld gewoon terug zij mogen deze balllon terug hebben maar daar wordt moeilijk over gedaan. Ik wil de mogelijkheid de balloj terug te sturen en mijn geld terug te krijgen
Woensdag een bestelling gedaan voor bezorginv op zaterdag. Fles champagne en kaartje. Niks is bezorgd, niemand fe bereiken. En geld is weg. Koste me 65€ en niks is geleverd. NOOIT deze service gebruiken. Oplichters.
Op maandag een bestelling gedaan voor een bezorging op dinsdag. Vanwege familielid die 70 wordt op die dag. Bestelling is verwerkt door greetz maar wordt door packs (bezorgdienst) niet bezorgd omdat het adres niet zou kloppen/bestaan. Adres bestaat wel degelijk! Vervolgens via de chat contact opgenomen op woensdag. (Telefonisch is er geen mogelijkheid) Het hele verhaal moeten uitleggen online en vervolgens zou er een nieuwe bezorging gepland worden voor donderdag op mijn eigen adres zodat ik zeker wist dat het goed zou komen en ze niet weer zouden zeggen dat het adres niet bestond. Vervolgens kwam er op donderdag weer niks binnen. Weer met de chat contact opgenomen. Bleek dat de order niet opnieuw erin was gezet door de medewerker van greetz! Andere medewerker gesproken en die zou weer een nieuwe order maken voor vrijdag. Maar je raad het al op vrijdag is er wéér niks bezorgd. Ik wil mijn geld terug aangezien het schijnbaar na 3x nog niet lukt om iets te bezorgen. Wat een waardeloos bedrijf en een waardeloze bezorgdienst. Ik bestel hier nooit meer (zowel zakelijk als prive). EDIT 19-7-21 Inmiddels het pakket binnen gekregen. Echter veel en veel te laat en na 3 fouten. Heb zaterdagochtend aangegeven het pakket niet meer te willen ontvangen en geld retour te ontvangen. Klantenservice wilde hier niet aan meewerken. Nog nooit eerder zo'n waardeloos bedrijf meegemaakt. Klantenservice wil het dus helemaal niet goed oplossen!!
Omdat wij in het buitenland wonen vind ik het fijn om familie en vrienden te verassen met een boeket bloemen op hun verjaardag. Zo makkelijk als het bestellen gaat des te moeilijker het op de dag van de verjaardag een bos bloemen af te geven. Dit na helaas 3x te laat iemands verrassing te laten bezorgen heeft mijn doen besluiten niet meer hier een bestelling te doen. Er is echt niemand die voor je gaat informeren waar deze bloemen gebleven zijn, geen briefje in de bus en ivm AVG mogen ze niet zeggen welke buren dit in ontvangst hebben genomen.. Maar wel ivm AVG iets persoonlijks aan de buren geven.. Echt te gek voor woorden hiermee toch een klant kwijt en wellicht hebben ze er teveel geen idee..
Ik ben altijd blij met Greetz, mooie kaartjes en prima service!
Als eerste voorop, de klantenservice heeft haar best gedaan om mij te helpen, dus hier ligt het probleem niet. Maar, je moet google chrome per se gebruiken voor enig redelijk functioneren van de website. Wil je speciale tekens gebruiken of buitenlandse tekens, dan pakt de website dit niet. Is de tekst wat lang (binnen de juiste proportie) dan lijkt deze website er ook uitermate slecht mee te kunnen handelen
Gisteren wilde ik een kaartje versturen maar mijn kortingscode werkte niet. Ik heb een mailtje gestuurd en in een mum van tijd kreeg ik een reactie SUPER snel . We gaan kijken hoe dat kan. Kort daarna kreeg ik een nieuwe kortingscode. En kon ik mijn verjaardags kaartje bestellen. Super bedankt Evelien en Eliza.
Verjaardagskaart besteld 4 dagen van te voren. Ook nog bij mij thuis laten bezorgen 1 dag voor de verjaardag zodat de kaart sowieso op tijd binnen zou zijn. Niks is minder waar, de kaart 1 dag na de verjaardag nog niet binnen en bij de klantenservice beweren ze dat ze me niet kunnen helpen.
Reactie van greetz was dat ik dan maar niet via post nl had moeten bestellen??