Jarenlange trouw

Al jaren draag ik de ballerina's van Gaborshoes. Ze passen goed, zitten lekker en zijn tot mijn grote vreugde in verschillende kleuren te koop. Reden om ze nog jaren trouw te blijven.

Zeer tevreden, goede beschrijving snelle levering.

Geweldige pasvorm

Elke schoen heeft de perfecte pasvorm, het materiaal is van uitstekende kwaliteit dus ik ben nu zuinig op mijn Gaborschoenen!

Niet fijn

Denk je dat je de schoenen hebt die je fijn vindt, altijd Gabor. Krijg je 2 verschillende maten in 1 doos. En dat is nog niet het ergste, moet ik ze terugsturen en kost me dat ook nog € 7,25!!

keurig ingepakt afgelevert

alleen post nl zie ik staan hier in de beatrixstraat ik zie dat hij het pakket achter uit de bus pakt zilverkleurig plastic gooit het pakket voorin de bus en is niet bij mij de parkeerplaats opgereden krijg ik een mail u was niet aanwezig ja ja ik zag hem weg rijden dus opgehaald bij de bruna dat is prima maar liegen vind ik niet zo netjes

gewoon GOED

ik heb laarsjes en laarzen bij jullie gekocht, en toen ik ze aan deed, was het alsof ik er al maanden op liep, zo fijn

Snelle service. Goede kwaliteit

Heel snel en goed !

Uitgebreide informatie maakt in één keer raak!

Bezorging was prima op tijd en de schoenen zitten heerlijk. De uitgebreide informatie op de website (breedtemaat, hakhoogte) maakte het voor mij duidelijk welke schoen er goed uitzag, en gelukkig was het in één keer goed! Ben er erg blij mee. Algemene informatie over het onderhoud van de schoen is ook erg prettig, raadden een merk aan die ik nog had, dus dat scheelt weer. Geen eigen merk die je per se moet kopen zoals andere merken doen. Helemaal tevreden dus!

Vrede levering van fijne schoenen

Heel blij dat Gabor grotere maten heeft. Ik heb 42,5 en val net buiten de reguliere schoenmerken. Nu kan ik toch moderne mooie schoenen kopen,

Aangezien ik nadat ik mijn bestelling had geplaatst en betaald op Trustpilot keek en zag dat er veel negatieve reacties stonden werd ik toch ongerust. Ik heb gebeld en ik hoorde dat er veel misbruik van het merk Gabor wordt gemaakt door nepsites en dat de teleurgestelde kopers dan een negatieve recensie zetten op Trustpilot. Het is natuurlijk ook bijzonder dat iedereen daar een review op kan plaatsen. Ze stuurde me meteen het verzendbewijs en ik heb de laarzen keurig de dag erna ontvangen! Super! [ik zag later dat de negatieve recensies niet meer op Trustpilot stonden]

Goed op tu

Snelle levering en mooie enkellaarsjes. Precies op maat

Fijn dat gabor extra smalle laarsjes verkoopt.

Mijn ervaring is goed

Mooie laars!

Mooie enkellaarsjes.

De bestelde enkellaarsjes kwamen geheel tegemoet aan mijn verwachtingen. Passen prima en lopen heerlijk. Snelle bezorging.

mooie laarzen

Lange laarzen gekocht, maat klopt goed !! Ben erg blij

Mooie kwaliteit en snel geleverd!!!

Zoals gewoonlijk weer fantastische kwaliteit. Daar kan je echt van op aan. Altijd goed en de volgende dag in huis ! ❤️

Prima, behalve hoge retourkosten

Snelle verzending, en snelle terugbetaling na retourzending. Enige minpunt vind ik dat de retourkosten op eigen rekening zijn wat meer dan € 7 is

Hele goede service snelle levering

Schoenen waren doorgelopen in de regen Kreeg tegoedbon voor ander paar aangezien dat paar niet meer op voorraad was. Dus deze kon ik gebruiken bij mijn nieuwe bestelling. Kortom Klantenservice top Persoonlijk antwoord via de mail Goede service verlening om de klacht op te lossen Snel antwoord Voucher werkte ook meteen en makkelijk Het enige probleem was dat ik opnieuw moest kiezen… en dat is niet makkelijk (haha)

Wacht nog op mijn bestelling

Zondag besteld, op donderdag nog steeds niets ontvangen. Volgens Post.nl hebben zij nog zelfs nog geen pakket ontvangen. Vind ik wel erg lang duren.

Goed en netjes verpakt

Superfijne webwinkel!

Prachtige collectie schoenen, ik draag al jaren de enkellaarsjes van Gabor. Zeer goede kwaliteit. Makkelijk uit te zoeken op de site en snelle levering. Helemaal top!

Heel fijne manier de bestelling met jullie site van Gabor.

De keuze en de manier van bestellen gaat heel fijn met jullie site. En mooie schoenen. Zitten meteen goed. Bedankt.

uitstekend

zitten altijd goed, service goed

Met Gabor liop en zit je altijd goed!

Mooie schoenen. Fijn draagcomfort. En kwalitatief sterk.

8 Varkensmarkt

Roermond 6041ET