Heel tevreden met mijn nieuwe sneakers. Snel geleverd!

Fantastisch produkt. Gabor is echt top!

Zeer snelle levering

Betrouwbaar

Helaas teleurstellend

Hoewel de schoenen te koop werden aangeboden kreeg ik na betaling bericht dat de schoenen beschadigd waren, dus niet leverbaar. Het was beter geweest als schoenen worden gecontroleerd voordat ze te koop worden aangeboden. Voorkomt teleurstelling.

Zeer positief!

Snel geleverd, keurig verzorgd en ingepakt. Schoenen passen perfect. Kortom heel blij mee!

Gabor: Altijd precies goed!

Al jaren een van mijn favorieten. Zowel in de winkels als online!

retour zelf betaald

Na snelle levering paste de schoen helaas toch niet. Omdat ik zelf de retourkosten moet betalen zal ik geen schoenen bestellen waarvan ik niet 100% zeker ben dat ze passen. Ik heb via bol.com ook Gabor schoenen kunnen kopen. Daar kan ik gratis retourneren.

Snelle levering en perfecte slippers. 1 tip: een bevestiging na bestelling. Hier heb ik zelf om moeten vragen via e-mail. Daarna heel snel antwoord en een snelle levering! Dus zeker tevreden

Snel verzonden. Mooie schoenen

Snelle levering. Alles is oke

Gabor is top

De snelheid. De mooie schoenen, zials ik gewend ben van Gabor.

Vlot geregeld

Wel erg jammer dat je zelf de verzendkosten moet betalen als je iets terugstuurt.

Fijn geregeld

Vlot bezorgd en goed verzorgd, slimme verpakking. Heldere instructies over de verschillende opties bij retour. Ouwerwets goede service ;)

Goed product, mooie slipper. Gemakkelijk om te bestellen en snelle levering.

Tevreden

Ik ben tevreden met Gaborschoenen. Het is ook een van de weinige plaatsen waar ik een halvemaat kan vinden!! De voetbedden voelen altijd goed.

Ruim assortiment en mijn schoenen werden snel geleverd..

Snel en goed verzorgd

Ik heb de slippers in het model dat ik al jaren draag besteld in een andere kleur. Supersnel bezorgd en ja ook deze zitten weer heerlijk!

Top schoenen

Goede kwaliteit en mooi. Snel in huis

TOP

door moeilijke voeten ben ik speciaal Gabor sneakers gaan dragen. Je bent wel wat meer geld kwijt maar daar krijg je super kwaliteit voor terug. Wat mij opvalt is dat ze lang mooi blijven en comfortable. Voor mij alleen nog maar Gabor.

mixed feelings

De sandalen zijn prima, erg mooi en goede pasvorm. De bezorging was slecht. DHL bezorger had het pakket gewoon in een andere straat, waarvan de naam ook op Park eindigt, bezorgd. Gelukkig waren die bewoners zo attent om het op het goede adres te brengen. Jammer, geen aanbeveling voor nog eens bestellen.

Makkelijke website en bestelprocedure

Makkelijke website en bestelprocedure, in mijn geval was er door onbekende reden, een vertraging. Na telefonisch contact was dit snel naar tevredenheid opgelost. Schoenen zijn precies zoals verwacht.

Fijne schoenen en van uit gabor.nl snelle levering

Normaal bestel ik bij gabor.nl, maar deze keer kwamen de schoenen van Munnichs schoenen in Venlo. Voor mijn 84 jarige moeder. Helaas net te groot. De retour policy daar is waardeloos. !!!!!!!! Dus nooit meer daar bestellen. Over Gabor ben ik zeer tevreden.

Mijn ervaring tot dusver prima.

Voor de eerste keer besteld, prima verlopen.

Goed te woord gestaan en de bestelling volgens afspraak geleverd

Gebeld om te vragen naar de maat. Goed te woord gestaan. Bestelling verliep vlot. Schoenen zijn precies zoals op de afbeelding en de maat klopt.

8 Varkensmarkt

Roermond 6041ET