Snel bezord en prima schoenen erg blij mee

Schoenen besteld, vlot geleverd, terug moeten sturen, geld binnen korte tijd retour

Viel tegen qua lengteverschil tussen linker- en rechterschoen

Mooie leren pumps. Helaas qua grootte lengtemaat te veel verschil met de linker schoen, deze viel veel groter dan de rechter schoen.

Ik loop al heel mijn leven op Gabor schoenen (72)

voor mij de perfecte schoen.

Handig als je op leeftijd bent en niet naar de winkel hoeft

Mooie schoenen En snelle levering.

Snelle levering, fijne schoenen, erg tevreden!

Op de foto en kenmerken leek de schen van zwart leer, maar bleek lakleer te zijn..

Doordat het op de foto zwart leer leek en bij materiaal 'leer' stond vermeld dacht ik dat ze van leer waren. Bleek echter lakleer te zijn. Dat vind ik persoonlijk niet zo mooi en nu moet ik ze met verzendkosten terug sturen. Ik hoor graag van u of ze er wel ik zwart leer zijn.

Nvt

Fijn geholpen

Ik werd super geduldig en zeer vriendelijk geholpen door een goed verstaanbare jonge vrouw. Heerlijk van (echt) mens tot mens! Geen AI!

Mooie collectie. Snel en efficiënt geleverd

Prachtige sneaker schoen met uitstekende pasvorm!

De bestelling is in paar stappen te plaatsen en binnen 24 uur had ik mijn sneakers in huis. Heel fijn!

Uitstekend!

Bestelling wed een dag later afgeleverd en de winkel waar het werd afgeleverd (Munnichs in Venlo) belde direct! Uitstekend geregeld!

Schoenen zitten perfekt

Gisteren uren de nieuwe gaborschoenen gedragen ze zitten echt perfect. Echt weer blij mee en vind ze ook heel mooi.

Mooie schoenen snel geleverd

Het was de eerste keer dat ik bij deze webshop wat heb gekocht. Ik had namelijk wel eerder in de fysieke winkel in Sittard al een paar pumps van Gabor gekocht, maar dat is niet in de buurt waar ik woon. Schoenen zijn geleverd op de aangegeven dag en ik ben er erg blij mee. Ze zitten perfect

Goed aanbod, snelle levering

De koop verliep soepel, zoals verwacht. Er valt niets te verbeteren.

Perfecte service!

Op vrijdag schoenen in 2 maten besteld, werden zaterdag bezorgd. Zelfde dag 1 paar geretourneerd, geld was dinsdag alweer teruggestort!

Duidelijk proces en supersnelle gratis levering, zeer tevreden

De website is heel overzichtelijk. Het product kan aan de hand van verschillende foto's goed worden beoordeeld. Het proces is duidelijk en de levering super snel. Ik ben zeer tevreden over deze dienstverlening van Gaborshoes.nl

Snelle, goed verzorgde levering!

Prachtige pumps. Snel geleverd en keurig verpakt. Blij mee!

Goede keuze, makkelijke webshop, snelle levering van prachtige schoenen

ontevreden over retourbeleid

Jammer dat de kleur van de bestelde sneakers tegen viel : op beeldscherm ziet dit (meestal0 anders uit dan in 't echt. Daar bij de meeste bedrijven nauwelijks of lage retourkosten ( bv €1,-) worden gehanteerd wil ik mijn ongenoegen uitspreken over de hoge retourkosten. Gezien deze hoge retourkosten zal ik in de toekomst geen schoenen (via Munnichs) bestellen.

Zeer slecht

Ik heb acht moeten betalen om terug te zenden, geen tweede keer

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond