TOP!!

Merk Gabor sowieso altijd heel tevreden van. Verloop van bestelling, betaling prima. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling alsook van verzending via post.NL. Kortom, dit geeft mij vertrouwen en aarzel hierbij nooit om via deze site van gabor te bestellen!

Uitstekend.

Zoals altijd ben ik uiterst tevreden over mijn nieuwe Gabor aankoop. Dit verbaasd me natuurlijk niet.

Ik heb schoenen gekregen, die ik niet besteld.

De geleverde schoenen moesten naar iemand in Brugge! Belgie!

Snel en correct geleverd

Goede ervaring met online bestellen bij Gaborshoes. Schoenen worden snel en keurig verpakt bezorgd.

Slechte service

Helaas moest ik mijn schoenen retourneren. Dan is vervolgens mijn tweede keuze niet meer te verkrijgen en vervolgens word ik tot op heden niet terugbetaald en moest ik nog 8 euro retourkosten betalen. Beetje teleurstellend voor een gerenommeerd merk als Gabor.

Prima snelle levering binnen 1 dag

Levering binnen 1 dag en altijd fijne goed zittende en lopende schoenen.

Goed schoeisel

De fijnste schoenen die er zijn.

Gaborschoenen trek je aan en zitten als pantoffels.

Snelle verzending. Mooi product

Een snelle bestelling en vlotte levering, kortom TOP!

Altijd goede ervaringen met Gabor schoenen!

Ik had enkellaarsjes besteld maar de rits van 1 voet ging niet dicht. Ik las later dat de verzendkosten voor retour zelf moest betalen. Dat vond ik heel jammer. Ik heb toen gehaald en deze werden alsnog vergoed. Ik had in t verleden goede ervaringen met laarzen van Gabor. Dus blijf ik graag klant!

Zeer vlotte service

Zie boven

Snelle levering en mooie laarsjes

Snelle en nette service

Ik heb zeer fijne ervaring met gabor schoenen , ze zijn altijd goed en goede kwaliteit l. Doe er ook lang mee

Prachtige schoenen

Nieuwe enkellaarsjes gekocht. Voldoende keuze op de website. Bestellen en levering prima. Schoenen zijn mooi, goede pasvorm. Gekocht in de sales. Kan hier weer jaren mee vooruit.

Zeer tevreden.

Zeer snelle, vlotte levering.

De schoenkwaliteit, service en levering waren perfect

Ik bestelde mijn schoenen met Kerstmis en toch kwamen ze optijd aan. Ik was erg tevreden.

Mijn ideale laarzen

Een mooie deal, snel bezorgd, en heerlijk goed passende laarzen

Weer een paar mooie laarsjes.

De bestelde laarsjes passen perfect en zuen en echt mooi uit. Ook de bestelling en bezorging weer allebei netjes en correct verlopen. Super blij mee. Bedankt weer. Een zeer tevreden klant.

De laarsjes zagen er goed uit, helaas te groot

Gabor schoenen zijn fijne schoenen om te dragen, fijne pasvorm

Mooie laarsjes en snelle levering

Ik had de laarsjes al eerder gezien op de site. Nu waren ze eindelijk in de sake, gelijk besteld en de volgende dag al binnen. Ben er super blij mee, ze zijn prachtig en lopen heerlijk. De gouden combinatie!!

Geweldige schoenen en geweldige service!

Schoenen besteld maar omdat er F (smal) stond en ik meestal G heb, heb ik 1/2 maat groter besteld maar deze waren toch te groot. De omruilservice was super en de schoenen zijn fantastisch!

Erg goed!

Snelle en goede levering en prachtige schoenen, ook voor de grotere maten.

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond