heel fijn

was heel makkelijk om te bestellen duidelijk hoe het staat met je pakket heel fijn Ellen

Super service!

Ik dacht dat de schoenen overal uitverkocht waren maar hier toch gevonden. Snel geleverd en super communicatie

Geleverd zoals het online stond

Zoals het op jullie site was omschreven, klopt helemaal bij wat ik geleverd heb gekregen.

Topschoenen, lopen perfect.

Op aanraden van de podoloog, de gabor schoen, was niet bij een erkende schoenenwinkel in de buurt, wel in dames, maar niet heren. Daarom online besteld en in een keer goed.

Snelle levering van goede kwaliteit schoenen

Snelle levering van goede kwaliteit schoenen

Ik ben tevreden met mijn mooie schoenen

snelle levering, comfortabele sneakers

Snelle levering, goed verpakt en zeer comfortabele sneakers

Snel handelen.Een dag bestellng smiddags retour met nieuwe bestelling.Volgende dag nieuwe schoenen en een email dat ze de retourzending ontvangen hadden. Direct terugstorting betaling.Dit is een zaak die mij ligt. Aan te bevelen.

Goede schoenen met perfecte breedtematen

zeer goed

mooie collectie. Ook leuke modieuze slippers waar ik mijn eigen zooltjes in kan laten maken. Zo blij mee. Ik hoop dat jullie dat blijven maken want het is zo moeilijk om daarin echt leuke te vinden. Top

Zeer snelle levering

Prima , vlotte service

Blij met de schoenen

Fijne schoenen, positieve winkelervaring. Levering duurde iets langer dan ik gewend ben, maar niet veel te lang.

Snelle, correcte levering

Snelle, correcte levering

geweldige

super snelle levering de schoenen en slippers zijn geweldig, voor elke voet de juiste schoen. ook de heren schoenen zijn mooi en goeg.

Niet best

Ik had voor mijn vakantie en paar slippers besteld. Omdat er op de site staat dat ze dezelfde dag verstuurd worden, was ik ruim op tijd dacht ik. Na 2 dagen had ik nog geen bericht ontvangen dat ze verstuurd waren, dus ik heb zelf gemaild. Bleek dat er iets mis was met de slippers en dat ze ze daarom niet verstuurd hadden. Als ze dat hadden laten weten, had ik een andere kleur kunnen bestellen. Nu ging dat niet meer, dan zou ik ze niet meer op tijd voor mijn vakantie geleverd krijgen.

Ruime keuze en vlotte levering.

Topschoenen

Schoenen zijn zoals omschreven. Snelle levering. Goed verpakt. 1 opmerking. Volgens bevestigingsmail worden ze bezorgd door DHL en volgens de website door post-nl. Dat geeft verwarring. Uiteindelijk stond DHL voor de deur. Mijn advies is om dit asn te passen.

Goede service!

Snelle levering! Goede voorwaarden.

Pasvorm is altijd goed

Mijn ervaring met de gabor schoenen zit lekker De leest is prima

Ik ben erg blij met dit bedrijf.

Omdat deze winkel een zeer ruime keuze heeft op gebied van maat 35 kan ik kleding kopen en dan schoenen erbij zoeken en dus vinden. Voorheen was dit helaas anders om. Bij gebrek aan keus heb ik zelfs kleding terug moeten brengen omdat ik geen bijpassende schoenen kon vinden in die maat. Nu is dit geen probleem.

Goede service en perfecte levering

Super goed!

Voor een bruiloft had ik schoenen die te groot waren en ik te laat was net bestellen.Super snel nieuwe gekregen zodat ik ze toch nog op tijd had

Erg tevreden

Goede pasvorm

Ik heb een voorkeur voor het merk Gabor vanwege de goede kwaliteit en pasvorm.

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond