tevreden

Ben tevreden maar heb mijn boeking gewijzigd teoen ik voor de 2 keer belde werd ik eruit gegooid dus weer 0,70 voor een derde maal bellen dat vind ik erg vreemd. Na de wijzeging heb ik van jullie de wijzeging van de reservering gekregen maar heb geen bevesteging gekregen kan ik er dan vanuit gaan dat dit geregeld is. Moet wel zeggen dat de dames aan de telefoon kwamen erg vriendelijk waren. vg.vr.

• Communicatie

Redelijk snel en bijna correct

1 klein minpuntje, ik ben een vrouw, mijn naam is Ans en uw collega vergat vrouw aan te klikken, dus mijn order/ reservering staat op de heer Ans Sieverink

Positief.

Mooie aanbiedingen. Snel geboekt en geregeld. Tot 24 uur van tevoren annuleren heel fijn. Goede service.

Korrekt - beleefd - vriendelijk- rustig - niet te snel - prettig En geboekt

Verrassen en voordelig

Zeer tevreden over het steeds wisselende aanbod van hotels. Site is prima inzichtelijk en het direct kunnen boeken is een absoluut pluspunt!

• Communicatie

Goede uitvalsbasis voor mooie fietstochten (Xanten, Rijn en industrieel landschapspark Duisburg-Noord), ruime en schone kamer, erg vriendelijk personeel en heerlijk ontbijt.

Vorige keer was super

Kamer was mooi en ontbijt ook.

• Communicatie

Steeds correkte handeling en goede hotels

Nooit opmerkingen , dus .... TEVREDEN

• Communicatie

Altijd een aanbieding te vinden

Wij boeken korte reizen al jaren via Zoweg. Vinden altijd hele goede aanbiedingen, zeer flexibel, een een ruime keuze. Wij bevelen Zoweg aan iedereen!

Goed bezig

Goed geholpen door de telefoon

• Communicatie

Prima site voor een betaalbaar uitje nog geen ervaring hoe het in de accommodatie is want we gaan nog

• Communicatie N.v.t.

Alles vlot verlopen

Weinig of geen moeite gehad met de reservering

• Communicatie

Voor een paar daagjes weg zowel.nl

Altijd tevreden over de boekingen sommige Hotels liggen wel wat van het centrum verwijderd maar je kunt een paar daagjes tussen uit voor een zacht prijsje

Gemakkelijk

Het was erg gemakkelijk om te boeken en de afhandeling via Roompot ging ook prima

• Communicatie

Al eerder met zoweg weg geweesr., helemaal prima.

Prettige correcte behandeling

Op de site lukte de gewenste datum niet. Telefonisch uitstekend geholpen. Toen bleek dat oorspronkelijke datum wel lukte.

Zonder hobbels

Uitzoeken. Boeken. Bevestiging. En Op reis gaan zo simpel

prima !

vlotte afhandeling reservering. Informatie compleet.

Duidelijk

Goede ervaringen met zoweg.nl,betaalbaar en annuleren laat ook mogelijk

Mooie aanbieding

Goedkope aanbieding weekendje weg

Positief

Altijd tevreden met hotels

• Communicatie N.v.t.

Goede prijs, goede kwaliteit!

Niks mis met onze ervaring in een Fletcherhotel-aanbieding via Zoweg..

• Communicatie

Goede aanbiedingen met vaak selectieve leuke locaties.

Aantrekkelijk geprijsd en goed geregeld

Aantrekkelijk geprijsd en goed geregeld

Professioneel

Bij mijn vorige boeking was het geen probleem om te annuleren i.v.m. familie omstandigheden en in het verleden vaker bij jullie geboekt voor onze reisjes naar Duitsland

Weteringstraat 43466

1017 SL Amsterdam

Over Zoweg.nl

Via Zoweg.nl kunt u voordelige tussendoor vakanties in Nederland en daar buiten boeken. Zoweg.nl heeft een uniek concept om tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen arrangementen van hotels en bungalowparken te verkopen. Momenteel kunt u via Zoweg.nl profiteren van zeer voordelige weekendjes weg, in hotels en bungalowparken en kunt u terecht voor diverse arrangementen en overige tussendoor vakanties. Gemak, snelheid en service staan centraal. Door altijd gebruik te maken van de nieuwste technieken en media kunt u eenvoudig en snel uw weekendje weg reserveren via Zoweg.nl.