Goede prijs kwaliteit verhouding!

Duidelijke omschrijving. Goede communicatie en snelle service.

Gastvrij

Dit jaar ben ik diverse keren op vakantie geweest aan Roompot in Arcen Ik heb lichamelijke beperkingen en als ik bij de service aankom ,zijn we blij dat we elkaar zien. Als het nodig is ,hebben ze een luisterend oor.ik vind het fijn dat je het gevoel hebt dat je echt welkom bent Ik vertel wat ik heb gedaan als er geen andere gasten zijn Ik ben doof en loop slecht .maar dat warme water is erg fijn en daar vrolijk van

Pico belloerg genoten

Hebben heel leuke aanbiedingen

Marineport Volenðam heldere aanbieding

Snelle en overzi hatelijke boeking

Uitstekende ervaring

Hotels zijn goed ,snelle reservering .en duidelijk omschreven. Prijs is super .

Ging makkelijk

Omboeken was zo geregeld zonder probleem

• Prijs N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.

leuk hotel in de bossen te kleine tv ventilatie minder

Goed, behulpzaam, vvriendelijk

Snel probleem opgelost

Keurig

Kort en duidelijk

Duidelijk en makkelijk

Goede info en makkelijk te boeken

Was een goed hotel

Was een goed hotel,mooie schone kamer en goede bedden. Het was ons niet bekend dat de receptie s avonds sluit en er s nachts niemand was,dat vonden we niet fijn. Mijn man is niet gezond en is de laatste tijd een paar keer onverwachts onwel geworden,het gaat nu goed maar we zijn toch onzeker als we niemand snel kunnen bereiken,jammer,het was anders toch een fijnere rustigere vakantie geweest. Wij raden U aan om dit vooraf te vermelden Gelukkig is alles goed gegaan en was het achteraf toch heel fijn!!!!

Tot zover prima

Kan alleen maar reageren op site en bestelwijze. Dat ging zeer eenvoudig dus prettig. Verder is de reservering pas voor volgend jaar dus daar kan ik nog niet op reageren

De boeking ging prima

• Communicatie N.v.t.

Je kunt zelf met hotel contact opnemen eb word goed behandeld

• Communicatie

Krijg er al zin in om weg te gaan!

Na intypen van je gewenste bestemming krijg je direct een duidelijk overzicht van de keuzes in verblijf. En dan kan je rustig gaan kijken en vergelijken en zien, of de data beschikbaar zijn. Verrassend dat je pas hoeft te betalen bij aankomst én dat je tot zó kort van te voren nog kosteloos kunt annuleren. De reserveringsbevestiging is ook helemaal goed. Geeft de reiziger rust in het hoofd !

Alles in 1x prima geregeld

Alles in 1x prima geregeld

Overzichtelijke site

Goed te lezen en te begrijpen.

• Communicatie N.v.t.

Fijne manier van boeken en prijsverschil met andere site aanzienlijk groot. Snelle reactie en fijne service

Makkelijk te boeken

Al jaren boek ik via zoweg. Lekker met de kinderen erop uit. Niet te duur en vaak compleet met een diner. Top

Toppie

Je krijgt wat er beloofd wordt. Top!!

Fijn weekend gehad in Woerden

Goed ontbijt, vriendelijk personeel

perfect!

Netjes te woord gestaan, ik had nog een vraag over een update over een hotelkamer, de aardige dame ging het navragen en ik werd al binnen een half uur hierover teruggebeld, mooi toch.

Perfect geregeld

Heb eerst nog een verkeerde weekend geboekt,maar zonder probleem goed om geboekt klasse

Positief

Ik had per ongeluk de verkeerde datum gereserveerd. Gelukkig kon ik deze omzetten naar de goede datum zonder tussenkomst van derden! Chapeau!

Klantvriendelijk boeken

Mooi aanbod en veel keus en makkelijk boeken. Mooie annuleringsverzekering mogelijkheid.

43466 Weteringstraat

Amsterdam 1017 SL