Niet goed

Vloerkleed besteld. Eerst bericht van verzending, toen bericht dat het proces was vertraagd en nu al week helemaal niks gehoord. Maandag gaan we bellen. In de hoop dat het snel goed komt. En dan zal ik uiteraard een positieve bericht geven

Gewoon goed.

Makkelijke website, goede keus, snel geleverd. Top.

prachtig kleed

mooie kleur

Goede keus

Zeer tevreden over het vloerkleed en keukenloper.

voortreffelijk

snel en doeltreffend

Mooi kleed

Prima service en uiteindelijk een prachtig kleed bij ons in de woonkamer.

Duidelijk snel kort en krachtig zoals een aan/verkoop hoort te zijn. Onze complimenten

Eerst telefonisch contact gehad, heel vriendelijk. Toen kleur stalen besteld. Meteen keuze gemaakt en de volgende dag is het vloerkleed al geleverd. Kortom Prima Service en kwaliteit!

Mooi, precies zoals op de site

Mooi kleed, voelt zacht aan, moet alleen wel een rubber onderkleed onder tegen schuiven

Mooi kleed

Precies wat ik zocht!

In één woord: SUPER!

Wanneer we meer sterren zouden kunnen geven, zouden we dat gedaan hebben. De website heel toegankelijk, de informatie over de producten uitvoerig, duidelijk en eerlijk. De kwaliteit van het vloerkleed is echt ongelofelijk mooi en goed. Ik had een verkeerde maat besteld en zonder problemen is dat opgelost. de volgend dag al opgehaald en het de andere maat afgeleverd. SUPER dus.

Vloerkleed en levering dik in orde

Het vloerkleed dat we kozen voldoet aan de verwachtingen. Omdat we heel slechte verhalen lazen over Trunkrs hebben we voor 15 euro gekozen voor bezorgen met track and trace. Dat werkte perfect.

Heel blij met de service, de bezorging en de kwaliteit

In de bestel procedure heb ik een heel aantal vragen gesteld op verschillende momenten . Ik kreeg altijd en heel snel antwoord. Het contact was heel plezierig en klantgericht. Het kleed werd binnen 24 uur geleverd. Een hele prettige ervaring en een heel mooi vloerkleed. De staal hielp me met de keuze omdat het bestond uit 4 verschillende kleuren. Ik zou iedereen aanraden om hier een vloerkleed te bestellen .

Goedelevering

Goede levering

Snelle levering mooi tapijt!

Vrijdag besteld, zaterdag ochtend in huis. Mooi wollen tapijt, heel blij mee :)

Snelle levering voor een mooie prijs

Geweldig kleed en geweldig geholpen!

Zie boven!

Zeer snel geleverd, prachtige vloerkleed.

Prachtige berber vloerkleedjes rond besteld. Wat een kwaliteit. In een woord geweldig. Vandaag besteld morgen in huis dus hele snelle levering. Ook een fijne ervaring met de bezorgdienst waar vloerkleedloods mee werkt

Mooi kleed, en duidelijke communicatie voor levering.

Het bestellen ging erg vlot, en de levering ook. Echter vindt ik dat de communicatie door de bezorger beter kon. Zou dinsdags geleverd worden, dus moest er iemand thuis zijn. We kregen pas dinsdagmorgen door dat de levering vertraagd was. Dus voor niks een vrije dag ingeleverd. Moesten toen de dag erop weer thuis zijn. Gelukkig werdt het wel geleverd. Keurig verpakt.

Goede service. Ik werd erop geattendeerd dat ons kleed speciaal gemaakt zou worden en daardoor niet geruild kan worden. Dit is een top service. De bestelling gewoon gedaan en naar tevredenheid bezorgd.

Prima,snelle reacties, keurige bezorging en snellere levering dan aangegeven in het begin.

De vervoerder komt zijn afspraken niet na

slecht

Prachtig kleed

Werd snel geleverd, de kleuren zijn prachtig en past ontzettend goed in mijn huis qua maat en kleur. En niet te duur

Snelle levering mooi kleed

Geweldig zo snel en keurig verpakt

Douwe Tammingawei 34

8914BK Leeuwarden