Leuk vloerkleed voor leuke prijs

Vooraf gebeld of het op voorraad was. Dat was het en zou volgende dag geleverd worden, daar ging iets mis maar dat is buiten de schuld van Vloerkledenloods en lag aan de bezorger. Voldoet aan het plaatje.

Mooie kleden, leverings belofte niet waargemaakt

Alle kleden voor onze accommodaties hier gekocht. Prima kleden voor een prima prijs. Echter, de belofte 'Voor 17:00 besteld, morgen in huis (bij op voorraad)' is niet nagekomen. Ik snap dat het aan de vervoerder ligt. Maar als blijkt dat de vervoerder het niet waar kan maken, zet het dan ook niet op de website, dat schept verwachtingen. De levertijd was uiteindelijk 3 dagen.

Heel mooi en snel bezirgd

Erg mooie tapijt mooie prijs super snel bezirgd !

Goed!

Prachtig vloerkleed en snel geleverd. Mooie kwaliteit/prijsverhouding.

Uitstekend,

Een geweldige websitebezoek, snelle levering.

Mooi kleed, zoals op de foto.

Een mooi kleed, voor betaalbare prijs. Goede kwaliteit. Kleuren zoals op de foto.

Goed contact snelle service

Goede service snelle levering mooi vloerkleed

Mooi kleed, maar geen mooie afwerking

Mooi Vizenza wollen vloerkleed ontvangen in de kleur 150 blauw. Helaas is de afwerking met keeperband in de kleur beige met zwart! Bij de " staal op zicht " was dit duidelijk beige met lichtblauw!!! Heel jammer van het totaalbeeld.

Prijs-kwaliteit prima!

Leuk kleed, goede kleuren, goede kwaliteit, goede prijs

Goed bedrijf

Zeer deskundig en super snel geholpen

Mooi vloerkleed en snelle levering

Ik was op zoek naar een wollen handgeweven vloerkleed en vond er eentje via vloerkledenloods. Snelle levering. Goede prijs-kwaliteitverhouding en zeer geschikt voor op mijn nieuwe vloer.

Tapijt zoals op foto en snel geleverd

Ons tapijt is ontzettend snel verzonden en is precies zoals we deze van de foto's hadden verwacht. Helaas kwam hij wel beschadigd aan, maar het contact hierover met de klantenservice verliep heel soepel en er werd snel een oplossing gevonden. Over het algemeen zijn we zeer tevreden!

Snelle nette levering

Snelle en nette levering van het vloerkleed. Alleen werkte de track en tracé niet juist, hierdoor wist ik niet wanneer hij precies zou komen. Gelukkig waren wij thuis op het moment van de levering.

Extreem snelle levering, product goed verpakt. Product precies zoals beschreven op de pagina. Ben een zeer tevreden klant.

Mooi kleed - wel te lange levertijd

Mooi vloerkleed ontvangen. Jammer dat het veel langer heeft geduurd voordat ik het binnen heb gekregen. De service is wel goed. Fijne klantenservice

Heel.klant vriendelijk

Service is top

Prima geregeld lekker snel bezorgd

Prima geregeld, ook lekker snel bezorgd ondanks de kerst drukte

Op tijd geleverde kwaliteit!

Mooi op tijd geleverd. Prima buitenkleed voor mooie prijs

Prima geholpen

snel en goed

Geen communicatie

Op de 19e van december drie kleden besteld - Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden - 31 december pas ontvangen. Tussentijds geen communicatie over de vertraagde levertijd of afwijkende situaties.

Prettig geholpen en goed uitleg gekregen over onze Berber.

Begin oktober 2024 hebben we de Vloerkledenloods bezocht en zijn daar vriendelijk te woord gestaan. De medewerker nam ruim de tijd voor ons. We hebben besloten een Berber aan te schaffen en hij is eind december geleverd. Wat zijn we er blij mee! We vinden hem prachtig! We hopen er nog lang plezier van te hebben.

vandaag besteld morgen in huis

Alles keurig geregeld . Ook was aangegeven dat het vloerkleed onderweg was maar niet wanneer ze zouden komen.wij waren gelukkig thuis

Keurig

Razendsnel geleverd, goede kwaliteit voor de prijs. De foto van het kleed komt precies overeen.

Douwe Tammingawei 34

8914BK Leeuwarden