Ik ben dolblij met mijn vloerkleed
De bestelling via de site gaat heel eenvoudig. Ik wilde een vloerkleed op maat, omdat de standaardmaten niet in mijn huiskamer pasten. De prijs is gelijk duidelijk en overzichtelijk op de site, zodra ik de maten ingeef. De kleur op de site komt ook heel goed overeen met het daadwerkelijke kleed.
Ik had op de site over het hoofd gezien dat de levertijd van mijn kleed geen paar werkdagen, maar 15 weken zou zijn. Gelukkig werd hierover contact opgenomen met me.
Verder ben ik bijzonder tevreden over mijn bestelling en de contactmomenten met de Vloerkledenloods.
Enige minpunt: het bestellen van een sample kan, maar dat kost €20,- en retourzenden is voor eigen rekening. Ik zou willen opperen dat dit wordt omgezet naar: sample €20,- maar indien een sample resulteert in een daadwerkelijke bestelling, dat die €20,- dan in mindering wordt gebracht op het eindbedrag. Of biedt een Antwoordnummer aan voor het retourzenden als dit belangrijk voor het bedrijf is. Daarmee wordt het aantrekkelijker om samples te bestellen, om daarna de juiste keuze te kunnen maken.