Nooit meer
Ik heb 2 kleine lopers gekocht. 80x150cm. Het begon al dat ik geen mail kreeg dat ze werden verstuurd, heb gebeld met een medewerker en die gaf als nieuws dat ze niet op voorraad waren en dat het zeker nog 2 weken zal duren.. baalde hier erg van en dit stond ook niet op de site, omdat ik eigenlijk begon te zeuren heeft de medewerker toch gekeken en zei dat hij nog 1 op voorraad heeft en dat hij het dan dezelfde dag zou opsturen. Heel vreemd natuurlijk. Zo gezegd zo gedaan. 2 dagen later ontvangen. Helaas, ze waren toch niet zoals verwacht, dus had ik in gedachten om terug te sturen. Op de site gezocht en gevonden hoe dit moest. Kon in eerste instantie niet op de site aanmelden als retour omdat het zogenaamd te groot was. Via een medewerker is dit dus geregeld, moest wel bellen en appen.
Op de site stond dat je de sticker erop moest plakken en bij postnl kon inleveren. Zo gedaan maar postnl accepteerde de code niet. Opnieuw gebeld met een medewerker en nu zeiden ze dat ik zelf een retourcode moest betalen via postnl en dan zo moest opsturen. Terwijl op de site staat dat de kosten worden verrekend met de bedrag die je hebt betaald.
Ik begrijp niet waarom het zo omslachtig en moeilijk moet zijn. Nu is het bijna een week geleden dat ik het opgestuurd maar nog niets gehoord, afwachten hoelang het duurt voordat ik mijn geld ga krijgen.