Goed product en zeer snelle levering

Lang gezocht maar uiteindelijk het product bij jullie gevonden. Goede kwaliteit voor een prima prijs

Snelle levering.

Snel vriendelijke bezorger.

Erg goed!

Leuke winkel, mooie vloerkleden tegen een goede prijs

Fijne service

Ik had een vloerkleed bestelt, echter toen ik deze in mijn woonkamer had uitgerold was deze niet helemaal naar wens. Paste niet bij mijn interieur. Gelijk even gebeld en aangegeven of het kleed weer opgehaald kon worden, dit werdt gelijk geregeld. Gelijk een ophaal afspraak ingepland, en het geld is netjes en snel weer terug over gemaakt. Betaalde 20 euro retour/ophaalkosten dat was niet vermeld dat had wel fijn geweest , maar vind het niet meer dan logisch dat er kosten aan verbonden zijn als het kleed weer opgehaald moet worden. Al met al een fijne ervaring met vloerkleden loods en goede service en klantvriendelijk!

Positief

Vloerkleed is prachtig, voldoet aan de verwachting, en is keurig binnen de afgesproken tijd bezorgd.

Duidelijke site, snelle levering en mooie kwaliteit kleed

Ik heb een mooi kleed gekocht die ook voldeed aan de verwachting bij binnenkomst. Snelle levering! Erg blij mee

Goede service en veel keus!

Na veel geduld tevreden!

In oktober ons kleed besteld, de Vapo wit rond, en eind januari ons kleed eindelijk mogen ontvangen. De leverdatum werd steeds verschoven helaas. Ik werd wel elke keer vlot en vriendelijk te woord gestaan door medewerker Dylan. Erg tevreden met het kleed, goede kwaliteit. En fijn dat hij aan beide kanten te gebruiken is.

Precies wat we zochten.

In onze zoektocht naar een vloerkleed kwamen we via Google uit bij vloerkledenloods.nl. Zij bleken precies het vloerkleed te hebben wat wij zochten. De 14 dagen op zicht regeling sprak ons erg aan. Enkele klikken verder was het kleed besteld. De levering ging ook snel. Kortom tot nu toe zijn wij tevreden.

Heel goed!

Ik heb een prachtig vloerkleed ontvangen. De levering heeft iets vertraging opgelopen. Nadat ik daarover had gemaild werd ik keurig gebeld met uitleg. Zorg dat er bij de levering iemand thuis is als je niet kan tillen. Levering is tot aan de deur. Verder ben ik hartstikke blij met mijn kleed. De foto’s komen echt overeen.

Matig

Meer dan een maand vertraging op de levering. Heen communicatie over geweest. Zeer slecht

Snel!

Gemakkelijk besteld. Supersnel geleverd. Mooi kleed.

Snel bezorgd, goed verpakt

Snel bezorgd , goed verpakt!

Snelle levering en ook telefonisch bereikbaar voor vragen

Snelle levering en de vloerkleden beantwoordden aan informatie op de site qua kleur en structuur.

Nooit meer

Ik heb 2 kleine lopers gekocht. 80x150cm. Het begon al dat ik geen mail kreeg dat ze werden verstuurd, heb gebeld met een medewerker en die gaf als nieuws dat ze niet op voorraad waren en dat het zeker nog 2 weken zal duren.. baalde hier erg van en dit stond ook niet op de site, omdat ik eigenlijk begon te zeuren heeft de medewerker toch gekeken en zei dat hij nog 1 op voorraad heeft en dat hij het dan dezelfde dag zou opsturen. Heel vreemd natuurlijk. Zo gezegd zo gedaan. 2 dagen later ontvangen. Helaas, ze waren toch niet zoals verwacht, dus had ik in gedachten om terug te sturen. Op de site gezocht en gevonden hoe dit moest. Kon in eerste instantie niet op de site aanmelden als retour omdat het zogenaamd te groot was. Via een medewerker is dit dus geregeld, moest wel bellen en appen. Op de site stond dat je de sticker erop moest plakken en bij postnl kon inleveren. Zo gedaan maar postnl accepteerde de code niet. Opnieuw gebeld met een medewerker en nu zeiden ze dat ik zelf een retourcode moest betalen via postnl en dan zo moest opsturen. Terwijl op de site staat dat de kosten worden verrekend met de bedrag die je hebt betaald. Ik begrijp niet waarom het zo omslachtig en moeilijk moet zijn. Nu is het bijna een week geleden dat ik het opgestuurd maar nog niets gehoord, afwachten hoelang het duurt voordat ik mijn geld ga krijgen.

Snelle verzending en scherpe prijs

Snelle levering van een goedkoop, maar leuk vloerkleed voor de slaapkamer.

Bestellen en product prima maar nazorg (levering, customer service) in mijn optiek niet optimaal.

Het bestellen ging prima. In de basis blij met het kleed. Echter levering, de communicatie en nazorg verdient niet de schoonheidsprijs.

Mooi kleed, snel geleverd!

Mooi kleed snel geleverd

Erg tevreden

Het vloerkleed werd snel geleverd. Wij (en de kat) zijn er erg blij mee!

Service

Snel geleverd na binnenkomst

Super mooi kleed en de volgende dag al geleverd. Helemaal top!

Fijne ervaring.

Heel fijn bedrijf,zeker aan te bevelen. Prachtige kleed,voor herhaling vatbaar.

Snelle levering, mooi vloerkleed

Blij met mijn vloerkleed, het ziet er mooi uit en was niet duur.

ruime en goede sortering in de vloerkledenloods

Diverse sites bezocht, maar de vloerkledenloods.nl komt veilig en betrouwbaar over. Voordeel is dat er een fysieke winkel aan verbonden is. Houden hun woord bij de bestelling, indien op voorraad voor 17.00 uur besteld de volgende werkdag in huis.

Alles is prima! Geweldig vloerkleed en prima levering. Wij zijn blij en tevreden

Douwe Tammingawei 34

8914BK Leeuwarden