Goede communicatie!

Het duurde lang voordat de kleden binnenkwamen. Maar er werd aldoor gecommuniceerd waardoor de vertragingen kwamen. Ik zat niet op hete kolen vond het prima om te wachten en ben erg blij met de kleden. Hoe ze eruit zien en zijn precies de kleur van de foto's op de site.

Goede service snelle levering prachtig product

Prachtig vloerkleed

Communicatie kan verbeterd

Betrouwbaar bedrijf, maar qua communicatie stappen te maken. Heb veel zelf moeten bellen om aan informatie te kunnen komen over de levering zowel met Vloerkledenloods alswel het vervoersbedrijf. Werd wel steeds vriendelijk te woord gestaan

Prachtig kleed, prima levering

Het kleed is prachtig, niet heel erg dik, dus mss nog een antislipmat eronder. Bezorging en informatie tot aan levering prima en correct

TOP !

TOP !

Zag er goed uit ,hoe het zich houdt weten we nog niet

Het is moeilijk om een beoordeling te schrijven van een product dat nog maar drie dagen op de vloer ligt

Leuk kleed

Leuk kleed, mooie kleuren. Staat goed in huis Helaas laten nu al draadjes los, na 1week op de vloer liggend.

Goede kwaliteit, goede prijs, goede verhouding

Mooi vloerkleed en goede service.

Prachtige kwaliteit berber vloerkleden.

Ik heb 2 berber vloerkleden besteld. Eén rechthoekige en een ronde, beide in zandkleur. Mooie kwaliteit en een prachtige, warme kleur. Mooi op onze eiken parket, en luxueus aan je voeten door de dikte vh kleed. Opvallend weinig pluizen na een eerste keer stofzuigen. Tijdens het stofzuigen komt er wel nog wat pluis mee, maar dat ik normaal met wollen kleden. De communicatie en levering was snel. Ik beveel dit product iedereen aan.

Prachtig kleed

Het vloerkleed is van hele goede kwaliteit, heeft een mooie kleur en werd erg snel geleverd. Zeer tevreden!

Prima en snelle levering

Een klein dingetje: in het midden loopt een aantal strepen die niet weggaan na stofzuigen.

snel en goede kwaliteit

precies zoals op de foto, mooi kwaliteit

Mooi kleed goede service snel geleverd

Goede prijs kwaliteit

Het kleed ziet er prachtig uit. Qua materiaal ben ik benieuwd of het land mooi blijft maar dat is prima voor zoon lage prijs

Goed product snelle service

Mooi rond kleed van jute, gemaakt in India. Mijn tip: toon waar in India en door wie dit kleed gemaakt is.

Zeer slechte service

Lange levertijden, slechte communicatie, geen tegemoetkomingen en slordige fouten. Inmiddels bijna 3 maanden verder en ik heb nog steeds geen vloerkleed binnen.

Slechte communicatie over levertijd

De levertijd van het vloerkleed zou 6-8 weken zijn (waarom staat er op de website dan 1-2 weken?). Dit was beduidend sneller dan de 12 weken die op de website van Vloerkledenwinkel vermeld stonden voor hetzelfde kleed (normaal koop ik mijn kleden daar), dus het vloerkleed aangeschaft bij Vloerkledenloods. De beloofde snelle communicatie over de verwachte leverweek werd niet nagekomen, en toen ik hier na ruim een maand om vroeg bleek de levertijd ineens 11-12 weken (week 48). In week 48 aanbeland nog steeds niets gehoord. Bij navraag bleek de leverweek verschoven naar week 50. Waarom is dit niet actief gecommuniceerd aan mij? Ook toen het week 50 werd hoorde ik nog niets. In week 51 heb ik maar weer contact opgenomen met de klantenservice. Toen zou het vloerkleed ‘vandaag of morgen binnenkomen’, maar ik hoorde weer niets. Toen ik nog eens 5 dagen later vroeg om een update werd ik nog geen half uur later ineens gebeld dat het vloerkleed die ochtend was binnengekomen. Noem mij cynisch, maar dat was wel erg toevallig. Nu kwamen we aan bij het maken van een bezorgafspraak die, gezien de grootte van het vloerkleed, niet eerder kon plaatsvinden dan 4 januari. Ook over de bezorging zelf heb ik nog flink wat kritiek maar die heb ik rechtstreeks bij het vervoersbedrijf aangegeven. In ieder geval had ik het vloerkleed uiteindelijk in huis na ruim 15 weken. (Overigens had ik de bestelling nog eerder geplaatst, maar is deze pas na ruim een week doorgezet naar de leverancier. Ook dit kan m.i. beter en sneller.) Als ik dit alles vooraf had geweten had ik gewoon zoals altijd bij Vloerkledenwinkel besteld. Wel wil ik nog benadrukken dat de medewerker van de klantenservice (of winkel) erg vriendelijk was en altijd snel reageerde. Bovendien vond ik het prettig dat ik steeds met dezelfde medewerker communiceerde. Het zou fijn zijn als je hier als klant niet continu achteraan hoeft te zitten; dat de communicatie proactief en -gelet op bovenstaand verhaal- correct is.

Klacht goed opgelost

Aankoop en levering ging vlot. Niets op aan te merken. Alleen de kwaliteit van het kleed was slecht. Dit is goed opgelost door de winkel. We krijgen ons aankoop bedrag terug zodat wij straks een nieuw kleed kunnen aanschaffen. Top opgelost en een tevreden klant er bij!

veel keus en snelle levering

Mooi kleed zoals beschreven!

Zeer tevreden met de aankoop. Kleed zoals beschreven, netjes verpakt en snel geleverd. Alleen niet helemaal tevreden over de bezorgdienst. Ze zouden tussen 11.00-13.00 uur komen maar toen het 13.00 uur was, was het tijdvak veranderd in: tussen 16.30 en 19.00. Dat vond ik niet netjes want je houdt rekening met de aangegeven bezorgtijd en ik moest daardoor mijn plannen aanpassen om het pakket later op de dag in ontvangst te kunnen nemen.

Mooie degelijke kwaliteit, prima service

Item exact zoals omschreven en beschreven door medewerker na telefonisch contact, snel en goed verpakt geleverd.

Goede service!

Ik had het verkeerde vloerkleed opgestuurd gekregen en dat aangegeven, werd gelijk opgebeld of ze wat voor me konden betekenen. Heel fijn, goede service

Mooi kleed, snel geleverd

Helemaal wat ik zocht, mooie kwaliteit voor een mooi prijsje, en snel geleverd, top.

Geweldig rond vloerkleed en een tevreden klant

Het is een prachtig kleed, van uitstekende kwaliteit, een mooie ivoor kleur en zeer aantrekkelijk geprijsd. Netjes op tijd bezorgd door een heel vriendelijke bezorger. Kortom een geweldige aankoop, ik ben er zeer blij mee!

Douwe Tammingawei 34

8914BK Leeuwarden