Mooi kleed, zoals op foto

Levering duurde erg lang (maar dat was bij bestellen al aangegeven) maar ik ben erg blij! Ik kreeg bericht toen ie verstuurd was en hij is goed aangekomen en ziet er mooi uit, zoals op de foto. Goede kwaliteit!

Prachtig zacht vloerkleed, levering knudde

Het vloerkleed heeft prachtige kleuren en heerlijk zacht. Een 9 voor vloerkledenloods. Helaas is Packs een slecht leveringsbedrijf die geef ik een 4

Supersnelle sevice

Het product voldoet precies aan de verwachtingen en de levering was binnen 24 uur. Ik ben zeer tevreden

Binnen 24 uur een mooi vloerkleed in huis!

Binnen 24 uur een mooi vloerkleed in huis!

Een mooi kleed werd een week eerder dan verwacht, na duidelijke communicatie vlot bezorgd.

Het vloerkleed zag er in werkelijkheid zo uit, als ik n.a.v. de foto’s gedacht had. Duidelijke communicatie over de bezorging. Kleed werd vlot naar drie hoog gebracht. Het kleed kwam een week eerder dan verwacht. Dat was heel fijn.

Super service en goede kwaliteit

Vloerkleed online besteld na eerst wat stalen te hebben besteld. Grote stalen dus goed te zien hoe het kleed eruit ziet. Na bestelling werd ik nog gebeld door een medewerker met wat bevestigende vragen over de afmetingen. Bezorging ook helemaal volgens planning en na telefoontje van het bedrijf. Kortom hele fijne service van dit bedrijf!

Goed product!

Alles verliep soepel!

Heel mooi kleed

Ik had mijn eigen huisadres ingevuld in systeem. Maar werd al binnen een dag geleverd. Gebeld om te vragen of dit op mijn werk afgeleverd kon worden. Werd zeer vriendelijk geholpen door medewerker en werd gelijk aangepast. Snelle levering en prachtig kleed. Heel blij mee. Sieraad voor mijn huisje

Gemakkelijk besteld en snel geleverd

Kleed past goed in m’n interieur, ik ben tevreden!

Geleverd volgens verwachting.

Snelle levering en conform verwachting

Snel geleverd, levering volgens planning Product voldoet aan verwachting

Gemengde gevoelens

In een lange online zoektocht naar een nieuw vloerkleed hebben we een kleed gevonden bij vloerkledenloods. Na aanschaf benaderde vloerkledenloods me met het advies het staaltje op te vragen omdat productie van het kleed beter pas kan worden opgestart wanneer ik zeker ben van de keuze. Dit vind ik zeer positief. Zodoende een ‘gratis’ staaltje opgevraagd. Voor het staaltje moest ik 20€ borg betalen, hier ga ik ook in mee. Dat ik vervolgens 4,95€ en 6,45€ kwijt ben aan verzend en retourkosten, dat vind ik vreemd. Zeker gezien het aanzienlijke bedrag dat het kleed me kost. Wellicht een verbeterpunt…

perfect

Lekker snel

Bestellen en de volgende dag in huis, klasse !!

Service is top

Ondanks dat ik de kleden heb terug gestuurd . ivm de maat , was get snelle leveren en retour sturen , goed geregeld .

Gewoon alles prima!

Goed gevoel bij.

Prachti

Heb al diversen kleden bij jullie gekocht ze zijn prachtig grote collectie goede service en snel in huis dank jullie wel

erg mooi vloerkleed

Midden oktober een op maat gemaakt vloerkleed besteld, en 8 weken later op de verwachte datum geleverd. Erg tevreden over de kwaliteit en service.

top

netjes en vlot

slechte communicatie

Meerdere malen moeten bellen waar het kleed bleef. Uiteindelijk bleek het niet op voorraad en kon ik kiezen voor een grotere versie voor dezelfde prijs. Dat was dan wel weer een goede service. Het is een prachtig kleed, zachter dan ik had verwacht.

Snelle levering, kwaliteit goed zoals verwacht

Veel keus, goede prijs- kwaliteit verhouding, snelle nette levering .

Prima kwaliteit producten, snelle betrouwbare levering.

het door mij bestelde kleed was niet op voorraad. duidelijke informatie over mogelijke levertijd. het kleed werd zelfs eerder geleverd. koerierdienst packs mag ook een pluim: vriendelijke medewerkers.

Prachtig kleed

Super mooi kleed ! Precies zoals foto’s en de beschrijving! En binnen 24 uur in huis ! TOP !!!

Ik zou er zo weer bestellen!!!!!

Prima kwaliteit. Heel blij met mijn vloerkleed van wol. Zeer netjes afgeleverd en op tijd ook.

Mooie kwaliteit

Prima levering en informatie over alles Prachtige kwaliteit kleed. Heel blij mee

Douwe Tammingawei 34

8914BK Leeuwarden