Super snel geleverd En kleed is als verwacht

Op tijd geleverd en precies wat ik ervan had verwacht qua kleur.

Mooi kleed, goed qua kleur. Bezorging was precies op tijd.

Mooi kleed

Wel lang wachten vanwege de productie. Goede communicatie en bereikbaarheid. De bezorging leek zijn eigen planning te hebben. Wel op de aangegeven dag bezorgd. Ziet er mooi uit. De afwekingbies niet verwacht, minder mooi, doet goedkoop aan.

Prettige ervaring

Ondanks de vertraagde zending van ons vloerkleed, zijn wij heel tevreden. Door vloerkledenloods werden wij op de hoogte gehouden tijdens de vertraging. Het vloerkleed voldoet volledig aan de verwachting.Het was het wachten waard.

Mooi kleed en prima bezorging

We zijn erg tevreden zowel het gekozen kleed als ook de nette bezorging. Twijfel niet en ga naar deze zaak!!!

Snel en goed bezorgd

De vloerkleed was snel en netjes bezorgd. Kleed kwam overeen met de afbeeldingen van de website.

Goede kwaliteit, goede prijs

Prachtig vloerkleed gekocht. Zondags besteld, volgende dag lag hij al op mijn vloer.

Perfecte kwaliteit en snelle levering

Duidelijke internetsite en goede kwaliteit

Niet wat ik verwacht had

Jammer vloerkleed was niet de uitstraling die ik had verwacht. Daarbij Wes de maat ook te klein

netjes en vakkundig geleverd

Product is keurig op tijd en netjes afgeleverd

Geweldig!

De bestelling werd de volgende dag al geleverd. Kleed is precies wat wij er van verwachtte. Mooi kleed voor een een mooie prijs!

Alles is goed gekomen

Blij

Wat ‘n fijne persoonlijke service! Rond kleed online besteld wat te klein bleek. Na ‘n telefoontje de volgende dag ! de grote. Ligt prachtig.

Vriendelijk, accuraat, perfect

Ik raad vloerkledenshop van harte aan. Veel keus. En mooie kwaliteit

Klees is boven verwachting mooi

Foto online komt qua kleur niet overeen met de werkelijkheid

Volgens de foto en omschrijving heb ik een wit tapijt besteld. In realiteit is het een beige/zilverkleurig...

Precies wat ik ervan verwacht had! Mooi kleed zeer tevreden

Snelle levering en precies zoals bedacht

Geen gebakken lucht

Kleed in beloofde bezorgtijd vlgs afspraak geleverd. Compliment! Kleed ziet er conform afbeelding op website uit, en kwaliteit is goed, zeker qua prijs. Ben dik tevreden.

Tevredenheid

Goed op de hoogte gehouden van vorderingen van afspraken

Prima service prima kleed

Prima kleed besteld tegen schappelijke prijs. Snel geleverd. Vriendelijk en professioneel personeel. Conclusie: PRIMA!

Snelle correcte levering. Mooi product.

Supersnelle levering en veel keus

Prachtig vloerkleed besteld op zondag en dinsdag al in huis. Het is een plaatje! Heel blij mee

Douwe Tammingawei 34

8914BK Leeuwarden