dun tapijt

Het tapijt is heel dun, helemaal niet zacht en ook niet warm.

Veel keuze, snel geleverd

Veel keuze uit mooie vloerkleden. Ons gekozen kleed was erg snel geleverd.

Prima levering en retour is ook goed geregeld

Zeer goed toppers

100 procent tevredenheid

Bestelling snel en vakkundig uitgevoerd

Fast shipping, good quality

It was here in two days and I could not be happier! Considering the other prices on the market for something similar this was by far the best and they have such interesting colours and patterns. I would pay a higher price at ikea for something I like half as less.

Mooi kleed, alleen nog even mooi plat op de vloer zien te krijgen

De volgende dag in huis super

Helemaal tevreden

Helemaal tevreden. Vlotte levering en extra pluspunt dat er opgerold geleverd wordt, dus geen vervelende vouwen in je vloerkleed. Goede kwaliteit van het wollen vloerkleed.

Mooi tapijt voor weinig geld

Heel vriendelijke mensen die je vragen steeds snel beantwoorden als er iets is. Heel tevreden van!

Perfect, Echt een prachtig kleed waar ik bij uitpakken gelijk verliefd op was. Superzacht en een hele mooie, warme uitstraling. Snelle levering.

Het kleed werd keurig afgeleverd en voldoet aan mijn verwachtingen

Ze zijn duidelijk en voeren datgene meteen uit waar om gevraagt wordt door de klant.

Ze zijn vriendelijk en handelen snel. Ik had telefonisch gevraagd om een staal van een Berber, hier voor een borg betaald, en de staal werd de volgende dag afgeleverd. Bij inleveren van de staal, was de borg weer teruggestort voordat ik thuis was. Ik heb het Berber kleed gekocht, het is nog mooier dan verwacht. Top zaak, goede service.

Snelle levering, prachtig vloerkleed

Snelle levering, prachtig vloerkleed

Geweldig! Prachtig kleed, scherpe prijs, goede kwaliteit, snelle levering.

Alles super! Prachtig kleed, scherpe prijs, goede kwaliteit, snelle levering. Aanrader!

Niet goed

Vloerkleed besteld. Eerst bericht van verzending, toen bericht dat het proces was vertraagd en nu al week helemaal niks gehoord. Maandag gaan we bellen. In de hoop dat het snel goed komt. En dan zal ik uiteraard een positieve bericht geven

Gewoon goed.

Makkelijke website, goede keus, snel geleverd. Top.

prachtig kleed

mooie kleur

Goede keus

Zeer tevreden over het vloerkleed en keukenloper.

voortreffelijk

snel en doeltreffend

Mooi kleed

Prima service en uiteindelijk een prachtig kleed bij ons in de woonkamer.

Duidelijk snel kort en krachtig zoals een aan/verkoop hoort te zijn. Onze complimenten

Eerst telefonisch contact gehad, heel vriendelijk. Toen kleur stalen besteld. Meteen keuze gemaakt en de volgende dag is het vloerkleed al geleverd. Kortom Prima Service en kwaliteit!

Mooi, precies zoals op de site

Mooi kleed, voelt zacht aan, moet alleen wel een rubber onderkleed onder tegen schuiven

Douwe Tammingawei 34

8914BK Leeuwarden