Ruime keuze

Veel keuze in vloerkleden en maten. Snelle levering. Overzichtelijke site.

Nadat ik eerst moest nabellen waar mijn artikel bleef, was de service heel goed.

Ik moest nabellen waar mijn kleed bleef. Die bleek niet leverbaar. Vervolgens werd mij een alternatief geboden dat paste en was de service prima en zeer vriendelijk!

Mooi kleed

Jammer dat er zo’n lange levertijd op zat

Goede communicatie....en netjes afgeleverd

Verkeerde kleur

Op de foto een heel ander vloerkleed.

Mooie vloerkleed

De vloerkleed past mooi bij mijn interieur kleur mooier dan ik had verwacht

Super!!

Super vlotte levering, prachtig tapijt! Ziet eruit zoals op de foto, zeer goede kwaliteit! Ben tevreden!

Afspraak van leveren werd nagekomen

Super aardig!

Ik had m'n vloerkleed al besteld maar kon toch nog de extra korting krijgen die ik had aangevraagd. Hij was zo aardig om de korting later nog toe te passen. Het kleed ziet er heel mooi uit en is van goede kwaliteit.

Tout est conforme

Parfait en tout point si ce n'est que le colis n'a quitté l'entrepôt que le surlendemain et non le jour même comme indiqué sur le site

Uitstekend!!

Maandag besteld en dinsdag gratis bezorgen in Oostkapelle. Super gedaan.

heel goed

. Correkte en snelle afhandeling. Een aanrader.

Kleed niet geleverd

Mijn bestelling is niet geleverd en de verzender meldt dat zij het niet hebben ontvangen. Contact met de leverancier van vloerkleden - vloerkledenloods - is gewenst. Dit bericht is bedoeld om vloerkledenloods te vragen om de bestelling te leveren.

Snelle levering, mooi vloerkleed en ook nog korting

Het kleed komt iets anders op dan op de foto’s op de website. Maar ben er wel heel blij mee. Lekker zacht kleed, ligt meteen goed en dankzij een fijn contact met een medewerker ook nog een korting gekregen. Helemaal top!

Snellere levering dan aangekondigd. Prima service en snelle retour betaling van de staal, incl. de verzendkosten!

Eerste ervaring niet fijn daarna opgelost

Slecht te bereiken en drama als je pakket opgehaald moet worden omdat het tegen valt. Klantenservice niet te bereiken, de vervoerder waarmee ze samen werken niet te bereiken! Dat was mijn eerste review, kort daarna werd ik opgebeld omdat ik mijn nummer had achter gelaten. Ze bleken met een telefoon storing te zitten. Dat kan natuurlijk en is voor beide partijen erg vervelend. De ophaal afspraak is uiteindelijk doorgekomen en het kleed is opgehaald. Ik heb nog geen bericht gehad van de retour verwerking maar ik vertrouw er op dit deze week goed komt. De medewerker die ik sprak was verder vriendelijk en ter wille. Kopen op afstand is natuurlijk altijd een kleine uitdaging maar met een product als dit extra lastig. Ik zou daarom adviseren om de showroom te bezichtigen zodat je de kleden / kleuren goed kan zien. En advies ter plekke kan vragen.

Vlotte afhandeling van koop

Gewoon kijken, kopen, betalen meenemen, ruime keus en vlotte afhandeling met prima personeel.

Positief

Hele goede webshop

Mooie vloerkleden besteld. Zeer snel in huis en ze zijn prachtig. Vriendelijke bezorger en was op tijd.

Correct snel en goed

Goede kwaliteit. Niet echt goedkoop.

Ik heb mijn vloerkleed terug gestuurd.

Ik wacht op teruggave van mijn aankoop bedrag

Prima kleed voor mooie prijs!

Ik zoek op jullie website een kleed uit dat ik makkelijk kan bestellen. Een paar dagen later ligt het in mijn huiskamer en het is net zo mooi als op jullie website. Een aanrader voor de volgende keer!

Gewoon goed

Eerst een staal besteld om de kleuren te beoordelen. Levering van het kleed duurde een paar weken. Dat stond ook op de website. Het kleed ligt nog opgerold in de verpakking. Deze zomer verhuist het naar mijn nieuwe huis. Goede communicatie via mail en telefoon.

Snelle levering, mooi kleed, dikke prima!

snelle levering vloerkleed nog mooier als de foto ........ ben er erg blij mee

super !!!!!!!!!!!!!!!!!

Douwe Tammingawei 34