Goede info en correcte levering

Ja

Super blij met mijn nieuwe vloerkleed

Naar aanleiding van de wisselende reviews twijfelde ik in eerste instantie of ik wel bij Vloerkledenloods zou bestellen. Toch de gok maar gewaagd ivm het enorme prijsverschil met andere bedrijven. Heb wel bewust voor afterpay gekozen. In het begin liep het een beetje stroef met het bestellen van stalen. Deze waren niet aanwezig doordat ze bij andere klanten waren. Uiteindelijk toch gelukt om het juiste (opmaat gemaakte) kleed uit te kiezen. Vandaag is hij geleverd en ben er super blij mee! Marit en collega's bedankt!

Super snelle en correcte levering

Binnen 24 uur in huis. Goed verpakt en goede kwaliteit.

Mooie collectie in winkel Leeuwarden. Snelle levering. Achteraf betalen.

Goed bereikbaar, duidelijke uitleg, afspraak zonder problemen nagekomen.

Super snelle en correcte bezorging.

Makkelijke website met een snelle bezorging

Prettige site

Prima kwaliteit. Naar verwachting . Snel geleverd.

Nog niet afgerond,retour gestuurd net voor Pasen.

Afwachten tot alles is afgerond.

zeer moeizaam en ergelijk

Zeer ergerlijk; de bestelling, hoewel al lang betaald, was over het hoofd gezien?! en pas na meerdere mails en versturen van het betaalbewijs, uitgevoerd. De beloofde korting als gevolg van de vertraging is, ondanks herhaald verzoek, nog steeds niet betaald. De betreffende mail waarin de korting was aangeboden was overigens ook weer zoek en heb deze wederom zelf moeten opzoeken en opsturen. Al met al een enorm gedoe voor de klant om een kleed te bestellen... bovendien wordt een en ander niet netjes afgehandeld.

Goede kwaliteit en snelle levering

Snelle levering en het is een mooi kleed

top

vlotte afhandeling en een prachtig kleed voor een leuke prijs

Snelle levering, prachtig vloerkleed

Ik heb het vloerkleed op een middag besteld en de volgende dag al in huis, super snel! Het vloerkleed is van super mooie kwaliteit, hij is niet dik, maar blijft zelfs goed liggen zonder onder tapijt eronder. Ik zou vloerkledenloods aan iedereen aanbevelen, de kwaliteit is goed en het was spot goedkoop!

Fijne communicatie

Voor herhaling vatbaar!

Het vloerkleed werd netjes bezorgd. Jammer was de hele lange tijd dat we moesten wachten en dan vooral dat er niet naar ons als klant gecommuniceerd werd (hoe lang het nog zou duren)

Vloerkleed besteld, volgende dag al in huis. Kleur komt helemaal overeen met devfoto op de website. Heel erg tevreden en blij met mijn nieuwe vloerkleed.

Geweldig, vandaag bestelt de volgende dag bezorgd

Vloerkleed bestelt. Foto op internet kwam perfect over met de kleur ven het vloerkleed . Het vloerkleed werd de volgende dag geleverd.

snel vriendelijke bezorging mooi tapijt

Heel erg tevreden snelle levering. Vriendelijke bezorger. en een super mooi tapijt van een goede kwaliteit

Heel keurig geleverd ons mooie Perletta kleed, bedank!

Prima geholpen door iedereen bij Vloerkledenloods.nl top!

Prachtig vloerkleed

Het vloerkleed wat wij besteld hebben is precies zoals op de site. De dag erop was het bij ons binnen, het tijdvak van bezorging precies op tijd. Heel erg tevreden.

Snel

Snelle levering en Supermooi kleed

het kleed ziet er in het echt net zo mooi uit als op de foto.

Snelle levering en een echt mooi kleed. Ik ben er heel blij mee!

Snelle levering, mooi product (vloerkleed)

Na bestelling, volgende dag bezorgd. Tevreden over prijs kwaliteit.

prima service, kleed retour wordt opgehaald.

Mijn kleed paste uiteindelijk niet in mijn huis en is daarna weer opgehaald. Prima service. Goed bereikbaar.

Heel klantvriendelijk, ruim aanbod en snelle levering

Ik heb een Perzisch kleed gekocht voor een lage kortings prijs, dus ik wist niet wat ik van de kwaliteit kon verwachten. Die blijkt echt veel beter dan gehoopt. Daarnaast heb ik ook nog eens extra korting gekregen met een code. Het kleed is snel geleverd ondanks dat ik aan de andere kant van het land woon zonder extra kosten. En de medewerkers van de klantenservice reageren snel op een e-mail. Dus het was een top online shop ervaring !

Mooi kleed, goede service, goede prijs

Een mooi kleed, goede kwaliteit. Tijdens de bestelperiode werden we goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Vriendelijke medewerker aan de telefoon. Minpunt is de bezorging. Deze kwam zijn afspraken niet na. We hebben 3 dagen thuis gezeten omdat ze steeds niet op kwamen dagen. Als bedrijf zou ik met deze bezorgdienst geen zaken willen doen (Packs)

Douwe Tammingawei 34

8914BK Leeuwarden