Super snelle levering

Contact was goed alleen levertijd was wat verwarrend maar daar konden jullie niks aan doen, dat lag aan de leverancier. Eerst zou het week 5 worden toen week 7 daarna week 12 en toen werd het week 13. Daarna alles goed geregeld.

Leuke vloerkleden en snelle levering!

TOP!!

Snelle levering van een mooi buitenkleed!

Een mooi buitenkleed besteld en deze was zeer snel in huis. Product ziet er goed uit!’

Super goede en vriendelijke service

Prachtig vloerkleed, super snelle service, contact met klantenservice was prettig en de bezorger heel vriendelijk. Letterlijk geen minpunten te bedenken!

Supersnelle verzending staal

Hele snelle verzending van een aangevraagde staal. Helaas vind ik de kwaliteit niet voldoende.

Mooi kleed

Een mooi en stevig kleed. De kleure zoals op de foto

geweldige SERVICE met een hoofdletter

medewerkster was erg begripvol op mijn verzoek en heeft gedaan wat er is beloofd, TOP

Fantastic

Snelle levering en precies zoals het weergegeven was.

Leveren snel,mooi kwaliteit

Binnen 1 dag binnen. Mooie kwaliteit

Prachtig kleed

Heel mooi kleed, mooi groot. Communicatie over verzending kon wat beter

smiddags rond 16.00 uur besteld, volgende dag rond11.00 uur in de morgen in huis.

Dit is voor mij een reden om heel tevreden te zijn. Het kleed ligt nog niet maar ik hoop dat het aan alle verwachtingen voldoet. Kleed ziet er mooi uit.

Zeer snelle levering, perfecte kleurweergave op de site

Heel goede ervaring, kleden zijn precies wat ik me had voorgesteld

Uitstekende nazorg

Nadat de bestelling al geleverd was en ik contact opnam om een anti-slip ondertapijt na te bestellen, werd mij deze kosteloos nagestuurd.

Tevreden

Keurige snelle levering van mooi vloerkleed. Kleur hetzelfde als op de foto.

Top kwaliteit

Het vloerkleed ziet er schitterend uit en als het eerdaags toch een beetje zaai wordt, draai ik hem gewoon om ;-)!

Snel geleverd, mooi kleed en scherp geprijsd.

Heb goede ervaring met vloerkledenloods en heel blij met mijn nieuwe vloerkleed! Heb meteen nog een andere besteld. Dit kleed laat even op zich wachten maar dat wist ik van te voren, dus heb alle vertrouwen!

Goed en snel

Goed en snel

Snelle levering, mooie kwaliteit

Voldoet aan je verwachting.

Een vlotte en goede service.

een vlotte en goede service

Topservice

Snel antwoord op vragen en volgende dag al in huis!!!

Snelle goede service

Mooi kleed, snel geleverd, goede prijs en kwaliteit! blij mee :)

Top Servcie

Communicatie was uitstekend. Snelle levering.

Snelle service mooi kleed

Handig bestelproces reageren snel op vragen stipt in afleveren en mooie kwaliteit

Douwe Tammingawei 34

8914BK Leeuwarden