Snel en keurig afgeleverd

Het kleed is prachtig en voldoet aan mijn verwachting. De levering was snel en correct. Heel tevreden!

Super! Erg behulpzaam

Ik had me na mijn bestelling toch bedacht en wilde liever een ander kleed. Gebeld en enorm netjes geholpen & ze hebben de order aangepast én had het kleed de volgende dag al in huis. Heel tevreden en het kleed is prachtig!!

Prachtig kleed

Het bestelde kleed voldoet helemaal aan de verwachtingen. Snel bezorgd. Ik ben er heel blij mee.

Blij mee!

Ik was op zoek naar een vintage kleed met als hoofdkleur groen en kwam op de site van vloerkledenloods terecht waar ik precies vond wat ik zocht voor een schappelijke prijs en de volgende dag geleverd. Wat wil je nog meer ?

Super snel en goed

Super snelle levering omdat ik 2 dagen eerder hoorde dat hij na 10 mei pas zou komen. Maar opeens een mail met uw bestelling is onderweg. Wij zijn er super blij mee. Mooi groot kleed van kwaliteit voor een leuke prijs.

Erg lang moeten wachten.

In januari bestelt en 2 maanden later pas bezorgt.

mooi en vlot

Vloerkleed is precies wat wij er van verwachte. Klopt met wat we op de foto zagen. Hij is erg mooi. De levering was onverwachts snel. Dus conclusie we zijn er super blij en tevreden over.

Prachtig kleed.

Een prachtig kleed en een snelle levering.

Ik ben zeer tevreden.

Goede levering. Zeer tevreden

Prima kleed.

Levering en kleed zeer goed!!

Voldoet aan verwachting

Product en levering voldoen aan verwachting

prachtig vloerkleed

Snelle levering, prachtige jutte kleed. goede kwaliteit dik gevlochten.

Snel, keurig, niets op aan te merken

Er wordt snel op mijn vragen per mail gereageerd. Mooi kleed, heb 'm te klein besteld (misschien moet ik eens meten), maar kan zonder problemen omgeruild worden.

Snelle goede levering

Mooi kleed snel geleverd en staat perfect

Het was een hele goede bezorger

Het was een hele vriendelijke man die het kleed kwam brengen

Goede communicatie.

Goede service,prachtig kleed, helaas met een foutje

Mijn ervaring is snelle en klantgerichte service. Ik wacht nog op een reactie op mijn mail.

Snelle levering en prima kwaliteit.

Prachtig rond kleed gekocht tegen een mooie prijs

Echt zelden zulke slechte service meegemaakt!

In november heb ik een staal besteld, waar ik vervolgens ruim 4 maanden op heb gewacht. Daarnaast moest ik voor de staal betalen en ook verzendkosten om deze retour te sturen. Sorry, maar dat is echt geen service! Toen ik medio januari navraag deed naar mijn bestelling, was het de normaalste zaak van de wereld dat het zo lang duurde. Inmiddels heb ik natuurlijk een andere keuze gemaakt, want ik wil nu een vloerkleed en niet pas als het hoog zomer is. Jullie hebben vast hele bijzondere kleden, maar om daar zo lang op te wachten, sorry.

goede prijs kwaliteit

Levering was vlug en de kwaliteit van het tapijt is top.

Mooie kleden, moeizame communicatie

De kleden zijn erg mooi en precies zoals in de omschrijving staat. Ons kleed was niet op voorraad, maar dat werd niet gecommuniceerd. Hierdoor kreeg ik het gevoel dat ik mijn geld kwijt was. Later is dit recht getrokken. Maar ook de track en tracecode bleek niet goed te werken en daardoor nogmaals het gevoel van oplichting. Gelukkig is alles uiteindelijk gewoon goed geleverd en heb ik het vertrouwen terug. Ik had namelijk al eerder wat besteld en dit was zonder enig probleem.

Blij met het vloerkleed

Goed bedrijf is zo als het omschreven is

Top kleed, snelle levering

Heel tevreden over. Prachtig vloerkleed, mooie prijs en super snelle levering.

Vriendelijke medewerkster

Douwe Tammingawei 34