Vlotte levering, kwaliteit kon iets beter

Mooi tapijt, werd vlot geleverd. Alleen vind ik het nogal vrij dun. Ik had verwacht dat het dikker zou zijn. Maar al bij al wel tevreden!

Mooie kleed

Hele mooie kleed . En snelle bezorging

Verder goed dfgehandeld alleen zie onder

Jammer. dat er een plek op de mat zat en we die willen omruilen voor ander type mat maar dan toch evengoed €10,- moeten betalen. Met als reden dat we de mat niet omruilen voor dezelfde maar voor een ander type. Dat vind ik dan echt een minpunt.

Kleed goed ontvangen, communicatie kan beter

Prachtig kleed besteld met een goede prijs-kwaliteit verhouding. In november besteld en zoals ook aangegeven, afgelopen week ontvangen. Alleen over het moment van bezorging e.d. kan beter gecommuniceerd worden. Weet niet of dit probleem bij vloerkledenloods ligt of bij de vervoerder.

Prachtig kleed en goede klantenservice

Een ruime keus aan mooie kleden. Het wollen kleed wat ik besteld is helemaal wat ik ervan hoopte en staat heel mooi in de kamer. Levertijd was ongeveer vier weken zoals aangegeven was op de site.

Matig

2 stalen zeer snel,ontvangen met duidelijke uitleg hoe te retourneren. Wat mij erg tegen viel, waren de verzendkosten voor 2 stalen. Nl. Het verzenden door Vloerkledenloods ad 4,95 en retourneren 7,65 euro.

Voortreffelijk

Via telefoon prettig te woord gestaan Aandachtig en behulpzaam Binnen twee dagen staal ontvangen

Goede afspraken, snel geleverd, mooi kleed.

Ik heb een mooi kleed gekocht, voor een eerlijke prijs. De levering was snel en op mijn gewenste tijd. Tussendoor heb ik daar persoonlijk telefonisch contact over gehad en kreeg ik prettige mensen aan de lijn .

Prachtig kleed!!!

Zo'n mooi kleed gekregen, mn hele kamer is gewoon veranderd. Ik had nog nooit een rond kleed gehad, nu wel.. Zooo leuk

Mooi vloerkleed

Vloerkleed precies zoals wij verwacht hadden. Mooie kleuren, prima prijs en snelle levering

Snelle service en mooi kleed

Het kleed is supersnel bezorgd en is erg mooi. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Goed geregeld

Goede klantenservice, één kleed ging retour, die vonden we niet bij ons interieur passen. Bij het ophalen direct een nieuwe geleverd. Fijn geregeld.

Snelle service, nette klantenservice, goed product

Het kleed was snel geleverd, prima prijs-kwaliteit verhouding. Nog even contact gehad met klantenservice, verliep vlot en netjes. Mijn zoon is heel blij met zijn kleed!

Mooie overzichtelijke site

Keus snel gemaakt op de site, duidelijke foto's.

Makkelijk besteld, snelle levering en een prachtig vloerkleed ontvangen.

Snel,goed geleverd. Kleed was iets donkerder dan de foto.

Goede prijs kwaliteit en snelle levering!

voldoende

Het bestellen heeft heel lang geduurd namelijk 1 november en uiteindelijk pas geleverd 3e week van februari. Op de website kan je wel de status zien maar de er gebeurd helemaal niks. Een aantal keren gebeld om te vragen wanneer we het kunnen verwachten. Gelukkig uiteindelijk gekregen. Verder is de verzending etc allemaal goed geregeld. Het was beter als we gewoon een email hadden gehad waar we iets meer op de hoogte werden gehouden. Nu was het elke keer vanuit ons bellen met de vraag hoe staat het ermee? We zijn blij met het tapijt.

mooi kleed, maar bezorging verdient aandacht

Er was gedoe met bezorging in het begin. Gelukkig heeft Vloerkledenloods na een aantal bel acties dit netjes opgelost. Ik ben blij met het kleed, goede prijs kwaliteit verhouding.

Goed product, heel mooi

Heel tevreden over zowel de bezorging als de kwaliteit. Het vloerkleed was mooi opgerold en niet gevouwen, zoals bij diverse ander leveranciers te lezen is. Heel blij mee!

Op alle vlakken top

Mooi kleed en erg snel geleverd..

Ruime keuze, eenvoudig navigeren door de site

Prima zoals je van een webshop mag verwachten. Goede kwaliteit, goed verpakt, levering tijdig.

Toppie

Prijs-kwaliteit verhouding goed. Snel geleverd

Doen waar ze voor staan.

de service is prima

de service is prima ,wij hadden 3 kleden besteld maar 1 maat was niet op voorraad andere 2 toch op gestuurd En die maten zijn goed dus hebben ze gelijk die andere geanuleerd scheelt weer porto kosten

Douwe Tammingawei 34

8914BK Leeuwarden