Ik moet het kleed nog betalen maar zie niet zo gauw hoe?

Vriendelijk deskundige informatie ontvangen over het kleed en gemaakte afspraken zijn nagekomen

De ervaring met vloerkleden loods was in een woord geweldig. Mensen zijn vriendelijk, geven duidelijke en deskundige informatie. De levering werd keurig geregeld en het kleed werd volgens afspraak keurig thuisbezorgd. Een goede ervaring die aan te bevelen is.

Besteld. Snel geleverd. Achteraf betalen kan volgens mij niet beter

Mooi vloerkleed

Het is een heel mooi kleed net sas op de foto. En ook de volgende dag geleverd . Heel erg bedankt we zijn er erg blij mee

Snelle levering, mooi product

Zeer tevreden, product is als omschreven. Snelle levering

snelle levering. leuk kleed.

Goed geslaagd!

Beetje gokken om via website een goed kleed te aan te schaffen. Ik viel voor een leuk rond jute vloerkleed en tot mijn grote vreugde bleek het in het echt nog mooier te zijn! Heb er even op moeten wachten, maar het was het meer dan waard. Ik ben superblij met mijn aankoop. De bezorging en financiële afwikkeling waren goed geregeld.

tapijt is zoals verwacht, snelle levering, heel fijn allemaal.

alles uitstekend

Niet erg klant vriendelijk

Ik had in september vloerkleed besteld en in oktober even gebeld om te vragen wanneer hetkleed zou komen.ik kreeg een dame aan de lijn die mij vertelde dat het kleed niet voorradig was en dat ik maar even een keer terug moest bellen .Eind januari heb ik het kleed weer besteld omdat er op jullie site stond dat hij voorradig zou zijn.Dat was ook zo er werden nl.2 dezelfde kleden bij ons aangeboden.een heb ik teruggestuurd. Ik vind het jammer dat er in eerste instantie niet even een berichtje is gestuurd met de mededeling dat het kleed niet meer voorradig zou zijn en dat men niet even de moeite heeft genomen om te melden dat het kleed nu weer voorradig zou zijn.Maar het kleed ligt er nu en het ziet er goed uit. Met vriendelijke groet, J Prummel

Mijn ervaring met de vloerkledenloods was prima

De informatie en verwerking van mijn bestelling is goed verlopen. Ik had de reviews van packs gelezen over de bezorging ze werden slecht beoordeeld maar bij mij was het prima vriendelijke bezorger dus alles bij elkaar was het goed

Ik ben heel tevreden en hoe het gebracht is.

Het werd snel bezorgd.

Mooi vloerkleed, levering zoals verwacht!

Blij met het vloerkleed. Product komt overeen met fotos en omschrijvinf op de site.

Heldere en duidelijke communicatie en zeer goede prijzen

Wij hadden een vloerkleed gezien, maar erg duur. Via een zoekopdracht bij Vloerkledenloods terecht gekomen. Nu hebben we exact hetzelfde kleed, alleen veel goedkoper.

Snelle levering. Goed product

Zeer positieve ervaring: mooi vloerkleed gekocht en werd snel geleverd.

Snelle service, mooi kleed!

Een dag na de bestelling te hebben geplaatst werd hij al bezorgd door een vriendelijk man. Het is een mooi kleed en zijn er blij mee!

Goede service en mooi kleed

Goeie kwaliteit

Het product was snel bij mij thuis en het zag er precies uit als hoe het op de site stond

Mooi kleed en snelle levering. Prima site.

Snelle levering van een prima vloerkleed!

Ruime keuze, snelle levering, mooi vloerkleed, prima kwaliteit!

Keurige benadering en afhandeling

Fijn en duidelijk kunnen bestellen met €10 welkoms/nieuwsbrief korting. Kwaliteit goed en mooi op tijd geleverd!

prima levering

niets op aan te merken. Bestellen ging soepel. Levering op tijd

Mooi vloerkleed

Mooi vloerkleed prijs kwaliteit en goede snelle levering.

Super mooi kleed

Moest even op de levering van mijn kleed wachten maar goed ontvangen, goed verpakt en ligt nu super mooi hier.

Eerste en laatste keer.

Ik zag het vloerkleed dat ik bestelde op leenbakker.nl. Wilde graag de lokale bedrijven steunen en heb besloten om direct bij de verkoper te bestellen en niet via de grote concurrent. Helaas was dat de eerste n laatste keer. Communicatie mbt het vloerkleed als zeer onprettig ervaren. Vloerkleed kwam veel later binnen dan gepland (bijna drie weken). Dat is opzich geen enkel probleem, maar dan wel zo netjes om je klanten daarvan op de hoogte te houden. Toen ik daarover belde had ik een zeer ongeïnteresseerde dame aan de telefoon. Absoluut niet klantvriendelijk. Ze vond het allemaal niet haar probleem en een van de eerste vragen die ze stelde was: wil je het annuleren? Dat lijkt mij niet de juiste aanpak als je met je klanten aan de telefoon bent. Het vloerkleed is mooi, maar door deze ervaringen zou ik vloerkleden.nl zeker niet aanraden. Zijn genoeg andere winkels waar je ook mooie kleden kan kopen.

Douwe Tammingawei 34

8914BK Leeuwarden