Mooi vloerkleed voor een goede prijs

Na een lange zoektocht naar het juist kleed, kwam ik op deze website terecht. Hier vond ik het kleed van de juiste maat, de juiste stijl en voor een goede prijs. Het kleed ziet er goed en gezellig uit! Wij zijn er blij mee!

Snelle levering.

Kleed ziet er goed uit. Eerst even bekeken op het adres in Leeuwarden. Werd daar zeer goed en vriendelijk geholpen.

Prachtig vloerkleed en snelle levering

Correct

Mooi kwalitatief vloerkleed

Na enige discussie over standaardmaat, hetgeen geen standaardmaat zou zijn en apart gemaakt moest worden, maar wel op de site stond als in mijn ogen "standaardmaat" en daarna een levertijd werd aangegeven van 15 weken, bleek dat "mijn standaardmaat" toch op voorraad bleek te zijn en toen ook snel geleverd kon worden. Met medewerkers over de "standaardmaat" gediscussieerd en samen er goed over gesproken te zijn, kan ik niet anders zeggen dat er adequaat en professioneel is gereageerd. Met het vloerkleed zijn we heel blij, mooie kwaliteit, mooie prijs. Zeer de moeite waard!

Slecht

Kleed werd ruim een maand later bezorgd, er werd geen compensatie geboden, alleen de optie om de bestelling te annuleren.

Alles uitstekend verlopen

Prachtig kleed, mooie zachte tinten.

Geweldige site

Geweldige service. Kleed besteld volgende dag in huis. Kleed was van prima kwaliteit. Lekker zacht aan de voetjes. En de prijs was om te zoenen... Heel erg blij mee.

Mooi kleed, goede kwaliteit

Mooi kleed, goede kwaliteit

Mooi assortiment, snelle nette levering

Zeer snelle en nette levering en een ruime keuze in het assortiment met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader om hier te bestellen!

Ik ben erg blij met het kleed.

Ik ben heeft blij met het kleed. De communicatie over de levering kan beter. Ik moest er elf steeds naar vragen, dit zou iets moeten zijn wat vanuit het bedrijf gecommuniceerd wordt. Is meteen een soort teaser voor het moois wat komen gaat.

Artikel zoals afgebeeld op de foto

geweldig

snel besteld en bezorgd !!

Sneu en goed

Snel en correct

Snel en correct, mooi tapijt

Goed maar de bezorging niet

Bij jullie goed maar bezorger slecht want mijn kleed stond voor de deur terwijl ik niet thuis was

Slecht

1 u vergat onze bestelling te leveren wij moesten het zelf melden 2 als u komt leveren aanbellen aub 3 het pakket niet zonder te melden van dag wanneer u komt zo maar voor de deur afgooien 4 wanneer men de afspraak maakt het pakket te komen leveren op een gewenste datum daar dan ook gevolg aan geven. Alles bij elkaar een zeer slechte service Dank u

Betrouwbaar bedrijf

Duidelijke website, goede en realistische foto’s van het product. Snelle levering.

Verkeerde levering en 4 weken te laat geleverd

Nooit meer dat ik hier iets ga bestellen. Elke week horen het kleed komt deze week eindstand 4 weken later pas geleverd gekregen. Daarnaast ook nog een andere kleur ontvangen dan ik besteld heb. Enorm teleurstellend!!!

Mooi kleed, communicatie kan beter

Bij bestellen van kleed was de levertijd 3 weken. Uiteindelijk hebben we het kleed 7 weken later gekregen. Geen enkel bericht over vertraging gehad, pas na sturen van mails (die overigens snel beantwoord werden.) Kleed is mooi, communicatie kan beter.

Mooi kleed, langere bezorgtijd dan aangegeven

Mooi kleed. Bezorgtijd is 1 dag. Maar kleed was niet op voorraad. Nou vind ik dat geen drama als er gewoon gecommuniceerd zou zijn. Ik moest echter zelf een mailtje sturen om erachter te komen dat dit zo was.

Misdruk op kleden is vintage

Heb 3 kleden besteld, 1 was perfect, de andere 2 waren misdrukken. De uitleg was dat dit vintage is. Dit stond niet zo op de foto voor mij is dit misleidend. Zeer teleurstellend. Ik bestel hier niet weer.

Snelle service, mooi vloerkleed

Van bestelling tot levering! Alles goed gegaan!

Dit is wat je noemt een mooie staal

Via de vloerkledenloods bestelde ik een kleurstaal van een vloerkleed. Kosten €20. Ik dacht dat is best wel stevig geprijsd. Echter bij ontvangst kan ik niet anders concluderen, de staal is het meer dan waard. Je kunt hier echt spreken over een kleurenstaal waar je wat mee kunt.

Douwe Tammingawei 34

8914BK Leeuwarden