Redelijk goed

Het door mij bestelde kleed werd snel bezorgd, alleen was het plastic aan één kant helemaal los/kapot waardoor het kleed niet goed meer beschermd was tegen vuil. Helaas was de maat ook nog te groot, waardoor ik het moet retourneren tegen een prijs van € 20,- dat vind ik nogal een behoorlijke prijs en eigenlijk ook niet kunnen.

Dikke prima !

Mooie vloerkleden en snelle bezorging bezorging (vriendelijk en hulpvaardig)

Zeer goed!

Kreeg veel complimenten over mijn mooie vloerkleed! Snelle levering ook. Het is een echt kwaliteits-vloerkleed wat ik heb gekocht/besteld heb bij Vloerkledenloods.nl

Heel erg tevreden, echte wollen kleden voor een heel mooi prijsje.

Mooie vloerkleden. Echt wol. Ook nog mooi afgewerkt. Voor een hele mooie prijs. En al de volgende dag geleverd ! Heb deze aangeschaft ook ivm de hoge energie kosten (koude vloer). Maar zijn ook een echte aanvulling op interieur. Aanrader !!

Hele mooie kleden en super snel geleverd!

Ik had een 10 gegeven, als het transport in 1 keer goed was gegaan. Ik heb nog meer kleden nodig en die ga ik zeker daar bestellen!

Oplichter praktijken

Let op lieve mensen voor het retourbeleid, het is gewoon ronduit schandalig en te triest voor woorden dat zo’n bedrijf hun centjes verdiend! Kan niet met PostNL retour, niet met DPD of DHL, eigen ophaal retour beleid met DKS wat €20 kost

Zeer tevreden.

Prachtig tapijt, op tijd bezorgd, mooi van kleur en lekker warm en tegen een mooie prijs. Zo mooi dat ik er meteen nog een besteld heb.

niet geleverd

ik had online besteld en betaald maar de voorraad online klopte niet waardoor het kleed werd geannuleerd

Een 10 geef ik nooit. Maar de hulp bij de keuze, de suggesties, het snelle emailverkeer, levering en het eindresultaat is, zoals boven staat: top. Kees.

Heel tevreden

Het vloerkleed was gemakkelijk te bestellen en werd inderdaad de volgende dag thuis afgeleverd. Het geleverde vloerkleed was zelfs nog mooier dan op de website te zien was. Ik ben helemaal gelukkig!

Aanbevelenswaardig

Goede informatieverstrekking. Zeer snelle levering. Product voldoet ruimschoots aan de gestelde verwachting, kortom een aanrader. Een voorbeeld voor tal van andere webshops!

Snelle levering en ruime keuze

Ik had met spoed tapijtjes nodig en daar waar ik bij de meeste 6 a 8 weken moest wachten kreeg ik het bij vloerkledenloods.nl gelijk de volgende dag binnen. Bij uitpakken trof ik prachtige kleden aan van goed kwaliteit. Ben er heel blij mee. Prijs was ook aangenamer dan wat ik bij de concurrentie aantrof.

Klantenservice is top en verder heel te vrede over het vloerkleed!!

Ik wacht al weken op mijn vloerkleed…

Ik wacht al een aantal weken op mijn vloerkleed. Zodra ik een mail stuur krijg ik wel vlot antwoord, met belofte dat het kleed deze dag wordt verwacht… maar nog steeds niks ontvangen. Ik hoop nog steeds het kleed te ontvangen want vind hem heel mooi. En als ik de andere reacties lees houd ik hoop op een goede afloop..

Alles volgens afspraak

Prachtig kleed, mooie kleur

Over het kleed ben ik zeer tevreden. Helaas was diegene die hem afleverde zeer onvriendelijk. Ramde op de ramen,we hebben een bel. En heeft geen woord gezegd. Drukte mij dat zware kleed zo in de armen. Jammer het kan zo anders.

Advies en bestellen was geen probleem echter de communicatie rondom de levering was niet goed.

De medewerkers waren heel behulpzaam bij sturen van de stalen en de vragen rondom het bestellen. Het beantwoorden van de vragen via de mail worden binnen 24 uur gedaan. Echter vloerkledenloods laat niet proactief weten wanneer het vloerkleed geleverd wordt en/of dat de levering vertraagd is. Ook maakte zij de telefonisch afgesproken dag van levering tot twee keer toe niet waar. Waardoor ik voor niets thuis heb gewacht. In de communicatie rondom deze levering werd ik geholpen door meerdere medewerkers die niets van de gemaakte afspraken leken te weten. Dit alles zou wat mij betreft verbeterd kunnen worden.

Prachtig kleed

Super snel bezorgd

Snelle levering en het kleed voldoet helemaal aan mijn verwachting

Zeer tevreden klant

Goede ervaring goed product

Fantastisch mooi hoogpolig kleed. Perfect betreft de verhouding prijs kwalitei. De levering was ook oké

Goede ervaring goed product

Twee kleden besteld, snel geleverd. Bij één van de twee twijfel ik wel of t echt wol is, zoals in de beschrijving stond.

Snel en goede service

Kleed super snel ontvangen en de afwikkeling van een schoonheidsfoutje was subliem!

Vloerkleed was mooi op tijd. Kleurenbeschrijving niet helemaal accuraat (groen en petrol zijn net andere kleuren) maar de foto op de website wel. Aardige bezorger!

Douwe Tammingawei 34

8914BK Leeuwarden