Snel en hulpvaardig

Kleed super snel ontvangen en de afwikkeling van een schoonheidsfoutje was subliem!

Prima.

Mooi kleed, precies zoals verwacht. Rolt goed uit en is lekker warm aan de voeten. Mooie kleuren.

Prima.

Prima, fijne communicatie en goede kwaliteit

Mooi kleed, zoals omschreven.

Prachtig kleed bezorgd op afgesproken datum. Fijn dat achteraf betaling mogelijk is zodat je eerst kunt zien of het product naar wens is.

Heel tevreden.

Mooi kleed, precies wat ik verwachtte. Het ligt mooi te zijn in de kamer.

Advies en bestellen was geen probleem echter de communicatie rondom de levering was niet goed.

De medewerkers waren heel behulpzaam bij sturen van de stalen en de vragen rondom het bestellen. Het beantwoorden van de vragen via de mail worden binnen 24 uur gedaan. Echter vloerkledenloods laat niet proactief weten wanneer het vloerkleed geleverd wordt en/of dat de levering vertraagd is. Ook maakte zij de telefonisch afgesproken dag van levering tot twee keer toe niet waar. Waardoor ik voor niets thuis heb gewacht. In de communicatie rondom deze levering werd ik geholpen door meerdere medewerkers die niets van de gemaakte afspraken leken te weten. Dit alles zou wat mij betreft verbeterd kunnen worden.

De medewerkers waren heel behulpzaam bij sturen van de stalen en de vragen rondom het bestellen. Het beantwoorden van de vragen via de mail worden binnen 24 uur gedaan. Echter vloerkledenloods laat niet proactief weten wanneer de vloerkleed geleverd wordt en/of dat de levering vertraagd is. Ook maakte zij de telefonisch afgesproken dag van levering tot twee keer toe niet waar. Waardoor ik voor niets thuis heb gewacht. In de communicatie rondom deze levering werd ik geholpen door meerdere medewerkers die niets van de gemaakte afspraken leken te weten. Dit alles zou wat mij betreft verbeterd kunnen worden.

Heel tevreden

Gisteren besteld, zoals beloofd vandaag in huis. Goed verpakt en in goede staat aangekomen.

Zeer tevreden een aanrader!

Ruime keuze en goed geholpen. Het kleed moest besteld worden dit zou ongeveer zes weken duren. Binnen een week werd ik al gebeld dat het er was! Helemaal mooi zo voor de feestdagen.

Kwaliteit goed eerder geleverd en goed te gestaan woord

Kwaliteit goed eerder geleverd en goed te gestaan woord

Super mooi kleed snel geleverd

Als ik iets koop wil ik het liever vandaag in huis dan morgen Super snel geleverd en ook nog eens mooi en lekker zacht

Super mooi kleed snel geleverd

Prachtig vloerkleed! Erg blij mee!

Heel goed! Ook lekker warm aan de voeten!

Douwe Tammingawei 34

8914BK Leeuwarden