Prachtig vloerkleed! Erg blij mee!

Heel goed! Ook lekker warm aan de voeten!

Prachtig vloerkleed! Erg blij mee!

Heel goed! Ook lekker warm aan de voeten!

Super snel bezorgd

Juist bestelling maar bezorging kan beter

Het vloerkleed wat ik heb besteld is neergezet bij de lift en niet afgeleverd bij de woning het is maar goed dat we aardige buren hebben anders was het kleed er niet meer beetje zonde van 219 euro. Mvg Mathijs

Super snel geleverd

Had eerst gebeld met wat vragen en die zijn perfect beantwoord. Super snel geleverd, de volgende dag al. Kleed was netjes opgerold en zeer goed en waterdicht verpakt. Product voldoet aan verwachting.

Super snel geleverd

Juist bestelling maar bezorging kan beter

Snel en in goede staat geleverd. Prachtig kleed.

Snel en in goede staat geleverd. Prachtig kleed.

Prachtig kleed

Heel mooi kleed,super snel bezorgd.

Prachtig kleed

Heel mooi kleed,super snel bezorgd.

goede aflevering heel,mooi tapijt.

Wij zijn zeer tevreden met dit TAPIJT. Het ligt in de kamer,past mooi overal bij.

goede aflevering heel,mooi tapijt.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Mooie kleden. Goede prijs kwaliteit verhouding

Prima geregeld

Kleed is super ben er erg blij mee Mooie kleuren Goede foto’s

klantvriendelijk

Ik vroeg even om een extra service... werd snel gereageerd en positief beantwoord.

klantvriendelijk

Correcte levering en goed te woord gestaan

was prima,niks op aan te merken

Prima hoor, niks op aan te merken

Douwe Tammingawei 34

8914BK Leeuwarden