Correcte levering en goed te woord gestaan

Goede ervaring

Top winkel/ Loods Online besteld en de volgende dag al bezorgd! Erg blij mee, prachtig kleed, ook mijn hond vond het mooi en lekker zacht.

Goed geholpen en binnen het termijn geleverd

Goed geholpen en binnen het termijn geleverd

Alles vlekkeloos verlopen

positief

Bestelling werd ontzettend snel geleverd en ben erg blij met het vloerkleed!

Een snelle en goede service

Erg fijn dat het vloerkleed zo snel geleverd is en we er geen weken op hoefden te wachten.

Prachtig kleed en snel geleverd

De site is heel gebruiksvriendelijk, omschrijving heel goed. Kleed is precies zoals ik verwacht had. Ziet er prachtig uit!

Prachtig kleed mogen ontvangen, stevig verpakt, snel geleverd zoals beloofd.

Snelle levering, goed product!

Snelle levering, goed product! Erg blij mee, kleed kwam sneller dan verwacht.

Had dezelfde bij Leen bakker besteld en was daar €4 duurder. Dus de 2e bij jullie gekocht en alles top. Word snel bezorgd heel fijn.

Uitstekende service en snelle levering

Wij waren op zoek naar een groot (240x340cm) vloerkleed en kwamen bij wollen vloerkleed Groen Vik uit. De foto op de site gaf echter niet een groene kleur aan, maar meer grijs. Kleur vanaf een scherm is moeilijk te bepalen, Hierover gebeld en de dame aan de lijn heeft ons uitstekend verder geholpen en vezekerd dat de kleur echt groen gemêleerd was. Indien niet naar onze wens kon het altijd tegen geringe kosten geretourneerd worden. Dezelfde dag besteld en een dag later werd het keurig bezorgd, mooie kleur groen en staat fantastisch in de kamer. Daarom 5 sterren!

kleed voldoet aan verwachtingen

Jammer van de levering. die was niet op de volgende werkdag , zoals wordt beloofd. Na een hele dag wachten kwam het bericht op de track en trace : " door calamiteiten kan de levering niet plaatsvinden". Levering volgende werkdag. en ook op die volgende dag was niet bekend hoe laat de levering zou zijn. Dus 2 dagen wachten........ Laat in de avond van de 2e dag kwam het alsnog.

Vriendelijke prijs voor nette kwaliteit

Mooi kleed gevonden voor hele betaalbare prijs. Levering was erg snel en product conform omschrijving. Enige verbeterpunt vind ik de website, waarbij de zoekfunctie het een beetje na liet. Als je selecteert op "ronde vloerkleden", kwamen alsnog rechthoekige kleden mee als zoekresultaat.

Geleverd zoals verwacht

Voldoet aan alle verwachtingen

Slecht één dag later geleverd ivm black friday. Mooi kleed!

Douwe Tammingawei 34

8914BK Leeuwarden