Snelle levering en tevreden met het kleed

Enorme keuze in vloerkleden en snelle levering.

Snelle levering en snel reactie op vragen

Snelle levering, snel reactie op vragen

Levertijd duurde wat langer dan ik had verwacht, maar uiteindelijk was het het wachten zeker waard!

Prachtig wollen vloerkleed

Een prachtig wollen vloerkleed, op tijd geleverd, prima service. We gaan er jaren lang plezier van hebben.

Mooi kleed, snel en netjes geleverd

Prachtig wollen kleed, netjes en snel geleverd

Het duurde erg lang en kwaliteit niet zoals verwacht

We kijken het een paar dagen aan.. het is niet de kwaliteit die we hadden verwacht. Erg synthetisch.

Fijne webshop, snelle levering, vloerkleed zoals beschreven. Helaas niet passend in onze woonkamer, maar hopelijk kunnen we in de showroom een ander leuk kleed vinden.

Heel snelle levering, mooi tapijt!

Heel snelle levering, mooi tapijt!

Mooi kleed en snel geleverd

SUPER!

Heel blij mee, boven verwachting zo mooi en goede service Dank jullie wel

Het vloerkleed kon niet direct worden geleverd maar ik werd heel goed op de hoogte gehouden over de juiste leverdatum.

Mooi kleed

Mooie kleden en een snelle levering,

Prima product

Het product was helemaal wat ik ervan verwachtte. Mooi vloerkleed en prima kwaliteit! Levering was snel, ook al was het in België.

Proffesioneel

Veel keuze Correcte prijzen Op tijd geleverd

Goed advies en snelle levering

Behulpzaam personeel in de winkel , snelle reactie op de mail en een vlotte bezorging.

Alles precies volgens afspraak, goede service

Super service en tijdig geleverd volgens afspraak en we werden keurig via de e-mail en telefonisch op de hoogte gehouden. We zijn dik tevreden.

Levertijd langer dan verwacht

Vond het best lang duren voor ik het kleed had. Maar toen ik een mail had gestuurd kreeg ik wel snel een mail terug met hoe lang het nog zou duren. Kleed is wel wat dunner als verwacht en het is niet echt van een goede kwaliteit. Maar het ziet er wel uit qua kleur zoals op de foto. Dus als je niet jaren met een kleed wilt doen is het prima het ziet er wel leuk uit maar de franjes laten al los

Op tijd en zoals besteld

Op tijd en zoals omschreven. Prima vloerkleed, staat mooi

Mooi kleed

Heerlijk kleed tegen goede prijs

Ben bij met mijn kleed! Goede prijs tegen goede info over bestelling

Klasse, op alle vlakken: vanbestelling, materialen, levering tot betaling en naservice.

Duidelijke site, alles vlot verlopen, erg tevreden, een aanrader!

Mooi kleed!

Mooi kleed en vriendelijke bezorging.

Service goed, kleed slecht

Kleed was verschillend afgewerkt. Viel heel erg tegen. De jongens hebben goede service geleverd. Ben verdrietig. Kleur van het kleed, prachtig. Afwerking ene kant mooi afgewerkt en de rest verschrikkelijk.

Vlot en snel de bestelling in huis

Snelle en nette levering

Zeer slecht

Dat ik moet betalen voor een retour vind ik ronduit belachelijk.

Douwe Tammingawei 34

8914BK Leeuwarden