goed product, redelijke prijs, snel geleverd

Mooie kleden, goede prijzen. Gekocht en volgende dag in huis.

Grandioos

Super snelle levering Attente chauffeur bracht het kleed keurig binnen Mooi kleed blij mee Dus top !

Super fijn vloerkleed

Goede kwaliteit, lekker warm voor de voeten, staat fantastisch in het interieur

Slechte kwaliteit, goede klantenservice

Vloerkleed is erg dun

Goed, snelle levering

Prachtig

Snel geleverd, Ben er super blij mee hij staat zo mooi. Echt een aanrader.

Prachtig kleed en snel geleverd

Prachtig kleed en snel geleverd, helemaal super!

Aanrader

Voor het eerst een aankoop gedaan van een gevlochten jute vloerkleed 160cm diameter. Levering is vlot verlopen binnen 3 dagen in huis. Goed verpakt op een rol en plastic omheen. Betaling makkelijk via Riverty (Aferpay).

Wat een professioneel bedrijf!

Zeer tevreden over de service van dit bedrijf. Ik had last minute twijfels over de kleur van mijn bestelling en heb het kunnen wijzigen kort voor verzending van mijn vloerkleed. Snelle verzending en een prachtig kleed! Wij zijn blij!

We zijn er zeer blij mee, prachtig kleed en snelle levering

Prima in orde

Prima levering en service

Snelle en nette levering

We zijn erg blij met ons mooie vloerkleed!

Het vloerkleed is prima, de communicatie over de levering had beter gekund.

Na de bestelling kreeg ik keuring de bevestiging over de bestelling en de betaling maar vervolgens gebeurde er wekenlang niets. Toen ik uiteindelijk opbelde om te vragen wanneer de bestelling bezorgd zou worden, bleek er een levertijd van 15 weken op te zitten. Uiteindelijk is het vloerkleed toch nog eerder dan dat geleverd, maar ik had het fijn gevonden als er even een berichtje was gestuurd over de verlengde levertijd.

Top ervaring

Prachtig kleed. Snel geleverd. Heb al meerdere keren een vloerkleed via de vloerkledenloods besteld . En altijd deze goede ervaring gehad.

Mooi product, snelle levering.

Positieve ervaring, van bestellen tot uiteindelijke levering.

Absoluut waar voor je geld!

Mooie kwaliteit vloerkleed, kleur komt goed overeen met de foto's op de website. De prijs vond ik echt meevallen. Enige minpunt is dat het vloerkleed twee dagen later dan aangegeven werd bezorgd. Wellicht ligt dat buiten de invloed van Vloerkledenloods.nl maar vandaar geen 10.

Prachtig kleed en snelle levering

Snelle levering, mooi vloerkleed

Vandaag besteld, morgen in huis is wat de consument wil en dat doet vloerkledenloods.nl

Snel geleverd & goede kwaliteit

Ik had mijn bestelling geplaatst op vrijdag middag en het vloerkleed werd bezorgd op de volgende zaterdagochtend om 10:00 uur. Goed ingepakt en het vloerkleed precies naar wens zoals op de foto.

Prachtig kleed

Prachtig vloerkleed Snel geleverd

Mooie site, snelle levering, mooi product

Netjes aangegeven Hoelaat het bezorgd zou worden.

De enige feedback die ik heb, is dat als jullie van een bepaald adres mailen, ik die niet ontvang. Het besteloverzicht, de ophaalbevestiging ontvang ik niet. Mailen met een medewerker lukt wel. Verder alles goed geregeld. Groetjes Linda

Douwe Tammingawei 34

8914BK Leeuwarden