Voordoet aan de verwachting

Vloerkleed zoals de omschrijving en de foto. Snelle, nette levering.

Snelle levering!!

Mooi tapijt en snelle levering!

Zeer tevreden!

Levering tapijt was toegezegd voor begin december a.s.. Op 8 september werd het al keurig op de aangeven tijd bezorgd!

Goede en snelle service

Goede kwaliteit en service

Snelle en nette aflevering

Vandaag besteld, morgen in huis! Netjes verpakt en ziet er kwalitatief goed uit.

Mooi kleed, ontzettend snel geleverd

Binnen 24 uur geleverd, goede kwaliteit/prijs verhouding.

Snel de volgende dag

Mooi kleed voor mooie prijs

Kleed is precies zoals ik het voor ogen had. Levertijd was 4-6 weken maar werd na twee weken al bezorgd. Erg mooi kleed voor een mooie prijs.

Kleed voldeed niet aan verwachting

Het kleed wat wij besteld hadden was volgens de website grijs/wit maar toen het binnenkwam was het Cream/beige. Na contact met de klantenservice bleek dat het kleed helemaal niet leverbaar/bestelbaar is in het grijs. Dit staat helaas dus verkeerd op de website. Na meermaals contact uiteindelijk het kleed op kosten van het bedrijf mogen retour sturen. Jammer dat de verwachting die geschept wordt op de website niet overeen komt met de werkelijkheid. Wel een snelle levering en na retour een snelle afhandeling.

Goed product snelle levering

Mooi vloerkleed en snel geleverd

besteld en vlot bezorgd

vloerkleed besteld en volgende dag al in huis keurig bezorgd

Zeer goed!

Snelle levering... ziet er goed uit!

Goede kwaliteit voor prima prijs

Ik ben zeer tevreden over Vloerkledenloods.nl. Het vloerkleed was precies volgens de beschrijving, goede kwaliteit, prima prijs en snelle levering. Een aanrader!

Ik heb mijn kleed nog niet

Het is een nieuw adres. Bel gewoon even sls iets niet duidelijk is. Graag geld terug als het deze week verder nuet meer lukt om het te bezorgen.

Prima product en vlotte levering

Super mooi kleed en snelle levering erg blij!

Mijn ervaring is zeer goed ben erg blij

Kom afspraken na & goede service !

GEWELDIG

Bestelling helemaal top keurig verpakt en afgeleverd en bij het uit pakken WAUW wat een mooi kleed en een prachtig model zeker aanraden

Snelle levering en product naar verwachting, top!

Snelle levering en product naar verwachting, top!

Tevreden.

Goede info betreffende levering.prijs .kwaliteit product goed.

SLECHT

IK heb al 10 dagen besteld, verzending is al meer dan 1 week gebeurd en nog steeds niks ontvangen. Tracing systeem en opvolging trekt op niks.

Perfect en snel geleverd

Prachtig vloerkleed, heel blij mee!

Communicatie mbt bezorging kan beter!

Het product is heel mooi! Dat was het waard om het ongemak mbt levering te accepteren. Dit is uiteindelijk netjes opgepakt en geregeld!

Goede kwaliteit!

Ik ben zeer tevreden met mijn jute vloerkleed. Staat heel mooi in mijn vitaliteitspraktijk!

Heel breed assortiment

Overzichtelijke website en snel bezorgd, hoogpolig loper gevonden in afmetingen, waar ik al tijd naar op zoek was.

Douwe Tammingawei 34

8914BK Leeuwarden