geweldig snelle levering goede kwaliteit

dit is mijn vijfde kleed die ik besteld heb 4 keer niet naar wens tot dat ik terecht kwam bij de vloerkledenloods ben zeer tevreden TOP

Prima service en snelle levering. Ook een prima product

Snelle levering en hulp zake klantenservice

Prachtig kleed besteld, wat overeenkomt met de foto’s op de site. Snelle levering en vragen via de mail werden, tijdens kantoortijden, snel beantwoord.

Toppie...echt mooi

Netjes afgeleverd. Mooi vloerkleed voor onze serre. Precies zoals afgebeeld. Netjes afgewerkt aan de randen. Echt een aanwinst. Heel blij mee!

Kleed voldoet totaal niet aan de afgebeelde fotos

Helaas voldoet het kleed niet aan de omschrijving. Terugsturen kost €13! Belachelijk!! Gisteren gemaild maar nog geen reactie (begrijpelijk het is weekend) geen idee hoe ze dit oppakken

Mijn ervaring is op zich goed.

De bezorgdatum, althans de mededeling daarover kwam nogal plotseling. Ik las de mededeling en de volgende dag zou men al komen (toevallig mijn vrije dag), geen aanduiding van een dagdeel. Helaas hele dag gewacht, maar door calamiteiten werd die datum niet gehaald. Gebeld met leverancier van het tapijt en die wist iets meer en gaf voor de volgende dag een dagdeel aan. 10 minuten voor het aflopen van de uiterste tijd, kwam het pakket. Gelukkig.

Heel goed!

Mijn vloerkleed staat prachtig. Erg blij mee, ook met de snelle bezorging.

Helder, service gericht, goede communicatie en goed bereikbaar

Bestelling geplaatst en goede kwaliteit keurig geleverd. Snelle communicatie

Snelle levering, mooi kleed

Snelle levering, mooi kleed

Mooi, makkelijk en snel

Vloerkleed besteld, volgende dag in huis. Precies zoals afgebeeld op de website. Super blij mee!

Goede communicatie met bedrijf en mooi buitenkleed

Goede communicatie met bedrijf en mooi buitenkleed ontvangen. Blij mee

Onvoldoend nu al 4 dagen later nog niets ontvangen

Ik heb mijn pakketje nog steeds niet! Er was iets misgegaan maar nu 2?keer middag afgewacht en ga nu op vakantie, vervelend Klantenservice op de hoogte gesteld!

Snelle service en levering, product valt tegen

Product heeft lelijke vlekken in het materiaal, valt erg tegen

Mooi buitenvloerkleed, snelle levering

Tevreden met kwaliteit en snelle levering

Tot op heden niets ontvangen

Helaas heeft deze webshop gekozen voor de pakketdienst van packs. Als ik dit van te voren had geweten had ik mijn vloerkleed ergens anders gekocht. Over de kwaliteit van het vloerkleed kan ik helaas nog niets zeggen aangezien deze nog steeds niet is geleverd. Track and Trace werkt niet en vervoeder is niet bereikbaar. Hopelijk komt het nog goed en kiest deze webshop snel voor een andere pakketdienst !

Leuk kleed

Prima voor buiten, staat leuk op dakterras. Regen nog niet uitgetest.

Top Levering lekker snel

Mooi vloerkleed

Binnen 2 dagen bezorgd en heel blij met het vloerkleed. Goede kwaliteit en precies als omschreven.

Super snelle levering

Zeer mooi kleed. Snel en netjes bezorgd.

Uitstekende service

Het bestelproces verliep zeer vlotjes. Nadien per mail contact gezocht waarna ik prompt een reactie ontving met duidelijke uitleg. Mijn bestelling is binnen de genoemde levertermijn geleverd. De service is uitstekend!

Goede website, snelle bestelling en snelle levering

Op de website gezocht naar een vloerkleed. Betaald met Afterpay. De volgende dag kwam het kleed al binnen. Ben zeer tevreden over het product, de service, de snelheid van afhandeling en levering

positief

nette reactie na mijn vraag over de levering. Goed opgelost.

Snelle levering, kleed voldoet aan de verwachtingen

Duidelijke website, kleed ziet eruit zoals op de foto's, levering was snel, kleed was netjes verpakt. ik ben zeer tevreden.

Prima ervaring

Alles is keurig gegaan van bestellen tot bezorging

Douwe Tammingawei 34

8914BK Leeuwarden