Goed geregeld

Wij zijn te vreden met de buitenkleed. 2 dagen om bij ons te zijn. Goed.

Snelle en correcte levering!

Zeer tevreden over het ronde kleed is een aanwinst voor mijn interieur.

Ok

Een drietal stalen besteld op de site. 20 euro borg per stuk en er een aantal weken op moeten wachten omdat de stalen bij een andere klant waren en nog naar een andere klant moesten. Wel communicatie hierover. Retourkosten zijn voor eigen kosten bleek bij retourneren. Bij een andere winkel gewoon stukjes kleed opgestuurd gekregen, gratis en snel.

Goed!!

Mooi vloerkleed

Mooi kleed juiste kleuren ik ben er erg blij mee

Perfect!

Super snelle levering en mooi kleed! Erg blij dus.

Goede service en mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit en geleverd zoals afgesproken! Top!

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering. Vrijdagmiddag besteld en zaterdag al geleverd Goede service

Snelle levering, mooie kwaliteit

zoals het hoort te zijn

heel vlot vanaf bestelling tot levering

Super geholpen!

Ik had verongeluk aangegeven dat ik het kleed in de winkel zou ophalen maar ik kreeg een telefoontje met de vraag of dat wel klopte. Dat was namelijk nogal een rit geweest.

Mooi vloerkleed, voldoet aan beschrijving

Mooi vloerkleed. Goed verpakt, snelle bezorging. Heel tevreden!

Snelle service, mooi tapijt, maar niet voor buiten

Ik heb een grijs-wit gestreept buitentapijt gekocht, Het tapijt ziet er echt mooi uit maar mij lijkt het materiaal niet geschikt voor buiten gebruik want ik vermoed dat het na een regenbui lang nat blijft dus ik overweeg om het of binnen te gebruiken of het te retourneren.

Uitstekende service

Ik ben heel blij en zeer tevreden. Het is een prachtig kleed.

Mooi kleed en zeer snel geleverd

Zie hier boven

Het vloerkleed is ???????

Maandag besteld , ze zeggen een dag later in huis . Vanmorgen gebeld , maar nog steeds niets

Was niet te volgen volgens track en trace

Mooi vloerkleed. Was alleen jammer dat ik de track en trace niet kon volgen. Was een storing of zoiets. Aantal keren geprobeerd geen resultaat. Ik was gelukkig thuis.

Top, supersnelle levering

Netjes en snel afgeleverd en een mooi kleed

Snelle levering en product voldoet aan verwachting

De levering was volgens afspraak en goed op tijd. Product was geheel volgens verwachting. Mooi kleed en zag er goed uit.

Snel netjes mooi product.

Keurig en secuur behandeld

Ik had per ongeluk een dubbele bestelling geplaatst. Hier werd keurig contact over op genomen. Nette levering

Goede communicatie en levering.

Goede informatie bij aankoop, levering duurde even. Goede communicatie over levering aan huis.

Een snelle levering en goede informatie.

Een mooi buitenkleed voor betaalbare prijs .

snel en goed

snel en goed

Prachtig vloerkleed en snelle levering !

Ben erg blij met dit vloerkleed , warme kleuren en door het aanbevolen ondertapijt blijft het prima op zijn plek liggen . Dus een echte aanrader . Dank jullie wel voorcde snelle levering, Vriendelijke groet , Yvonne.

Douwe Tammingawei 34

8914BK Leeuwarden