Snel en probleemloos

Vloerkleed besteld en de volgende dag werd deze keurig bezorgd. Kleed komt overeen met de foto’s op de website. De levering verliep via Packs.nl, persoonlijk vond ik dit wat minder omdat de Track and Trace niet goed werkt. Hier kan Vloerkledenloods niets aan doen. Kortom, snelle levering en blij met het kleed.

Gunstig geprijsd, efficient en snel, doen wat ze beloven

Snelle levering, gunstig geprijsd. Bestelling veilig verpakt en snel toegestuurd. Track en trace link werkte niet helemaal goed, maar verzending kwam evenwel binnen twee dagen aan. Alles prima geregeld; Chapeau !!

erg goed

goede website mooi spul en niet duur erg tevreden

Snel en netjes geleverd!

Snelle service en prachtig buiten kleed

Heb een buitekleed besteld die je aan twee kanten kan gebruiken. Snel geleverd, degelijk ingepakt en peecies zoals op de foto. Super blij met de aankoop.

Veel keus

Snel geleverd en een mooi kleed

Makkelijk besteld, keurig bezorgd en prachtig kwalitatief goed kleed.

Snel en super

Snelle service en prachtige vloerkleed!

Wij hebben een jute vloerkleed gekocht. Het is precies zo als op de foto's, kleuren komen overeen. Erg blij mee. Besteld en de volgende dag al in huis, zo snel zou ik zelf niet naar de winkel kunnen. Kortom: perfect!

Alles perfect

Goede service. Mooi product!

Kleed was in het echt nog mooier dan de plaatjes op de website. Snel geleverd. Goede prijs / kwaliteit.

Goed geregeld

De tijd die ze geven over hoe laat ze komen is uitstekend. Hoeft niet lang te wachten op het kleed. Ik geef daar een 9 voor.

Product compleet qnders

Ok had een rond vloerkleed besteld en op zich een mooi kleed ware het niet dat de afwerkiing een soort gelig groen was en het kleed zelf een compleet andere kleur groen. Dit in tegenstelling tot de foto.s op de site!! Hier was de afwerkingkleur op de detailfoto hetzelfde! De ene ster is voor de soort.van service van een retourlabel waardoor ik het gratis kon terugsturen (wat eigenlijk vanzelfsprekend moet zijn als het product afwijkt van wat wordt aangeboden) Klantenservice reageert wel snel..

Snel en mooie prijs

Ik kocht een antislip onderkleed welke ik al eens eerder had besteld hier. Verzendtijd was erg snel en prijs goed.

Verschrikkelijk!!!

Het bezorgen van het kleed gaf problemen.Kwam niet op de afgesproken dag en het track&trace n. werkte niet. Bij het retourneren van het vloerkleed waren er nog meer moeilijkheden.Al met al ben ik er 4 weken mee bezig geweest om alles in orde te krijgen. Door hulp van Bol.com is het uiteindelijk gelukt.Niets dan lof voor bol.com.Ik had het kleed via Bol.com besteld. Mij zien ze nooit meer terug.

Goede ervaring

Met goede communicatie ,omdat de levering uitgesteld moest worden,bleek alles in orde te komen.

Mooi buitenkleed, goede prijs/kwaliteit

Super snelle levering, is precies waar we op hoopten en ziet er echt super uit. Leuk dat het ook aan 2 kanten te gebruiken is. Voelt ook verrassend zacht aan.

Super snelle levering!

Erg blij met het kleed, past perfect bij onze tuin. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

Snelle service!

Snelle levering en naar verwachting.

Om te onthouden en aan te bevelen.

slecht

Ik had een wit met antraciet kleed besteld en wat heb ik ontvangen, een creme kleed met antraciet, lijkt niet eens wit. moet je om het te retourneren zelf naar een postnl punt brengen, wat voor mij dus niet mogelijk is.

blij met het kleed, vlotte levering

blij met het kleed, vlotte levering