Komen geen enkele afspraak na

Ik heb veel ervaring met online shoppen en ben coulant als er wat mis gaat, maar deze club maakt het wel heel bont. De levering werd tot 2x toe met één week en daarna 2 weken vertraagd (in totaal 3). Daar werd ik niet netjes over gemaild of gebeld; ik moest er steeds achter komen door zelf te bellen. De gemakzucht van de service desk vond ik nog erger dan de lange vertraging. "O, het wordt een week later." "Ja, we wilden u nog bellen." "Nee, we kunnen er niks aan doen." Ik vind: het gaat niet om het probleem, maar op de manier waarop je het oplost. Mijn ultieme tip voor iedereen die hetzelfde probleem ervaart bij deze club: Niet ophangen, je niet laten afschapen, blijf aandringen. Na 2 weken vol telefoontjes, bleef ik tijdens een telefoongesprek aandringen op een oplossing. Na 20 minuten meldde de medewerkster: 'We zijn even gaan kijken in het magazijn en er staat toevallig nog één zo'n vloerkleed.' Goh. Die werd overigens niet voor de deur, maar op straat afgeleverd zonder bericht. Maar daar kunnen zij vast ook niets aan doen.

Mooi kleed, snel geleverd

Kleed ziet er goed uit, werd snel geleverd.

Prachtig!

Ben mijn huis aan het inrichten en doe veel online. De kleuren van m'n kleed komen terug in het huis. Shoppen van foto is een risico maar die durfde ik te nemen. Resultaat: foto was goed genoeg om inderdaad alles goed gematched te krijgen. Hij staat prachtig in m'n nieuwe chique-industriele interieur!

Duidelijke webshop en zeer snelle levering

Duidelijke webshop en zeer snelle levering

Snel, mooi , goede prijs.

Mooi buitenkleed gekocht, snel in huis. Zeer tevreden.

Super goed

Hele fijne communicatie met Kyra en een mega snelle levering! Echt top. Fijn zo’n klantenservice, ga zo door!

Het ging

Het eerste kleed dat ik wilde bestellen lukte niet goed. Ik zocht hulp via mail en telefoon. De telefonische reactie was ronduit slecht. Inmiddels was mijn favoriete kleed uitverkocht. Ik was er even klaar mee. Vervolgens een paar dagen later dan maar voor de tweede keus gegaan. Dit ging wel goed, was snel bezorgd. Maar ik heb toch een beetje een teleurgesteld gevoel bij het geheel.

goed,

prima en snel geen probleem.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Kleed was er snel. Netjes verpakt. Helemaal naar onze zin

zeer goed

zeer goed

netjes afgeleverd in 2 dikke lagen plastic

Mooi kleed in de aanbieding ik ben er erg blij mee

Retourkosten voor eigen rekening

Stalen zijn niet beschikbaar. Zodoende meerdere(3) kleden besteld om er zeker van te zijn dat de juiste er bij zit. Retourkosten toch voor eigen rekening.

Zeer snelle levering en schappelijke prijs voor een vloerkleed. De kwaliteit van het kleed is echter niet helemaal wat ik er van had verwacht. Overweeg dus toch om het product toch te retourneren omdat het 14 dagen op zicht gebruikt mag worden.

Snel en overzichtelijk

Overzochtelijke website. De afhandeling op de website is goed verlopen. De levering is echter niet gedaan op de dag dat deze stond aangeschreven. En we hopen dat het vloerkleed vandaag binnen komt.

Vloerkleed besteld en de volgende dag al in huis! Top! En het staat prachtig.

Prima, zelfde als op foto, snelle levering

Perfect snelle levering , top!

Snelle levering, product zoals verwacht

Snelle levering, product zoals verwacht

Gewelig vloerkleed geleverd

Gevonden wat we zochten, besteld, en heel snel geleverd. We hebben een mooi jute kleed. In het echt ziet het er net zo mooi uit als op de foto’s.

Het vloerkleed besteld en de andere dag al keurig afgeleverd.

Mooi tapijt

Het is een mooi tapijt. Alleen de kleur is wat donker uitgevallen ! Ik had ze liever wat witter gezien . Spijtig mag ik ze nog terug zenden?

prima kleden en nog voordelig ook.

snel geleverd en goed verpakt voelt goed aan op de vloer dus echt bly mee.

Klasse

Zeer snelle levering! Kleed ziet er mooi uit!

mooi kleed en snel geleverd

Donderdag besteld en al vrijdag geleverd. Mooi dik kleed voor een meer dan schappelijke prijs. (aanbieding)

Snel en goed, mooi kleed weer!

Snel en goed, mooi kleed weer!

Topperrrr

Niks op aan te merken super snel geleverd

Douwe Tammingawei 34

8914BK Leeuwarden