Snelle bexorging

Mijn vloerkleed was binnen 1 dag bezorgd. Prijs kwaliteit is goed. Het kleed voldoet aan mijn verwachtingen, mooie kleuren en goed afgewerkt . Beetje dun misschien, maar de tijd zal leren of dat n probleem is. Tot nu toe erg tevreden !

Behulpzaam en snelle levering

Twee vloerkleden gekocht. De eerste levering ging goed. Bij de tweede levering is er een verkeerde maat geleverd. Dit werd direct opgelost en de volgende dag werd de juiste maat bezorgd. Zeer tevreden met de service en de mooie vloerkleden.

mooi kleed, kleine prijs, heel blij mee

Een foutje bij de levering, verkeerde kleed zat in de verpakking. Kan gebeuren. Verder snelle levering, volgende dag in huis. Eén minpuntje vond ik de medewerkster aan de lijn, nogal kortaf en geen excuses over de verkeerde levering. Daarom geen 10.

goede service

uiterst klantvriendelijk, prima service

Snelle service, goede kwaliteit

Wij zijn zeer tevreden over de snelle levering van ons vloerkleed. Het kleed staat prachtig en de foto's op de website komen goed overeen met het echte vloerkleed. We zijn er heel blij mee!

snelle service en een mooi kleed!

kleed was er binnen een dag en is precies zoals op de foto's. Duidelijke site en vriendelijke klantenservice.

Optijd geleverd en zat netjes verpakt Erg blij mee

Geweldig!

Ik heb voor het eerst hier besteld, de website was erg duidelijk en overzichtelijk ingericht, de aankoop ging soepel, binnen de kortste keren werd de bestelling geleverd, mooie kwaliteit en voor een keurige prijs. Enorm tevreden en dolgelukkig met mijn mooie vloerkleed.

Prachtig 'rond' rond vloerkleed.

Had elders een 'rond' vloerkleed gezien wat vanuit een vierkant naar een rond kleed was gemaakt.

Supermooi kleed,snelle servise

Super snelle levering. Na dat kleed iets te klein was konden we het zo omruilen voor maat groter.

Mooi tapijt

We hebben nu paar dagen dus over kwaliteit kan ik weinig zeggen. Levering top

Goede ervaring

Mooie oplossing omdat mijn kleed toch was uitverkocht , ik kreeg een goede passende oplossing, prima opgelost, beveel ik aan

Netjes en punctueel

Omdat ik vaak twijfel of iets goed bij elkaar past ga ik vaak niet tot koop over. De garantie dat ik dit vloerkleed 14 dagen mag uit proberen trok me over de streep. En wat staat het prachtig. Het kleed is wel dunner dan ik had gedacht dus ik hoop dat er toch lang plezier van blijf houden!

Super snelle levering en goed product!

Levering super snel en erg tevreden met product!

Slecht

Retour kosten is 15 euro.

Snelle levering, prima product

Snel en netjes

Prachtig kleed, hier verpakt en snel verstuurd

Het kleed ziet er prachtig uit, hopelijk blijft het ook mooi. Niet duur en snel verstuurd.

Goede kwaliteit goede prijs en zeer vlotte levering toppie

Mijn tapijt werd gewoon bij de voordeur achter gelaten.

Ik vind dit geen manier van doen. slechte service. over het tapijt ben ik tevreden.

Goed contact telefonisch

Vlotte service

Fijne website en snelle levering. Top!

VLOTTE BESTELLING-LEVERING

GOEDE WEBSITE