Pluspunten
Denken goed mee over de best mogelijk oplossing
Pluspunten
goed product, goed advies, goede prijs, prompte levering, goede nazorg, en je kan gewoon met ze praten.
Pluspunten
Zeer professioneel in advies en uitvoering. Nemen daarin ook ruimschoots de tijd om absoluut kwaliteit te leveren. Alles wordt uitgevoerd in overleg en goedkeuring. Werken tot in details alles mooi af, vakmensen.
VerbeterpuntenHou jullie kwalitatief hoge dienstverlening zo vast.
Pluspunten
a)zeer heldere informatie b)zeer correcte aflevering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Klantvriendelijk, kundig, snelle levering en goede communicatie betreffende levering.
Pluspunten
Beste Martin Leijten, Graag wou ik u bedanken voor de snelle service, en het propere werk dat is geleverd. Uw personeel is heel vriendelijk en heeft de gepaste uitleg gegeven. Ik zal zeker niet nalaten reclame voor u te maken daar ik dagelijks vele klanten over de vloer krijg, jullie zijn zeker een aanrader wanneer nodig!!! Het systeem dat ik heb gekozen is perfect, aangename warmte, geen last van opvliegend haar daar ik een hondentrimsalon heb, reinigt ook de lucht en in de zomer zorgt deze ook voor verkoeling! En is heel gemakkelijk te bedienen! Met vriendelijke grt Ingrid Steemans
Pluspunten
Zeer prettig dat er iemand langs komt om een goed advies te kunnen geven welk apparaat geschikt is voor de ruimte. Er was snel een afspraak gemaakt en de levering ging ook heel vlot. Alles is netjes gemonteerd.
VerbeterpuntenDe communicatie verliep heel goed en snel via de mail. Helaas was het een en ander wat ik had gevraagd niet doorgegeven aan de medewerker die het apparaat kwam installeren. Deze heeft wel zijn uiterste best gedaan om toch het gevraagde ter plaatste te regelen. Ik neem aan dat het ook wat te kort dag was geweest dat ik deze wensen had doorgeven.
Pluspunten
Goed advies Nette en duidelijke offerte Prima communicatie tijdens werkzaamheden Zeer netjes afgeleverd en weggewerkt in bestaande bouw
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Zeer professioneel bedrijf, die meedenkt in oplossingen. Gekwalificeerd personeel die het vak verstaan. Scherpe prijsstelling!
Pluspunten
Het bedrijf is goed bereikbaar. Ik wilde een installatie bestellen maar de verkoper stond er op de situatie ter plekke te bekijken. Er werd na de opname een goedkopere offerte verstuurd en er kon binnen 2 weken worden gemonteerd. De montage verliep vlekkeloos en de units zijn op onzichtbare wijze geplaatst. De prijs kwaliteitverhouding is uitstekend. De zelfde unit was vele malen goedkoper dan bij een ander bedrijf
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Klantvriendelijk, komen afspraken na, snelle levering en compleet
VerbeterpuntenGeen op of aanmerkingen
Pluspunten
Werken netjes en volgens afspraak, ondanks dat de buiten muur vreselijk hardt is. Hebben ze het uiteindelijk toch voor elkaar gekregen. Heeft me wel een bord zuurkool gekost. Ze hadden dat verdient. ;-)
Pluspunten
Zeer goede communicatie, goede prijzen, beantwoorden alle vragen ivm je airco toestel, kennis van koeling , zeer goede service, snelle levering. Hier kom ik zeker terug als ik nog een airco zou nodig hebben en ik ga dit bedrijf zeker aanbevelen bij iedereen. Top, doe zo verder.
Pluspunten
Vriendelijke medewerkers Klus afmaken ook al wordt het laat Huis netjes achtergelaten Waren op afgesproken tijd aanwezig Probleem met ketel prima opgelost
VerbeterpuntenAlles ging prima
Pluspunten
Zeer goede communicatie en snelle reacties op vragen.Ook de levertijd is uitermate kort!
Pluspunten
Zeer professioneel van orderafhandeling t/m installatie.
Positive
Absolut perfekte Abwicklung!!! Prompte Beantwortung meiner E-Mails. Sonntag bestellt - Mittwoch geliefert. Freundliche Mitarbeiter. Besser geht's nicht. Absolut weiterzuempfehlen!!! Vielen Dank - dank u wel.
Pluspunten
Reageren snel, snelle levertijd, airco netjes en kundig gemonteerd en scherpe prijs
Pluspunten
Duidelijkheid, reactie tijd, communicatie, aflevering. Alles perfect geregeld.
Verbeterpuntenga zo door.
Pluspunten
Flexibel en meedenkend. Erg prettig in communicatie.
Pluspunten
Koelklimaattechniek houdt zich aan de gemaakte afspraken, communiceert duidelijk en levert vakwerk !
VerbeterpuntenAfspraak bevestiging daags voor uitvoering met tijd zou prettig zijn. Het gaat namelijk el eens anders (Bij andere bedrijven) in ons geval werd keurig geleverd en geplaatst op afgesproken datum, toch is in deze wereld het wel prettig als je daags van tevoren een bevestiging met tijd krijgt. Verder niets dan lof.
Colenhoef 2
5281PR Boxtel
Koelklimaattechniek BV is gecertificeerd installateur uit Boxtel en onafhankelijk leverancier van airconditioning apparatuur. Wij kunnen een objectief advies geven en u begeleiden met uw keuze. Al onze airconditioners zijn warmtepompen. Warmtepompen kunnen met éénzelfde systeem niet alleen koelen, maar ook verwarmen. Een groot deel van de energie halen zij uit de buitenlucht, wat ze erg energiezuinig maakt. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten en merken airconditioning, waaronder Daikin, Mitsubishi en Panasonic. Koelklimaattechniek heeft contacten met gerenommeerde airconditioning leveranciers en kan tegen scherpe prijzen (in) kopen. Alle bedragen zijn inclusief BTW. Levertijden 5 werkdagen en geen verzendkosten bij een bestelling vanaf €125,- binnen Nederland en Vlaanderen - België. Montage op afspraak. Werkgebied van Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, tot Maastricht.