Onbetrouwbaar
In het begin ging alles volgens belofte bij CashbackXL. De laatste twee jaar werd het anders: cashback registreren niet, claims zijn niet mogelijk of geregistreerde cashbacks blijven maanden onbeoordeeld in het systeem staan. Bij navraag krijg je telkens hetzelfde antwoord: we sturen ze een reminder. Je kunt wachten tot je een ons weegt, er verandert niets en het standaard verhaaltje blijft afgespeeld worden: we sturen een reminder, we kunnen er niets aan doen, de webwinkel moet het goedkeuren. Bespaar jezelf de moeite. Ik weet dat er een verschrikkelijk slecht verhaal straks op deze review geschreven wordt, dat ik mij niet zo moet aanstellen, dat er meer dan 300 cashbacks wel goed gegaan zijn, dat zij echt hun best doen om de webwinkel achter hun broek aan te zitten, bla bla bla. Het komt er uiteindelijk op neer dat dit bedrijf zakelijk gezien goed geld verdient aan jouw clicks, wat helemaal prima is, als jij ook gewoon uitbetaald wordt, maar... gaat het fout dan is er niks zakelijks te bespeuren en krijgt het een niveau van een amateuristische studentenvereniging met slappe argumenten, waarbij je kunt wachten op je geld en je niet wijzer wordt van de reacties. Je krijgt bijna de indruk dat het bewust beleid is om het hele cashbackbedrag in de zak te steken. Je bent dus gewaarschuwd. CashbackXL; er zijn andere keuzes.