Pluspunten

Super fijne en snelle service. Makkelijke manier om geld te verdienen.

Pluspunten

Hoogste cashback, betrouwbaar, super communicatie

Pluspunten

Hoogste cashback voor zover mij bekend. Uitkering van willekeurig bedrag (niet beperkt tot afgeronde bedragen). Nette reacties op vragen en opmerkingen.

Sommige webwinkels ontbreken.

Pluspunten

Veel acties Geeft heel snel en duidelijk reactie op vragen

Pluspunten

klopt werkt goed snel akkoord c.q. bevesting v cashback gewoon betrouwbaar

nee niet dat ik zo weet

Pluspunten

-Hoge cashbacks. -Prima antwoord op emails met vragen en/of opmerkingen. -Geen verborgen kosten

Geen.

Pluspunten

Heeft vaak de hoogste cashback.

Alleen jammer dat niet alle webshops bij Caschback XL zijn aangesloten.

Pluspunten

regelmatig aanzienlijke cashbacks te verkrijgen op online aankopen, best interessant!

Pluspunten

Goede cashback acties Prima klantenservice

Pluspunten

Een service gericht bedrijf en snelle levering

Pluspunten

Uitbetaling bij elk bedrag, je hoeft niet eerst te sparen, dat is fijn. Je krijgt ook direct een mailtje bij de goedkeuring. Helaas staat mn cashback van centraal beheer na bijna 3 maand nog steeds op goedgekeurd en niet op bevestigd terwijl ik de hele premie al volledig voor het jaar betaald heb. Hopelijk gaat het goed want je rekent er wel op dat het uitbetaald wordt.

Tot nu toe geen gevonden, ik ben tevreden.

Pluspunten

Hoge uitbetalingen en uitstekende dienstverlening. Alleen jammer dat je bij een afsluiting van een zorgverzekering dat je geen korting krijgt omdat je ooit bij deze verzekeraar klant bent geweest.

Meerdere winkels plaatsen oa Corendon, Zijrijdbeter en Inshared. Verder geen verbeterpunten.

Pluspunten

Inmiddels 5 x via CashbackXL gekocht. Supersnelle bevestiging van de transacties. Nog geen enkel probleem gehad. Ook zeer hoge cashbacks en na goedkeuring snelle uitbetaling. Voor mij de beste cashbacksite. (Heb al van diverse sites gebruik gemaakt)

Misschien is op de site een overzicht van alle webshops op alfabet op te nemen. Is handig als je toch al weet bij welke webshop je wil kopen

Pluspunten

Bepaalde cashbacks worden snel geregistreerd en uitbetaald. Email contact verloopt spoedig en er wordt altijd netjes de vragen beantwoord.

Momenteel al langer dan 5 maanden moeten wachten op bevestigde cashbacks van Hotels.com die maar niet tot de status 'goedgekeurd'/'uitbetaald' komen, geen enkele boeking is nog uitbetaald. Al meerdere malen contact gehad met de eigenaar maar er is geen voortgang. Update Jan 2016: Na een half jaar zijn de eerste boekingen van hotels.com nu goedgekeurd en wordt cashback terugbetaald!

Pluspunten

Snelle bevestiging van jou aankoop. Uitbetaling van aankopen tot nu toe 100% Mocht het een x niet registreren stuur even een mail en krijg snelle reactie terug.

Pluspunten

Prima dienstverlening. Bij vagen via mail, vaak dezelfde dag nog een antwoord! Goede aanbiedingen en vergoedingen in mijn saldo.

Beschikbaar stellen van banners.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Duur maanden voordat ze bedrag bijschrijven en uitkeren. Daar moet ik meerdere malen over bellen en mailen. Of het staat niet bijgeschreven. Echt heel slecht.

Pluspunten

Meestal snelle reactie, en ook als er iets uitgezocht moet worden wordt er meestal snel gereageerd. Veel verschillende winkels en bedrijven waar ik iets kan kopen via jullie.

Bij sommige aankopen via CashbackXL duurt het, ook nadat de aktie (bijv, hotelovernachting) afgerond is, nog erg lang voordat hij ook uitbetaald kan worden. Bijv. bij hotels.com

Pluspunten

Goede site, lossen het netjes op als een cashback niet geregistreerd is.

Pluspunten

De beste manier om geld te besparen!

Pluspunten

Veel sites en de hoogste Cashback!

Pluspunten

Alle transacties die ik heb uitgevoerd waarbij geld te verdienen was via Cashbackxl zijn gelukt en bevestigd. Bij geen enkel ander bedrijf is me dat gelukt. Verdienmodel is gunstig t.o.v. andere sites. Cashbackxl betaald snel uit, zijn betrouwbaar en reageren ongelofelijk snel op gestuurde mail.

Hopelijk volgen meer bedrijven waarop te verdienen valt.

Stationsplein 45

3013AK Rotterdam