Pluspunten

Vriendelijke klantenservice, erg netjes goed werkend systeem.

Kan er geen bedenken op dit moment

Pluspunten

Correcte uitbetaling, goede website

Soms langzame toekenning van cashback

Pluspunten

Geen limiet bij uitbetaling. Zeer betrouwbaar. Bijna altijd hoogste cashback. Plezierige website. Link werkt altijd. Beste cashback website.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

handig waneer het werkt

werkt soms niet

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Cashback is hoog, en als het goed gaat is het redelijk snel verwerkt en kan er uitbetaald worden.

Helaas gaat het niet altijd goed. Van de 6 cashbacks is er maar 3 zonder problemen behandeld. Wanneer er problemen zijn is de communicatie en oplossing over het probleem matig, dat kan en mag ook beter.

Pluspunten

kun je veel meer extra korting krijgen t.o.v. andere sites. Er zijn ook heel veel winkels bij hen aangesloten.

Pluspunten

- Goede support - Hogere Cashbacks krijg je nergens!

- Geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Let op :geen garantie. Deze website verleent geen garantie voor haar diensten. Het is dan ook mogelijk om na een aankoop via deze site met lege handen komen te staan. Hier volgt een citaat van 1 van de eigenaren Ditmar Schnetz: `` In onze voorwaarden heb ik ook beschreven dat het gebruik van onze service geen garantie is dat je de cashback ontvangt. In 99% van de gevallen gaat het direct of indirect (via een claim) gelukkig goed. Maar het blijft iets technisch waardoor zaken fout kunnen gaan en waardoor ik de cashback niet kan garanderen. ``

Pluspunten

Hoge cashbacks

weet nog niet op dit moment

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke en aantrekkelijke Cashbacks. Je krijgt snel bericht.

Helaas mis ik ook wel eens een melding van een aankoop.

Pluspunten

Goede kortingen en meer dan goede en snelle klantenservice mocht er toch nog iets verkeerds gaan.

Pluspunten

Goed snelle respons op vragen en afhandeling van de cashback. Snelle uitbetaling na goedkeuring cashback ! Keep up the good work !

Promotiemateriaal uitbreiden, nieuwsbrieven uitbreiden, misschien 2 mails per week met nieuwe aanbiedingen sturen ?

Pluspunten

- erg snelle en nette reactie gekregen op mijn vraag van de helpdesk - betaling gebeurd snel

Pluspunten

Relatief hoge cashback Snelle bevestiging

Veel kleinere webshops zijn nog niet aangesloten

Pluspunten

nieuwe klant sinds 3 maanden tot nu prima wat ik wel fijn vind is dat je een mail bij goedkeuring krijgt ,en de hoogste cashback

sgeen

Pluspunten

De snelle verwerking. Duidelijke site.

De sites waar je wat koopt via cashbackxl lopen snel vast.

Pluspunten

snelle service hoogste cashback die ik gevonden op goede communicatie via klantenservice

geen

Pluspunten

Snelle reactie op vragen en meedenken bij problemen.

Pluspunten

Erg goede site je krijgt snel een bevestiging en gaat er wat mis even mailen en het wordt snel geregeld. Zeker een aanrader

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke website, hoge cashbacks, goed initiatief om groot deel van de cashbacks uit te keren.

Verbeterpunt zou zijn, niet de voorwaarden aanpassen nadat de transactie is uitgevoerd. Er bleek dat er voor een bepaalde productgroep geen cashback werd gegeven, dit was bij Cashback XL niet bekend. Naar aanleiding van mijn cashback claim kreeg ik te horen dat dit het geval was en ik hierdoor geen cashback zou ontvangen, voordat ik bericht had ontvangen hadden ze de voorwaarden voor deze webwinkel al aangepast op de website. Ik heb toen aangegeven dat ik het een vreemde situatie vond dat ze producten uitsluiten nadat de transactie is uitgevoerd. Ik zou verwachten dat ze het cashback bedrag zouden uitbetalen en vervolgens de eigen fout zouden herstellen / afspraak met de winkel op de website zouden verwerken. Cashback XL was een andere mening toegedaan, uiteindelijk 1 euro compensatie ontvangen. Ik vind het te vroeg (één transactie) om Cashback XL direct af te raden voor anderen, maar ze moeten hier wel zorgvuldiger in moeten zijn / worden. De communicatie zou verbeterd kunnen worden en ze zouden hun klanten meer tegemoet moeten komen. Nu maken ze een fout / verkeerde afspraak met de winkel en vervolgens krijgt de klant de cashback niet waarop deze recht heeft. Naar aanleiding van deze beoordeling een nette reactie ontvangen. Ik ga zeker vaker van Cashback XL gebruik maken, zeker gezien de hoge cashbacks in vergelijk met andere cashback sites. Op basis hiervan kan mijn oordeel nog worden verhoogd.

Pluspunten

Duidelijke website en superveel voordeel met aankopen bij webwinkels of via het internet.

Pluspunten

- duidelijke/overzichtelijke website - veel webshops zijn aangesloten bij Cashback XL - goed uitgelegd hoe het werkt - geld verdienen met aankopen

Pluspunten

+++

Op produkt kunnen zoeken

Pluspunten

Werkt snel en heb geen enkele keer een vastloper gehad (al meerdere aankopen gedaan)! Het slimst om te doen: Iedere keer het goedkoopste artikel hotel opgezocht via bv. kieskeurig.nl of expedia.nl of andere vergelijkingssites en dan uiteindelijk (via de cashbackxl-website!!) naar de website gaan waar je de aankoop wilt doen. Levert gewoon extra kortingen op (meestal 5-10%), ideaal!

Let op: Je kan op de cashback-site niet zelfstandig zoeken naar een goedkoop produkt of hotel. Je moet dus van te voren al weten op welke website je je aankoop wilt doen en hopen dat die site in het register van caskbackXL staan.

Stationsplein 45

3013AK Rotterdam