Heel erg fijn dat je wat kunt besparen! Helemaal niet moeilijk, download de app en wordt doorverwezen naar de desbetreffende webshop! Makkelijk te gebruiken en mooie overzicht van je aankopen. Ga zo door CashbackXL!

Prima cashback site

Hoge cashback via deze site, vaak specials en een serieuze helpdesk. Mijn favoriet.

De enige cashback site die vlot en transparant werkt. Je moet nog wel af en toe een claim indienen, maar het lijkt steeds beter te gaan. Communicatie is ook altijd correct en vriendelijk.

Heel simpel, werkt altijd. Betalingen als afgesproken.

Super goed!

Ben pas net lid, maar nu al zeer tevreden. Super goede klantenservice. Houden je echt heel goed op de hoogte van alles. De site is zeer overzichtelijk en er zijn wel heel erg veel webshops aangesloten.

Als ik mensen vertel dat ik geld terug krijg van mijn online aankopen via CashbackXL geloven ze mij niet. 50,- terug bij het afsluiten van een telefoonabbo, VPN, of zorgverzekering? 1,- per keer terug bij bestellingen via Thuisbezorgd.nl? Toch is het echt zo. En gaat er een keer wat mis, dan valt er meestal nog wel wat te regelen. Hulde aan het team van CashbackXL, ga zo door!

Perfect!

Zoals de titel aangeeft, in één woord perfect. Veel webshops, prima dienstverlening, prima uitbetaling. Wat mij betreft de beste cashbacksite in Nederland.

En weer 200 EU opgenomen. Toppers!

Alle beetjes helpen!

Super veel online shops aangesloten. Erg leuk op deze manier geld (be)sparen!

Geld verdienen met een klikje

Ik ben heel blij met Cashbackxl. Ik doe veel online aankopen en kijk altijd even of de website eraan gelinkt is. Het heeft me in de afgelopen jaren flink wat geld opgeleverd en blijf het zeker doen!

Betrouwbare manier om goedkoper uit te zijn

Ik ben tevreden over de app en raad anderen het ook aan om via de app te werken als zij een aanschaf gaan doen. Keep up the good work!

Na 9 weken nog geen bevestigde cashback op mijn saldo

Na 2 maanden en een week zijn mijn ruim geleden bevestigde cashbacks nog niet op mijn saldo. Gemiddelde wachttijd tot bevestiging is 2 maanden (CDKeys.com). CDKeys doet ook niet meer mee op cashbackxl.nl... krijg ik uberhaupt nog mijn €142.65 die in 'behandeling' is ?!

Zeer tevreden over oppakken afgewezen claim

Ik heb via CBXL een aankoop gedaan. Omdat deze aankoop niet automatisch geregistreerd werd heb ik een claim ingediend. In eerste instantie werd deze claim afgewezen. Hierop heb ik per email een reactie gestuurd. Binnen enkele dagen ontving ik een reactie op mijn email. Nadat ik deze mail had beantwoord is de claim alsnog toegewezen. En dit allemaal binnen een tijdsbestek van een aantal dagen. Top voor deze service !!

In het begin prima, daarna bergafwaarts..

In het begin ging het prima: cashbacks werden geregistreerd en uitbetaald, gebeurde dat niet dan werd het netjes opgelost. Tot ik bij de webshop Hotels Combined merkte dat cashbacks op geregistreerd bleven staan, maar niet werden uitbetaald. Na meer dan anderhalf jaar heen en weer mailen komt het er steeds op neer: ik krijg ook geen contact met ze, dus helaas pindakaas. Ja, zo werkt het niet. Je biedt een product aan, sta er voor en los het op en neem ook je ondernemersrisico als het meerdere keren misgaat. Nu met Hilton dezelfde problemen en weer allerlei smoezen om maar niet te betalen. Ik schrijf deze recensie omdat het zo goed begon, maar nu zo slecht afloopt. Er zal wel weer een prachtig verhaal als reactie op deze beoordeling komen, maar feit is wel dat ik nog op zo’n ruim 200 euro aan cashbacks wacht..

Iedere bestelling moet ik claimen, vroeger nooit

Na ieder bestelling moet ik claimen, tot een jaar of 2 geleden ging het (bijna) altijd goed. Het maakt niet uit welke browser ik gebruikt. Ook filters uitgeschakeld en cookies geaccepteerd, het maakt allemaal niet s uit. Vroeger maakte ik redelijk veel gebruik van cashbackxl, de lol is er nu een beetje af.

Altijd goed geholpen door de klantenservice

Elke cashback wordt goed geregistreerd en is makkelijk te gebruiken. Er is geen minimale uitbetaling, wat mij betreft een aanrader!

Dikke onzin!

Via een cashback lokkertje Surfshark VPN via hun website gekocht. Wordt vervolgens afgekeurd omdat de link niet te traceren zou zijn. Achterlijk gedoe! Ik trap hier nooit meer in.

Goede ervaring

Duidelijk en goed geregeld

Cashback voor Surfshark vpn gedaan, alles goed verlopen en cashback ontvangen

Cashback bijna altijd gelijk geregistreerd. En zoniet, wordt het altijd opgelost! Uitbetaling ook lekker vlot!

Geen cashback geregistreerd

Een Simyo prepaid sim aangeschaft voor 25 euro. Wat denk je, cashback XL registreert de aankoop niet en die hebben ze lekker zelf in de zak gestoken. Bedankt gasten.

top site

Gebruik inmiddels al jaren cashbackxl.nl om cashbacks te verdienen nadat ik eerder shopfish gebruikte. Krijg bij vragen persoonlijk antwoord van de oprichter/eigenaar die zelf ook persoonlijk bij gemiste cashback registraties dit voor je oplost. Wat mij betreft een topsite, heb er al honderden euro's mee verdiend (of bespaard) inmiddels.

Continu GEEN cashback

Ging altijd top Nu laatste keren gaat t continu fout Heeft me nu minimaal 25 a 30 euri gekost Ik ben weg hier Liever minder cashback en goed dan dit Wat een sof ps ging fout bij meerdere webshops nu 2x !!! bij aboutyou

Heel goed geregeld top

Alles is top geregeld en goed verlopen bedankt hier voor. Uitstekend werk.

Stationsplein 45

3013AK Rotterdam