Reactie van het bedrijf
beste Jeroen,
als een cashback niet is gelukt, kun je een claim indienen. Dat heb jij gedaan. Wij hebben deze claim begin dit jaar al doorgezet naar ZK. Dat een claim lang kan duren, en soms helemaal niet opgepakt wordt door een webshop geven wij ook duidelijk aan in de Claim Voorwaarden (https://www.cashbackxl.nl/cashback-claim-voorwaarden). Dat een webshop een claim niet oppakt, betekent niet dat er niets gebeurt aan onze kant. Het afgelopen jaar hebben wij hier al verschillende malen contact over opgenomen met de webshop. Nu het zorgseizoen weer gaat beginnen heeft onze contactpersoon deze week aangegeven dat ook de claims van vorig jaar alsnog worden bekeken. Ik verwacht dat het binnenkort dus (eindelijk) wordt opgepakt. Zo zie je dat een claim inderdaad lang kan duren en wij hier weinig invloed op hebben helaas.
Het beste is overigens het voorkomen van een claim. Als je de ‘regels’ volgt op https://www.cashbackxl.nl/hoe-werkt-het, dan zou elke cashback gewoon moeten lukken.
Hopelijk wordt de cashback voor jou alsnog goedgekeurd door ZK, en kun deze review mogelijk nog aanpassen.
vr. groet, Ditmar (eigenaar CBXL)